رفتن به مطلب

AmirAli.K

کاربر انجمن
  • تعداد ارسال ها

    27
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

تمامی مطالب نوشته شده توسط AmirAli.K

  1. دوست عزیز نرم افزار chemkin 2 نیاز به نسب نداره مثل chemkin pro. از تلاش برای آموزشتون هم سپاس گذارم.
  2. این گفتم چون شما فکر میکنید کسی این نرم افزار رو بلد نیست (بعید می دونم اصلا باشه).منظورم هستن اشخاصی که با این نرم افزار بصورت تخصصی کار می کنن.
  3. سلام. دانشگاه آزاد مشهد کلاس سوخت و احتراق پیشرفته آموزش این نرم افزار را دارد. هر کسی وقت کرد میتونه سر کلاس حاضر بشه.
  4. 9-سرعیت شعله آرام. 10- تاثیر رقیق سازی بر سرعت شعله آرام. 11- تاثیر افزایش یا کاهش فشار بر سرعت شعله آرام. 12- تاثیر فشار بر ضخامت شعله آرام.
  5. سلام دوست عزیز. اینطوری هم که فکر میکنی نیست. بنده با نرم افزار chemkin 2 مقاله بین المللی دارم.
  6. با عرض سلام به همه دوستان می خوام تو گمبیت یک مبدل ترسیم کنم. کمک میکنید؟
      • 1
      • Like
  7. از دوستان کسی نمی تونه کمک کنه؟
  8. با عرض سلام خدمت دوستان اگر امکانش هست معادلات ممنتوم و کد فرترن آنها را قرار دهید. ممنونم.
  9. mamnoonam Heat exchennger membrane Energy exchenger membrane
  10. خوب ورودی های IN PUT چی میشن در حالت رقیق سازی با H2؟
  11. من اطلاعاتم در مورد مبدل غشایی تقریباً کامل. الان میخوام کد بنویسم اما نمیدونم معادلات رو چطوری بدست بیارم و حل کنم. نیاز مشخص: علاوه بر انتقال حرارت هوای خروجی به ورودی انتقال رطوبت نیز در شرایط واقعی صورت بگیره.
  12. بله بررسی آدیاباتیک سرعت شعله. آره در احتراق شرکت میکنه.
  13. سلام بله بنده میخوام با نرم افزار chemkin این کار رو بکنم اما باید in put اول درست باشه که در in put باید ضرایب موازنه را وارد کنم.
  14. سلام یعنی اطلاعات دوستان بیشتر ازین نبود جهت کمک و راهنمایی؟:ws38::ws38:
  15. خوب در محصولات co , o2 هست؟
  16. ببینید من میخوام اثر رقیق سازی بر سرعت آرام شعله متان-هوا رو بررسی کنم که این رقیق سازی با co2 و h2 صورت میگیره.
  17. مثلا رقیق سازی با دی اکسید کربن: در این حالت در معادله در سمت مواد اولیه علاوه بر سوخت و هوا 0.2 دی اکسید کربن نیز وجود دارد. این معادله را من میخوام موازنه کنم. با تشکر.
  18. سلام دوست عزیز اگه امکانش هست واسم به صورت دستی این دو موازنه را انجام بدبد و به صورت پست بزارید تا یاد بگیرم. با تشکر از شما. 1) رقیق سازی 20% احتراق متان-هوا را دی اکسید کربن. 2) رقیق سازی 20% احتراق متان-هوا را با هیدروژن. ممنونم از شما.
  19. به نظر اعضای محترم سایت فعال نیستن
  20. با سلام خدمت تمامی دوستان. یک سوالی از من پرسیده شد در مورد سوخت و احتراق که بنده چون راستای کاریم بنود از پسش بر نیامدم.در صورت امکان راهنمایی کنید. " موازنه احتراق اتان با هوا به همراه رقیق سازی 20% دی اکسید کربن" با سپاس از شما
  21. سلام دوست عزیزم. من نمیخوام رطوبت زنی کنم یا با دستگاه رطوبت به سیال اضافه کنم (ترمودینامیک). بنده میخوام در این مبدل رطوبت یک سیال را به سیال دیگه انتقال بدم.
  22. بله بنده جست و جو کردم اما نتونستم دانلود کنم. اگر امکانش واستون هست فایلش رو بزارید.
  23. سلام دوست عزیز. من نتونستم دانلود کنم. اگر امکانش هست واسم فایل pdf کتاب یا فصل مربوطه را بزارید. ممنون.
  24. سلام دوست عزیز. میدونید که امروزه متوجه شدن که رطوبت دارای انرژی و با انتقال این روطوبت میشه از سیال کار بدست آورد. در مبدل غشایی تنها فرق هم همینه یعنی زمانی که سیال گرم و سرد از کنار هم عبور میکنند علاوه بر انتقال حرارت، انتقال رطوبت هم صورت میگیره. حالا من میخوام هر دو فرآیند رو مدلسازی کنم. ممنون.
  25. از دوستان کسی نیست که بتونه کمک کنه در این مورد؟
×
×
  • اضافه کردن...