seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 11 آبان، 2015 یعنی مصنوعی بهش رقص بدیم! آره... مثلا بزاری 20 ثانیه یه نوع برقصه....بعد 20 ثانیه رقصش عوض شه و به همین ترتیب 3
Eng.KouRosH 9176 مالک ارسال شده در 11 آبان، 2015 آره... مثلا بزاری 20 ثانیه یه نوع برقصه....بعد 20 ثانیه رقصش عوض شه و به همین ترتیب خب اون ک کاری نداره اصل با موزیکه ولی خب اول همین مصنوعیشو باید استارت زد بعد بریم سراغ موزیکال 3
Eng.KouRosH 9176 مالک ارسال شده در 11 آبان، 2015 فواره های موزیکال هم رو همین بحثه....مهندس.......؟ بحثمون همینه دیگ 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 11 آبان، 2015 خب اون ک کاری نداره اصل با موزیکه ولی خب اول همین مصنوعیشو باید استارت زد بعد بریم سراغ موزیکال نه فرقی ندارن..... موزیکال فقط با یه سنسور کار میکنه که به ازای بیشترین صدا 10 ولت بهت میده و به ازای کمترین صدا صفر ولت.... حالا بدون موزیکال باید با تایمر اینکارو انجام بدی.... ------- حالا سوال اصلی....خروجیت چیه؟؟؟ 3
Mahnaazz 13134 ارسال شده در 11 آبان، 2015 بحثمون همینه دیگ وای پس این خیلی باحاله.....:hapydancsmil:.....دوست میدارم.... 3
Eng.KouRosH 9176 مالک ارسال شده در 11 آبان، 2015 نه فرقی ندارن..... موزیکال فقط با یه سنسور کار میکنه که به ازای بیشترین صدا 10 ولت بهت میده و به ازای کمترین صدا صفر ولت.... حالا بدون موزیکال باید با تایمر اینکارو انجام بدی.... ------- حالا سوال اصلی....خروجیت چیه؟؟؟ خروجی منظورت شیربرقیه؟ 3
Eng.KouRosH 9176 مالک ارسال شده در 11 آبان، 2015 وای پس این خیلی باحاله.....:hapydancsmil:.....دوست میدارم.... اره اما دردسرشم زیاده:hapydancsmil: 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 11 آبان، 2015 خروجی منظورت شیربرقیه؟ آره دیگ... این رقص چجوری میخواد انجام بشه؟؟؟آب باید با یه فشاری بالا پایین بشه دیگه، درسته؟؟؟ 4
Eng.KouRosH 9176 مالک ارسال شده در 11 آبان، 2015 آره دیگ... این رقص چجوری میخواد انجام بشه؟؟؟آب باید با یه فشاری بالا پایین بشه دیگه، درسته؟؟؟ مصنوعیش دست خودمونه میشه یه ترتیب خاصی داد افکت داد اما طبیعی و موزیکال بسته به صداس......برای اینکار ی پمپ کوچیک میشه گذاش مثل پمپ کولر که همه شیرهارو تغذیه کنه 3
rasool1370 1777 ارسال شده در 11 آبان، 2015 مصنوعیش دست خودمونه میشه یه ترتیب خاصی داد افکت داد اما طبیعی و موزیکال بسته به صداس......برای اینکار ی پمپ کوچیک میشه گذاش مثل پمپ کولر که همه شیرهارو تغذیه کنه با سلام یعنی منظورت اینه که پمپ مدام کار کنه و شما مقدار باز و بسته بودن شیر ها کنترل کنی؟ اینجا دوتا مشکل هست یکی وقتی شیرها بسته بشه یا درصد کمیش باز باشه به پمپ فشار میاد و دوم اینکه اگه مثلا یکی از شیرا 20 درصد باز باشه اونوقت مقدار خروجی اب کمه ولی همون مقدار کم با فشار میپاشه بالا و کار خراب میکنه 5
Eng.KouRosH 9176 مالک ارسال شده در 11 آبان، 2015 به نکته خوبی اشاره کردی باید ی فکری بحال پمپ هم بشه 4
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 11 آبان، 2015 نکته دیگه ای که هست اینه که نمیتونی مستقیم از میکرو خروجی بگیری و باید به یه ulnn وصل کنی میکروتو و از ulnn خروجی بگیری -------- پمپو من متوجه نشدم.... 4
Eng.KouRosH 9176 مالک ارسال شده در 11 آبان، 2015 مهدی با uln کار نمیکنم حالا باید ببینم جریان شیر چقدره که براش یه ترایاک یا رله ای چیزی بذارم....رله مشکل نویز ایجادمیکنه پمپ کولر اگ درجا بزنه و خنک نشه میسوزه چه شیر بسته باشه چه باز فرق نداره چون فشاری از ناحیه شیر روش نیست فقط مشکل خنک کنندگی داره....پمپ ماشین لباس شویی چطوره؟ 5
Eng.KouRosH 9176 مالک ارسال شده در 4 آذر، 2015 الان رفته بودم تعمیرات لوازم برقی.....پرسیدم شیربرقی ۲۲۰داشت بکارنمیاد باید برم لاله زار دنبال ولتاژ پایینش.... 3
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 4 آذر، 2015 الان رفته بودم تعمیرات لوازم برقی.....پرسیدم شیربرقی ۲۲۰داشت بکارنمیاد باید برم لاله زار دنبال ولتاژ پایینش.... لوازم برقی برچی رفتی؟! برو از برق صنعتی بگیر دیگه 3
Eng.KouRosH 9176 مالک ارسال شده در 4 آذر، 2015 نداره تو شهرمون واسه همین خواستم از تعمیراتی بگیرم دیگ 3
nilnik 13 ارسال شده در 18 بهمن، 2015 سلام من موضوع پروژه دانشگاهم همینه و قراره با میکرو بسازم برنامه رو تقریبا بلدم ولی سخت افزارش رو نمیدونم چجوریه،اگر ممکنه راهنماییم کنید ممنون 3
Majid alinejad 12 ارسال شده در 17 تیر، 2016 سلام دوستای عزیز. بنظر من بجای پمپ کولر بهتره که از پمپ اکواریوم استفاده بشه هم داغ نمیکنه هم ضد ابه. درمورد شیر برقی هم توی کار رباتیک دیدم که نمونه کوچیکش رو با ولتاژ کم استفاده میکنن 2
ارسال های توصیه شده