CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ الان سایزش خوبه ؟ خب بین اولیو آخری کدوم برای موضوع بسته شده ؟ بنظر من آخری ..... قفله دیگه ... کاش زرد بود ولی قفلش لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ریسایز شده رینیم شده حاضر و آماده مصرف :4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ دستت درد نکنه. الان میرم آپلود می کنم. برم اون لوگو هم درست کنم 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ از نظر خودم تائیده میتونه بیس آیکنای اصلی هم باشه در آینده (پس زمینش ) 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ از نظر خودم تائیده میتونه بیس آیکنای اصلی هم باشه در آینده (پس زمینش ) از نظر من کاملا تاییده محمد عوضش کن اگر ممکنه فعلا برای کل تالارا همین باشه...... 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ تغییرات رو دادم. دستت درست ...... بنظر خودت چطوره ؟ الانه که حملات شروع شه ...................... خودتونو آماده کنید لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ تالار گفتگوی مدیران تالار گفتگوی مدیران معاونت برنامه ریزی انجمن صندلی داغ مدیران و همکاران مدیر تالار تست مدیران . . . . 3 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ انجمن نواندیشان دفتر مدیریت انجمن نواندیشان مجله نواندیشان گروه انقلاب آموزشی ایده --> اختراع --> تولید مناسبت ها . . . 3 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ فنی و مهندسی مهندسی مکانیک مهندسی برق مهندسی کامپیوتر مهندسی عمران مهندسی شهرسازی مهندسی معماری مهندسی فضای سبز مهندسی کشاورزی مهندسی شیمی مهندسی مواد و متالورژی مهندسی صنایع مهندسی معدن مهندسی پزشکی گرافیک و انیمیشن سایر رشته های فنی و مهندسی . . . . 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ دستت درد نکنه حمید. راستی من دیروز یه طرحی دیدم تو یه فروم، خواستم ببینم نظر شما چیه؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام واسه هر بخش یه رنگ در نظر گرفته. 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ بد نیست ولی مال ما خوشگل تره 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ دستت درد نکنه حمید.راستی من دیروز یه طرحی دیدم تو یه فروم، خواستم ببینم نظر شما چیه؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام واسه هر بخش یه رنگ در نظر گرفته. جالبه ... ولی رنگاش خیلی مهمه ... اون بنفشه. انحمنشونو کرده مهدکودک .. 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۸۹ خانوما و آقایون اگر قراره چند رنگ باشه بگید تا بزنم .. بعدا عوضش نمیکنما ... نگین نگفتی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده