Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ درود بر همگی کسی درباره ابنمای موزیکال اطلاعاتی داره اینجا بحث کنیم؟؟؟ با میکرو سخته اما میخوام با میکروبسازیم..... 10 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ برای اون ابشارها از شیربرقی و نازل استفاده میشه که اونو با میکرو میشه ردیف کرد البته بحث نویز و ایناهم هس اما خب کارزیادسختی نیس میمونه نورپردازی و قضیه موزیک که با موزیکی که پخش میشه شیربرقی از صفرتا صد بسته به صدای تولیدی تغییرکنه به نظرم میکرو میاد صدارو به عنوان ورودی میگیره بعد میزان بلندی صدا رومیسنجه و بعد خروجی رو تو بازشدن مقدار شیربرقی می بینیم 7 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ دوستان الکترونیکی هیچ نظری ندارن 6 لینک به دیدگاه
nastaran1r 263 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ این کارها رو با plc بهتر نیست انجام داد؟ 7 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ چرا اما هزینه پی ال سی بالاس و برای کارکوچیک نمیصرفه مثلا برا یه اکواریوم کوچیک نمیشه انقدر هزینه کرد البته من اطلاعات زیادی ندارم تو گوگل هم ندیدم اموزشش رو بذاره....برای کارای بزرگ مثل حوزچه های داخل شهر یا میدان ها از پی ال سی استفاده میشه 7 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ این کارها رو با plc بهتر نیست انجام داد؟ برای استفاده از plc باید از چه سیستمی استفاده بشه؟؟؟ کارتی یا سیستمی داریم که صدارو تبدیل به سیگنال کنه؟؟ یا خروجی جریان و ولتاژ بده؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ برای استفاده از plc باید از چه سیستمی استفاده بشه؟؟؟ کارتی یا سیستمی داریم که صدارو تبدیل به سیگنال کنه؟؟ یا خروجی جریان و ولتاژ بده؟؟؟ باید سنسور باشه احتمالا.....سنسور رو بدیم به پی ال سی با توجه با دامنه تغییرات سیگنال،خروجیمون تغییرکنه 6 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ دوستان این شیربرقی ماشین لباسشویی هست....ازاین کوچیکترم هم داریم؟برای اکواریوم باید خیلی کوچیک ترباشه نمیدونم بجای شیر برقی جایگزین دیگه ای هم هس 4 لینک به دیدگاه
rasool1370 1777 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ باید سنسور باشه احتمالا.....سنسور رو بدیم به پی ال سی با توجه با دامنه تغییرات سیگنال،خروجیمون تغییرکنه با سلام یه چیزی بگم ولی قول بده نخندی چون زیاد از الکترونیک سر در نمیارم صدا وقتی از پخش کننده میاد بیرون خیلی ضعیفه و توسط تقویت کننده قوی میشه حالا اگه ما صدای قبل تقویت کننده بدیم به میکرو میتونه مقدار صدا بفهمه 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ سلام رسول جان صدا به قدری هست که سنسور یا سیستم دریافتمون بتونه کم و زیادشو تشخیص بده....یه کلیپی دیدم مربوط به همین اکواریوم تو اپارات هست....یه ضبط معمولی کنار اکواریوم مطابق با صدای اون فواره ها ارتفاعشون کم و زیادمیشد 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ باید سنسور باشه احتمالا.....سنسور رو بدیم به پی ال سی با توجه با دامنه تغییرات سیگنال،خروجیمون تغییرکنه هزار نوع سنسور داریم...اسمش مدلش؟؟ اکولایزر چیه؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ هزار نوع سنسور داریم...اسمش مدلش؟؟ اکولایزر چیه؟؟ نمیدونم تو بیشتر دستت توکار...بنظرت چی به درد اینکارمیخوره 2 لینک به دیدگاه
rasool1370 1777 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ فکر کنم این راست کارت باشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ مرسی رسول جان....ازاین سنسور ها چند مدل هست؟ 4 لینک به دیدگاه
rasool1370 1777 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ مرسی رسول جان....ازاین سنسور ها چند مدل هست؟ من اطلاع دقیقی ندارم . داشتم یه چرخی میزدم که این دیدم گفتم شاید به دردت بخوره چون خروجی انالوگ داره واسه این کار مناسبه 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ بازم ممنون کمک خوبی کردی باید یه تحقیقی کنم اگ بدرد بخوره استفاده کنیم 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ نمیدونم تو بیشتر دستت توکار...بنظرت چی به درد اینکارمیخوره بر اینکار تورو نمیدونم چون از میکرو هیچ اطلاعاتی ندارم..... ولی برای کارای بزرگتر که بشه با plc انجام داد شنیدم با اکولایزر میشه.... در کل باید سنسور حساس به صدایی باشه که به من خروجی 0 تا 10 ولت بده....حالا هر سنسوری میخواد باشه 4 لینک به دیدگاه
e.t 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ اقا کوروش واسه این کار نیاز به نرم افزار کامپیوتری خاصی هست که بتونه میزان بلندیه صدا رو تشخیص بده؟ یا با سنسور این کار انجام میشه؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ اقا کوروش واسه این کار نیاز به نرم افزار کامپیوتری خاصی هست که بتونه میزان بلندیه صدا رو تشخیص بده؟ یا با سنسور این کار انجام میشه؟؟ سلام نه فکرنکنم نیازی باشه....برای کارکوچیک با میکرو و سنسور و برای ابنماهای بزرگ شاید نیازباشه البته اونجا دیگ از پمپ ها قوی...پی ال سی...درایورها...استفاده میشه 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ سلام نه فکرنکنم نیازی باشه....برای کارکوچیک با میکرو و سنسور و برای ابنماهای بزرگ شاید نیازباشه البته اونجا دیگ از پمپ ها قوی...پی ال سی...درایورها...استفاده میشه راستی امیر اگه رفتی آمار بگیری بیا اینجا هم بگو تا استفاده کنیم.... --------- حالا چرا میخوای موزیکال باشه؟؟؟ من میتونم کاری کنم بدون موزیک رقص داشته باشه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده