Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ چند وقت پیش یکی از دوستان برای اولین بار ازم پرسید شما هم اهن پرستی؟ اولش فکر کردم منظورشون آهنگ هست و در جواب گفتم اهنگ گوش میدم اما پرستش دیگه چه صیغه ای هست؟ خب سوتی ناجوری دادم اما واقعیتش اولین بار بود می شنیدم:icon_pf (34): حالا واقعا شماها چی آهن پرستید؟ چه گروه سنی در جامعه اهن پرستند؟ چه جنسی بیشتر اهن پرستند؟ آهن پرستی تاثیرات مثبت و منفی بر جامعه هم داشته و دارد؟ 12 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ دروغ میگن دخترا همه آهن پرستنا! . . . . . . من الان دوماه یه میل گرد خریدم هنوز کسی باهام دوست نشده حالا جدا از شوخی برم سر بحث: آهن خوبتر که مساوی است با پول بیشتر تمام چیزهای دیگر رو شامل میشه ، یه عده از دخترها بیشتر به دنبال تفریح و خوشگزرونی هستند ، پس پسری که ماشین بهتر و پول بیشتر داره ، برای خوشگزرونی های باحال خیلی گزینه ی مناسب تری هست ، نمیدونم رو چی بعضیا خونه میسازند روی اب ؟؟؟ روی چی ؟؟ آهن؟؟ ظواهر ؟؟حالا بر فرض گرفتند فکر میکنین چی تحویل میدند در مقابل اهن؟؟ 9 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ این ینی چه؟؟؟؟؟ فکر میکنم منظورشون پول و ماشین و این چیزا باشه 7 لینک به دیدگاه
fahiT1993 711 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ بله حق با آقا سهنده....متاسفانه ..... 5 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ خوب فک کنم خانوما علاقه ی بیشتری به چیزای لوکس و تجملاتی داشته باشند و اهمیت بیشتری به جزئیات می دن. در مورد آهن پرستی هم فک کنم در مورد درصدی از خانوما صدق می کنه،به ابن معنی که به خاطر ماشین و پول طرف باهاش دوست می شه! 5 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ فکر میکنم منظورشون پول و ماشین و این چیزا باشه ماشین بله ولی پول میگرآهنه پول آرامشه پول (درگوشت مییگم خانم هانفهمند پول عشقه) 7 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ دروغ میگن دخترا همه آهن پرستنا! . . . . . . من الان دوماه یه میل گرد خریدم هنوز کسی باهام دوست نشده حالا جدا از شوخی برم سر بحث: آهن خوبتر که مساوی است با پول بیشتر تمام چیزهای دیگر رو شامل میشه ، یه عده از دخترها بیشتر به دنبال تفریح و خوشگزرونی هستند ، پس پسری که ماشین بهتر و پول بیشتر داره ، برای خوشگزرونی های باحال خیلی گزینه ی مناسب تری هست ، نمیدونم رو چی بعضیا خونه میسازند روی اب ؟؟؟ روی چی ؟؟ آهن؟؟ ظواهر ؟؟حالا بر فرض گرفتند فکر میکنین چی تحویل میدند در مقابل اهن؟؟ سهند جان شما معتقدید خانوما اهن پرستند، در واقع در بیشتر دنیا درسته این امار خانوما بیشتر اهن پرستن اما اقایون چی؟ اصلا اگه هدف جلب رضایت خانوما نیست پس چرا اقایون چنین ماشینای گرونی رو تهیه میکنند؟ 4 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ چند وقت پیش یکی از دوستان برای اولین بار ازم پرسید شما هم اهن پرستی؟ اولش فکر کردم منظورشون آهنگ هست و در جواب گفتم اهنگ گوش میدم اما پرستش دیگه چه صیغه ای هست؟ خب سوتی ناجوری دادم اما واقعیتش اولین بار بود می شنیدم:icon_pf (34): حالا واقعا شماها چی آهن پرستید؟ چه گروه سنی در جامعه اهن پرستند؟ چه جنسی بیشتر اهن پرستند؟ آهن پرستی تاثیرات مثبت و منفی بر جامعه هم داشته و دارد؟ این از اون موضوعاتیه که واقعاً نمیشه نظر نداد. خب سوتی نمیشه حسابش کرد. این بی اطلاعی شما ناشی از فرهنگی هست که توش رشد کردین و حضور دارید. خب من قطعاً ماشین خوب و گرون قیمت رو دوست دارم. محل کارم منطقه 1 تهرانه. روزی نیست که بنز و بی ام و پورشه و مازراتی نبینم. و همیشه هم موقع دیدینش تصور اینکه خودم از این ها یه روزی سوار بشم یه لذت خاصی بهم میده. اونقدری که واقعاً دارم برنامه ریزی میکنم تو 2-3 سال آینده یدونه خودروی متوسط بگیرم. (البته منظروم پورشه و بنز و اینا نیستا چون اونا برنامه ریزی20-30 ساله لازم داره) ولی این قضیه هیچ وقت باعث نشده بخوام احساس کمبودی در مقابل صاحبان این خودرو ها داشته باشم یا حسرت بخورم. هیچ وقت جلوی این مدل آدم ها اعتماد به نفسم رو از دست ندادم. اینکه سعی کنم پا بذارم رو شخصیتم تا بتونم به هر زوری شده یدونه از اینا سوار بشم. آهن پرست کیه؟! اون دختریه که حاضره برای سوار شدن یه ماشین خوب بره با هر پسری رابطه برقرار کنه به هر قیمتی! دوست برادر منه که به خاطر پول دختره حاضر شد بره با یه دختر پولدار ازدواج کنه و از فردا ماشین دختره رو انداخت زیر پاش و یه جوری رفتار میکرد انگار اونقدری که ماشینه مهمه دختره مهم نیست. اون شخص بازاری هست که وقتی با پراید بری باهاش قرارداد ببندی یه موضعی داره وقتی با پرادو بری یه موضع دیگه. وقت ساعت رولکش دستت باشه یه جور نگاهت میکنه وقتی ساعت معمولی یه جور دیگه. کارمندی که وقتی گوشی اپل دستت باشه یه جور جوابتو میده وقتی گوشی معمولی یه جور دیگه. و متاسفانه مرد و زن نداره. همه براشون مهمه که طرف مقابلشون چی کاره است. واقعاً زیاد به چشمم دیدم دختره در مقابل پسری که ماشین گرون قیمت داره کاملاً بی اراده شده و سریع تسلیم شده. انگار که این خودرو جادو کننده باشه. گروه سنی اش به نظرم ربط داره به اینکه فرهنگ افراد چی باشه دوره خاصی نداره. به نظر من که تاثیر مثبتی نداشته. یه جور مسابقه راه افتاده دیگه. حالا از بحث اختلاف طبقاتی و ایناش که بگذریم به نظرم بدتر از همه اینه که انسانیته این وسط گم شده. ارزش آدم ها ظاهرشونه. این خیلی بده به نظرم. ببخشید که طولانی شد. 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ خیلی امیر جون حرفای قشنگی زد.... چون خودم دخترم تو جایگاه دختر میتونم نظر بدم.. راستش من خودمم اینجوری بودم مثلا از سن 18 سالگی تا بیس سالگی...اما هرچی آدم عاقل تر میشه تجربه بیشتر کسب میکنه..متوجه میشه اصلا این چیزا مهم نیست حتی در حدی بودم مثلا یه ماشینی میدیدم که پلاکش مال شهرستانه قیافم میرفت تو هم( الان خیلی تاسف میخورم که اینجوری بودماا الان توبه کردم) بعضی چیزا اقتضای سنیه..الان با فرقون هم جابجا بشم برام مهم نیس..و فقط اخلاقو رفتار یه آدم هست(فرق نمیکنه چه دختر و چه پسر) که باعث میشه من سمتش جذب بشم..نه مارک لباسش ماشینش و و و .... الان خیلی دختر خوبیم به خدا من فک میکنم واسه هرکسی پیش اومده که اینجوری بوده باشه هرچند در یک پریود زمانیه کوتاه 4 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ ممنون از Ala Agrin عزیز بابت شروع این بحث ؛ من تحت تأثیر امکانات رفاهی که یه شخصی داره قرار میگیرم ولی اینکه به خاطر داشتن اون امکان سمتش برم نه . خیلی وقتا با دیدن مثلا یه ماشین گرون قیمت اولین چیزی که به ذهنم میرسه اینه که خود اون شخص به تنهایی چه نقشی در تهیه هزینه ی اون ماشین داشته و اینکه برای تهیه ی پول اون ماشین چه کارایی کرده ؟؟؟ منظورم اینه درست که این ماشین ماشین خوبیه ولی شخصیت صاحبش چطوریه ؟؟ اما در کل زندگی داره به سمتی پیش میره که همه ی زندگی تقریبا داره بازاریابی میشه ، همه ی زندگی داره تجارت و معامله و بده و بستان میشه و این خیلی تأسف آور و دردناکه .... گاهی وقتا با خودم میگم خدا به فرشته هاش گفته این موجود اشرف مخلوقات منه ؟؟!!!!!!! به فرشته هاش گفته به چنین موجودی با این ابعاد شخصیتی ناچیز سجده کنید ؟!!!! ابرو بادو مه و خورشیدو فلک رو مسخر چنین موجودی کرده ؟!!!!! خیلی عجب و بعیده ه ه ه ه ... امیدوارم خوب بشیم و با این موج قوی و شدید و وسیع همراه نشیم ، حرکت بر خلاف امواج کار سخت و طاقت فرسایی هست ولی میشه امیدوار بود ... 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ سهند جان شما معتقدید خانوما اهن پرستند، در واقع در بیشتر دنیا درسته این امار خانوما بیشتر اهن پرستن اما اقایون چی؟اصلا اگه هدف جلب رضایت خانوما نیست پس چرا اقایون چنین ماشینای گرونی رو تهیه میکنند؟ اونا وضعشون بدتره یعنی اوناهم اهن فروشن ارام جان لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ خب فکر میکنم همه انسان ها در درونشون حس مطرح شدن، کسب احترام و به اصطلاح تو چشم بودن رو داشته باشند خب راه های زیادی هست البته اشاره کنم انگیزه های دیگه هم هست، مثلا یکی با دست از برج میلاد بالا میره ، یکی درس میخونه به مدارج بالای علمی میرسه. نکته دیگه اینکه بشینیم بررسی کنیم در جوامع مختلف مردم چه کسانی رو مطرح میدونن و براشون احترام قائلن در جوامع مختلف یکی از عوامل مهم میزان ثروت هست اگر ظاهر فقیرانه داشته باشیم ولو استاد دانشگاه و کسی هم ندونه ما استاد دانشگاهیم آیا برای ما احترام قائلند ؟ حالا فرض کنید با یک اتومبیل فراری جایی برید و یکی از ارازل و اوباش شهر هم باشید اونوقت چطور؟ این دیدگاهی که برای ما ساخته شده که کسب احترام بر اساس ثروت هست انسان رو سوق میده به سمت ظواهر ثروت و یا همون آهن پرستی باید دید ارزش های یک جامعه چی تعریف شده برای جامعه ما یک قاچاقچی ثروتمند ارزشمند تر از یک نخبه بی پول المپیاد ریاضی هست 2 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ دوستان خیلی حرفای منطقی و جالبی زدن من خودم هیچ وقت برام ملاک نبوده. یعنی شاید آدم یه لحظه ماشین رو که ببینه بگه وای چه ماشینه باحالی ولی در همین حد نه اینکه بگی کلا برام مهم نیس ماشین داشتن (حالا متوسطشم) و .... مهم هست ولی ملاک نباید باشه به نظرم شخصیت و از نظر من ایمان اگه باشه آهنم پشت بندش میاد. البته خب استثنا هم داره 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده