FrnzT 18194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ اینجا هم یه جمع بندی بشه.... کارهای حمید خیلی خوب هستن این سری رو هم دیدم جالب بودن گفتم قرار بدم برای اینسپریشن : این ترکیبش زیبا و چشم نوازه 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ الان یعنی تو ایکنایی که حمید طراحی کرده مثل به جای اون ادمکا، واسه هر تالار یه چیزی گذاشته میشه؟ اینطوری که خیلی سخت و زیاده :icon_pf (34): من تا الان فکر میکردم مثلاً اینی که طراحی شده، به سه شکل هستش، یکی اینکه تالار پست جدید داره، یکی اینکه نداره، یکی اینکه کلاً تالار قفله. 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ نه دیگه .. برای هر تالار 1 آیکن جدا ساخته میشه 2 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ اینگونه که میگویی هم میتواند باشد. ولی فکر کنم یه کم کسل کننده بشه 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ سومی فقط اگه گوشه هاش شبیه چهارمی بشه. 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ سومی فقط اگه گوشه هاش شبیه چهارمی بشه. یا چهارمی اگه رنگش مثل سومی بشه ... لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ پیشنهاد میکنم فعلا تا به 1 نتیجه درست درمون برسیم .... برای یکدست شدن ظاهر انجمن .... از 1 آیکن برای همه تالارا استفاده کنیم ... مثل این: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ قشنگن. دستتون درد نکنه. فقط اگه اینکار رو میکنین، دوتاش کنین. یکی واسه تالارایی که مطلب جدید دارن، یکی هم واسه اونایی که مطلب جدید ندارن. مثل اینا: 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ خوشگله:4uboxsmiley: تجربه ثابت کرده آیکونا رو من نزنم بهتره 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ خوشگله:4uboxsmiley: تجربه ثابت کرده آیکونا رو من نزنم بهتره غلط کرده تجربه ...... نزنی کشتمت .. 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ پست های جدید موضوع پربیننده شامل ارسال جدید بدون پست جدید موضوع پربیننده بدون ارسال جدید این موضوع بسته است در این موضوع شرکت داشته اید پست های جدید موضوع پربیننده شامل ارسال جدید بدون پست جدید موضوع پربیننده بدون ارسال جدید این موضوع بسته است در این موضوع شرکت داشته اید موضوع بسته شده که از این یکیم میشه استفاده کرد البته سایزش کوچیک تر میشه 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ پست های جدید موضوع پربیننده شامل ارسال جدید بدون پست جدید موضوع پربیننده بدون ارسال جدید این موضوع بسته است در این موضوع شرکت داشته اید پست های جدید موضوع پربیننده شامل ارسال جدید بدون پست جدید موضوع پربیننده بدون ارسال جدید این موضوع بسته است در این موضوع شرکت داشته اید موضوع بسته شده که از این یکیم میشه استفاده کرد البته سایزش کوچیک تر میشه اوه .. آره .. اون دیفالتش خیلی داغونه .. من که موافقم 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ الان سایزش خوبه ؟ خب بین اولیو آخری کدوم برای موضوع بسته شده ؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده