رفتن به مطلب

ماشین و موتور مورد علاقه ات

rasool1370

ارسال های توصیه شده

با سلام تو این تاپیک میخواییم در مورد ماشین یا موتور مورد علاقمون مطلب بزاریم حالا میتونه تاریخچه ومعرفی باشه یا برسی باشه یا حتی فیلم وعکس باشه.به عنوان اولین مطلب من چون علاقه ای شدیدی به چیزای کلاسیک دارم میرم سراغ کامارو ساخت شرکت شورولت امریکا.

q8z07k6myg1o1cw9zd7.jpg

ve1wtr94mpefg0kcn1n.jpg

aelwztalrt78f17p4rw8.jpg

در سال ۱۹۶۷ کارخانه شورلت برای این که بتواند در بازار فروش با فورد موستانگ رقابت کند مدل جدید خود را به نام کامارو روانه بازار کرد. کامارو در زبان فرانسوی به معنی ‘دوست’ می باشد اما تعریف شورلت برای لغت کامارو کمی فرق می کند : کامارو موجودی است که موستانگ را میبلعد ( یک نوع گرگ ) .

8e44h4og368r77pib7nd.jpg

در سال ۱۹۶۴ کارخانه فورد با تولید موستانگ اولین جرقه را در زمینه خودرو هایی که امروزه ما آن را ماسل می نامیم زد. ( ماسل به خودرویی گفته میشود که حجم بالای موتور ، قدرت بالا و طراحی بدنه شبیه به عضلات انسان دارد) و پس از فورد در سال ۱۹۶۶ کارخانه دوج (یا داج : با تلفظ آمریکایی ) اتومبیلی به این لیست اضافه کرد ، داج چارجر ، و سر انجام در سال ۱۹۶۷ کمپانی شورلت اولین ماسل خود یعنی کامارو را به عنوان رقیب داج و فورد ارائه داد .

کامارو از سال ۱۹۶۷ تا سال ۲۰۰۲ در چهار نسل تولید گردید و پس از یک توقف در خط تولید آن در ۱۶ مارس ۲۰۰۹ نسل پنجم کامارو روانه بازار شد.

8u8uwm4d0g6kbreh26a9.png

کامارو زیر پر بال حمایت همه جانبه خریداران ، آنقدر زود رشد و نمو یافت تا در طول حیات خود ، چندین و چند بار گوی سبقت را در وهله فروش از رقیبان سر سختش به خصوص فورد موستانگ ، برباید .

به جرات می توان دلیل این موفقیت را ، ارائه طیف گسترده ای از پیشرانه ها در کنار طراحی پر ابهت آن دانست . البته در آن سال ها نیز افرادی بودند که موتورهای قدرتمند و طراحی خشن کامارو ، حس قدرت طلب آن ها را ارضا نمی کرد و اینجاست که نقش تیونر ها پر رنگ می شود . یکی از همین تیونر ها که از هیولا یک ابر هیولا می ساخت و مطلب این شماره نیز حول یکی از محصولات این کمپانی معظم می چرخد ، BALDWIN MOTION است . یک تیونر متبهر که عضلانی های آمریکا ، به خصوص کامارو ، از دستش در امان نبودند !

hlivoa14pmm77gs7i8l.jpg

wv0h3rhyi5bwdrvm3d8w.jpg

cnpcc8s4eeboqsb9r8gf.jpg

[TABLE]

[TR]

[TD] مشخصات فنی شورلت کامارو بالدوین موشن 1978

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]نوع موتور

[/TD]

[TD]8 سیلندر V شکل

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]حجم موتور

[/TD]

[TD]5700 سی سی

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]قدرت

[/TD]

[TD]320 اسب بخار

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]گشتاور

[/TD]

[TD]بیش از 450 نیوتن متر

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]شتاب 0 تا 100

[/TD]

[TD]حدود 4/6 ثانیه

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]حداکثر سرعت

[/TD]

[TD]200 کیلومتر ( محدود شده )

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]گیربکس

[/TD]

[TD]3 سرعته اتوماتیک

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]ابعاد رینگها

[/TD]

[TD]15 اینچ

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

• Like 7
لینک به دیدگاه

مهندس داغونم کردی....:4564:.......من عاشقه شورولت کاماروام......:4564:....عجیب....:ws3:

اون بعلاوه طلایی با روح و روانم بازی میکنه....:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
مهندس داغونم کردی....:4564:.......من عاشقه شورولت کاماروام......:4564:....عجیب....:ws3:

اون بعلاوه طلایی با روح و روانم بازی میکنه....:ws3:

می دونیدمهندس خیلی سلیقش بده:whistle:

من نمی دونم ایناچرامی خوان آدموشکنجه کنند

• Like 4
لینک به دیدگاه

یه باریه ماشین دیدم واقعااااعاشقش شدم تقریبا مثل همینی بودکه مهندس سهندگذاشته بود.زرد شاسی بلند همینجوری کابین بارهم داشت .اینقدرمحودیدنش شدم یاددم رفت سوال کنم اسمش چیه .حالا موقعی که خواست حرکت کنه ماشینای دیگه مثل فرقون بودند همه خودشون میرفتندکنار. من می خوام:4564: جدامی گم بعضیهاشون رامی خواهی سجده کنی لامصب ولش کن دارم دیونه می شم بیکاریدها هچون موضوهای میزنی:4564:

jfbi71uos1k27w5u96y.jpg

imgrenault-5.jpg

image002.jpg

• Like 3
لینک به دیدگاه

با سلام . امشب میخوایم بریم ژاپن سراغ یکی از چهار غول موتور سازی . شرکت کاوازاکی.

ttxj7x6ycri6pglnawxd.gif

موتور کاوازاکی 125 (کاوازکی GTO) بی شک یکی از شناخته شده ترین و معروف ترین محصول این شرکت بزرگ هست.

اینجین این موتور از نوع دو زمانه هست که به شتاب بالای این موتور کمک کرده و باعث شده که این موتور به شتاب زیاد معروف بشه . البته همین موضوع باعث شد که پلیس این موتور ممنوع اعلام کنه چون برای کار های خلاف استفاده میشد ولی بعداُ دوباره ازاد شد.

این موتور در اوایل ساختش به عنوان موتور پلیس ژاپن استفاده میشد که با گذشت زمان برای مردم عادی ازاد شد و به بقیه کشور ها صادر شد.

u6md5kt95d0fvug4zy.jpg

صدای موتور خیلی نرم و زیبا هست و دود خارج شده از اگزوز به دلیل دو زمانه بودن اینجین دارای بوی بنزین نسوخته هست .

توی کشورمون از این موتور تعداد زیادی وارد شده که تا قبل از ملی شدن پلاک های موتور سیکلت رونق زیادی داشتن . ولی با ورود پلاک ملی به صحنه موتور های دو زمانه از رده خارج شدن و از رونق افتاد . ولی تعداد خیلی محدودی از این موتور دارای پلاک ملی هست و دارای قیمت خیلی بالا.

z4rdekpmxvz4dkyqdcc.jpg

ilkz6z4l96pake52mavg.jpg

همیشه آرزو داشتم یکی داشته باشم ولی ...:sad0:

هر وقت یکی تو خیابون میبینم داغون میشم:4564:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...
  • اضافه کردن...