Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ سلام به همه. امروز داشتم مرغ سوخاری درست می کردم . گفتم آموزشش رو براتون بذارم. اول از همه جای شما خیلیییییییی سبز! حالا بریم سر اصل مطلب: مواد لازم: سینه ی مرغ بدون پوست : هر قدری دوست داشتید! فلفل سیاه: یه کم! آبلیمو: بستگی به خودتون داره. من 4 تا قاشق غذاخوری می ریزم. روغن زیتون: 3 قاشق غذا خوری سس سویا به جای نمک: 1 قاشق غذا خوری تخم مرغ: 1 عدد پودر سوخاری: به مقدار لازم. روغن برای سرخ کردن. اول سینه ی مرغ رو می شورید. بعد اونو میذارید توی یه بشقاب یا کاسه و روش آبلیمو + سوس سویا + روغن زیتون می ریزید.و میذارید 1-2 ساعت بمونه. روغن زیتون گوشت و مرغ رو ترد می کنه. حالا تخم مرغ رو به هم میزنید و فلفل سیاه اضافه می کنید و تیکه های مرغ رو میندازید توش. فقط بدنه آغشته به تخم مرغ بشه کافیه در قدم بعد مرغ های تخم مرغی شده! رو میندازید داخل بشقابی که پودر سوخاری هست! نکته: من یادم رفت عکس بگیرم حالا: روغنی رو که در ماهیتابه ریختید رو می ذارید خوب داغ شه و بعد تکه های مرغ رو میندازید توش. نکته: چراغ گاز کم باشه. حالا یعنی بعد از چند دقیقه اون رو بر می گردونید تا اون سمتش هم پخته شه: دید رنگشو؟ طلایی شده وقتی اون طرفش هم طلایی شد ..... نوش جان می فرمایید. :icon_pf (44): 14 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ نمیدونستم مهندسمون اینقده کدبانوس شما لطف داری 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ بابا ای هنرمند........... بابا ای سرآشپز......... دهنم آب افتااااااااااااااااد 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ ممنونم.روش جالبی بود.مغز مرغ پخته می شه؟ 3 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ دستت درد نکنه . چن روز پیش ما خواستیم مث این رو بپزیم و کمتر فست کوفت بخوریم البته خودش هم زحمت همه چیز رو کشیده بود وسخاری هم بود انداختیمش توی روغن که تا بخوای داغ بود بد جور سوخت !:icon_pf (34): ضمنا این قرمزه یادت رفته اول سینه ی مرغ رو می شورید.بعدش خوب با دستمال کاغذی اشپزخونه خشکش میکنید بعد اونو میذارید توی یه بشقاب یا کاسه و روش آبلیمو + سوس سویا + روغن زیتون می ریزید.و میذارید 1-2 ساعت بمونه. روغن زیتون گوشت و مرغ رو ترد می کنه. لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ مهنااااااااااااااااز خدا نكشه تو رو:w00::w00: من رژيمم بابا:w00: هي بهم غذا نشون ندين:w00: ولي در كل من مرغ دوس نميدارم:icon_pf (34): اين مرغاي كارخونه اي گناه دارن من براي حمايت ازشون يك ماهه لب به مرغ نزدم:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ ممنونم.روش جالبی بود.مغز مرغ پخته می شه؟ آره. چون قطرش زیاد نیست قشنگ مغر پخت می شه. دستت درد نکنه . چن روز پیش ما خواستیم مث این رو بپزیم و کمتر فست کوفت بخوریم البته خودش هم زحمت همه چیز رو کشیده بود وسخاری هم بود انداختیمش توی روغن که تا بخوای داغ بود بد جور سوخت !:icon_pf (34): ضمنا این قرمزه یادت رفته واقعا خسته نباشید! آره اینو یادم رفت. البته من گذاشتم تو آبکش تا آبش بره! :ws2: 2 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ خدا به داد اون فرهاد بیچاره برسه . . .! :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ مهنااااااااااااااااز خدا نكشه تو رو:w00::w00:من رژيمم بابا:w00: هي بهم غذا نشون ندين:w00: ولي در كل من مرغ دوس نميدارم:icon_pf (34): اين مرغاي كارخونه اي گناه دارن من براي حمايت ازشون يك ماهه لب به مرغ نزدم:icon_pf (34): بابا بی خیال رژیم. یه شب که هزار شب نمیشه! ( الان نادر Abshar منو می کشه که دارم منحرفت می کنم!!!!:167:) سینه ی مرغ کم چربه. بعدشم روغن زیتون و روغن مایع کلتسرولش کمه. منم دوست ندارم ولی مجبورم بخورم! 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ خدا به داد اون فرهاد بیچاره برسه . . .! :icon_pf (34): هه نگران نباش..... تا تهشو خورد! + گوجه های اطرافش 2 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ ههنگران نباش..... تا تهشو خورد! + گوجه های اطرافش دیگه چی بلدی درست کنی . . .!؟ راستی : تو که مرغ دوس نداشتی . . .! 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ بابا بی خیال رژیم. یه شب که هزار شب نمیشه!( الان نادر Abshar منو می کشه که دارم منحرفت می کنم!!!!:167:) سینه ی مرغ کم چربه. بعدشم روغن زیتون و روغن مایع کلتسرولش کمه. منم دوست ندارم ولی مجبورم بخورم! آخه تو كه نديدي چطوري به اين طفل معصوما غذا ميدن و آمپول ميزنن كه يه روزه ميشن قد يه مرغ!!!:ws44: آه عجب ستم بزرگي:ws44: من دلم نمياد:ws44: 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ دیگه چی بلدی درست کنی . . .!؟ راستی : تو که مرغ دوس نداشتی . . .! تخم مرغ با گوجه تخم مرغ با پياز املت نيمرو ديگه چه غذاهايي ميشه با تخم مرغ درست كرد:ws3: 2 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ تخم مرغ با گوجهتخم مرغ با پياز املت نيمرو ديگه چه غذاهايي ميشه با تخم مرغ درست كرد:ws3: نه یه دفعه از ایران براش باقالی فرستادن ، باقالی پولوام بلده بپزه . . .! 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ دیگه چی بلدی درست کنی . . .!؟ راستی : تو که مرغ دوس نداشتی . . .! ماکارونییییییییییییيی + خیلی چیزای دیگه! بله هنوزم دوست ندارم! ولی مجبورم بخورم! نه یه دفعه از ایران براش باقالی فرستادن ، باقالی پولوام بلده بپزه . . .! بهله! ممنون از یاد آوریت! 2 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ ماکارونییییییییییییيی اوه اوه . . اینو یادم رفته بود . . .! :ws28: 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ نه یه دفعه از ایران براش باقالی فرستادن ، باقالی پولوام بلده بپزه . . .! نه من ميدونم ته هنر مهناز جون ديگه انواع و اقسام غذاها،دسرها،... با تخم مرغه:ws3: طفلي اين شوبرش 2 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ نه من ميدونم ته هنر مهناز جون ديگه انواع و اقسام غذاها،دسرها،... با تخم مرغه:ws3:طفلي اين شوبرش نه دیگه رو ماکارونی تبحر خاصی داره !!! . . . . . . . Yahoo . . . . . .. حسین - تی : سلام مهناز! مهناز : سلام خوبی!؟ حسین -تی : مقسی تو خوبی!؟ صبونه چی داری!؟ مهناز : ماکارونی! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. حسین - تی : سلام مهناز! مهناز : سلام خوبی!؟ حسین -تی : مقسی تو خوبی!؟ ناهار چی داری!؟ مهناز : ماکارونی! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. حسین - تی : سلام مهناز! مهناز : سلام خوبی!؟ حسین -تی : مقسی تو خوبی!؟ شام چی داری!؟ مهناز : ماکارونی! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده