FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ در این تاپیک به تغییرات رنگبندی و شکل ظاهری قالب میپردازیم. 8 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ خب برای شروع مواردی که فکر میکنم باید تغییرات اعمال بشه رو میگم. 1- رنگ بکگراند 2- رنگ نوارهای سبز و آبی جداکنندۀ بلاکها 3- تغییرات شکلکهای کنار تاپیکها : 4- تغییر آیکونهای زیر اسامی مدیران: 5- تغییر رنگ مربعهای سبز شمارندۀ امتیازات: 6- تغییر شکل ظاهری و رنگ اون ستاره ها که بعد از این شمارنده ها اضافه میشد. 7- طراحی هدر سایت با توجه به رنگ بندی قالب این مواردی هست که فعلا به چشمم خورد. تا بعدا که ممکنه اضافه بشه. 8 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ خب برای شروع مواردی که فکر میکنم باید تغییرات اعمال بشه رو میگم. 1- رنگ بکگراند 2- رنگ نوارهای سبز و آبی جداکنندۀ بلاکها 3- تغییرات شکلکهای کنار تاپیکها : 4- تغییر آیکونهای زیر اسامی مدیران: 5- تغییر رنگ مربعهای سبز شمارندۀ امتیازات: 6- تغییر شکل ظاهری و رنگ اون ستاره ها که بعد از این شمارنده ها اضافه میشد. 7- طراحی هدر سایت با توجه به رنگ بندی قالب این مواردی هست که فعلا به چشمم خورد. تا بعدا که ممکنه اضافه بشه. آی گفتی .................. مخصوصا پست آیکون .......... یه چن تا بزرگ داره .. که نظمه استایلو ریخته به هم ... 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۸۹ من چندتا چیز داشتم نمیدونم اینجا جاش درسته یا نه. حالا میذارم اگه اشتباه بود خودتون جابجا کنید. خوب 2نوع آیکن گروه های کاربری: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یکی هم آیکن ستاره ها که حتماً همشونو قبلاً دیدن: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۸۹ خب برای تغییرات در رنگبندی قالب انجمن من قالبهای زیادی رو دیدم. ولی بعضی از قالبها با اینکه رنگبندی زیبایی دارن با ورژن ویبولتن ما نمیخورد و اون قالبهایی هم که با ورژن ما میخورد رنگبندی زیبایی نداشتن. برای همین تصمیم گرفتم که اون رنگبندی هایی که زیبا هستن رو اینجا قرار بدم و همین قالب پیشفرض انجمن رو با کدهای html به اون رنگها نزدیک کنیم. تو پستهای بعدی انواع قالبها رو قرار میدم و از شما میخوام که رنگبندیهایی که به نظر شما زیبا و چشمنواز هستن رو انتخاب کنید تا تغییرات رو روی قالب خودمون اعمال کنیم. 3 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۸۹ از بین این قالبها من خودم قالب شمارۀ یک و دو و سه و چهار رو میپسندم. از بین این چهارتا هم شمارۀ یک 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۸۹ به نظر من قالب شماره 1 از بقیه جالب تر باشه 2 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ محمد جان قالب شمارۀ اول رو روی قالب انجمن خودمون پیاده کردم: 4 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ فقط من یک کاری رو نکردم و اون هم Boarder های دور بلاکهاست. اون رنگهایی هست که روی قالب الان هست. آها راستی پالت رنگی رو هم الان میذارم. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده