FrnzT 18194 مالک ارسال شده در 7 اسفند، 2010 اینجا هم یه جمع بندی بشه.... کارهای حمید خیلی خوب هستن این سری رو هم دیدم جالب بودن گفتم قرار بدم برای اینسپریشن : این ترکیبش زیبا و چشم نوازه 3
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 7 اسفند، 2010 الان یعنی تو ایکنایی که حمید طراحی کرده مثل به جای اون ادمکا، واسه هر تالار یه چیزی گذاشته میشه؟ اینطوری که خیلی سخت و زیاده :icon_pf (34): من تا الان فکر میکردم مثلاً اینی که طراحی شده، به سه شکل هستش، یکی اینکه تالار پست جدید داره، یکی اینکه نداره، یکی اینکه کلاً تالار قفله. 2
FrnzT 18194 مالک ارسال شده در 7 اسفند، 2010 اینگونه که میگویی هم میتواند باشد. ولی فکر کنم یه کم کسل کننده بشه 2
CodePlus 15426 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 سومی فقط اگه گوشه هاش شبیه چهارمی بشه. یا چهارمی اگه رنگش مثل سومی بشه ...
CodePlus 15426 ارسال شده در 26 فروردین، 2011 پیشنهاد میکنم فعلا تا به 1 نتیجه درست درمون برسیم .... برای یکدست شدن ظاهر انجمن .... از 1 آیکن برای همه تالارا استفاده کنیم ... مثل این: 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 27 فروردین، 2011 قشنگن. دستتون درد نکنه. فقط اگه اینکار رو میکنین، دوتاش کنین. یکی واسه تالارایی که مطلب جدید دارن، یکی هم واسه اونایی که مطلب جدید ندارن. مثل اینا: 2
Nightingale 10531 ارسال شده در 31 فروردین، 2011 خوشگله:4uboxsmiley: تجربه ثابت کرده آیکونا رو من نزنم بهتره 1
CodePlus 15426 ارسال شده در 31 فروردین، 2011 خوشگله:4uboxsmiley: تجربه ثابت کرده آیکونا رو من نزنم بهتره غلط کرده تجربه ...... نزنی کشتمت .. 1
Nightingale 10531 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2011 پست های جدید موضوع پربیننده شامل ارسال جدید بدون پست جدید موضوع پربیننده بدون ارسال جدید این موضوع بسته است در این موضوع شرکت داشته اید پست های جدید موضوع پربیننده شامل ارسال جدید بدون پست جدید موضوع پربیننده بدون ارسال جدید این موضوع بسته است در این موضوع شرکت داشته اید موضوع بسته شده که از این یکیم میشه استفاده کرد البته سایزش کوچیک تر میشه 1
CodePlus 15426 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2011 پست های جدید موضوع پربیننده شامل ارسال جدید بدون پست جدید موضوع پربیننده بدون ارسال جدید این موضوع بسته است در این موضوع شرکت داشته اید پست های جدید موضوع پربیننده شامل ارسال جدید بدون پست جدید موضوع پربیننده بدون ارسال جدید این موضوع بسته است در این موضوع شرکت داشته اید موضوع بسته شده که از این یکیم میشه استفاده کرد البته سایزش کوچیک تر میشه اوه .. آره .. اون دیفالتش خیلی داغونه .. من که موافقم 1
Nightingale 10531 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2011 الان سایزش خوبه ؟ خب بین اولیو آخری کدوم برای موضوع بسته شده ؟ 1
ارسال های توصیه شده