Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ بچه ها بیاید کلن نواندیشان این رو سرچ کنید Noandishaan نواندیشانی ها یه کلن بزنیم لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ افشین بیا کلن noandishaan بهت دراگ بدیم پیشرفت کنی لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ پیجی هم در اینستا راه اندازی کنیداستقبال می کنیم پیجهای رسمی نواندیشان : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کلن نواندیشانم که تازه راه اندازی شده و نیازمند همکاری دوستان هست دوست عزیزمون ناصر معرفی کرد لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ جم خریدی یا جمع کردی؟ کاپمو تو ده روز بردم چمپیون همه جم هاشو گرفتم....چهار ماهه نصبیدم لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۶ فوایدش بگید لطفآعجیب کنجکاوم بدونم صد بار از گوشی خواهرم حذفش کردم باز ساخته سلام اصل فایدش برای سازنده است (حالا فایده تفریحی هم داره..)یک راه درامدیست برای سازنده. مهمترین ضررش اینه که ما ذهنمون کندمیشه دیگه به مسایل مهمترفکرنمی کنیم مثل ساخت مملکتمون بجاش فکرمی کنیم چگونه دیواربسازیم وای خدای من نمی دونم ن ناصرخان بهم حمله کرد و.... که چی؟ اینی که می گم فک نکنید نصیحت یا......هست من 98 بازی میکردم زیاد ولی الان نه، مستر90بازی میکردم هرروزولی حالا نه ، توهمه شبکه ها تاحدودی هستم ... هرجابرسم ثبت نام می کنم چون کنجکاوم ایناراگفتم که خود فرد باید متوجه بشه وفکرکند این بازی چه بدردم می خوره ؟ بامن چکارمی کنه؟ چرا پول ازمن می خواد؟ پس به من چی میدن؟و..... واینکه فرد به ذهنیتی رسید مجبورشم بکنی بازی نمی کنه ! ببینید ما روحیه تهاجمی داریم وهمش دوست داریم لج کنیم .دیدید درنت میگن کلیک نکنید! چکارمی کنید؟ کللیک می کنید! این غریزه است !ولی فکرکنیم این صفحه حاوی پاپ آپه ، لینکه تبلیغاتیه ، ودرنتیجه اینترنت مصرف میشه وشدید ترشما شاید خرید کردین وکلاه سرتون رفت. مثالهای متعددی هست درسطح جامعه هم هست البتهااضافه کنم هنوزمPES ,FIFAهم بازی میکنم وکنترل دست خودمه نه اینکه معتادبشم بجای حذف بازی با ایشون صحبت کن ،آگاهی بهشون بده، بزارفکرکنه ، می بینی خودش که بازی نمی کنه کسی دیگه هم منصرف می کنه (البته سن وموارددیگه هم هست) لینک به دیدگاه
mehdi19 718 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اسمش روشه دیگه: بازی بازی واسه تفریح و سرگرمیه یه سودی ام میره تو جیب سازندش که نوش جونش اکثرا آگاه هستن و فقط بخاطر سرگرمی بازی میکنن به بقیه ام کاری نداریم واااالا لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اسمش روشه دیگه: بازیبازی واسه تفریح و سرگرمیه یه سودی ام میره تو جیب سازندش که نوش جونش اکثرا آگاه هستن و فقط بخاطر سرگرمی بازی میکنن به بقیه ام کاری نداریم واااالا درسته کسی هم منکر نشده خب سازنده فکرکرده تلاش کرده یک منبع درامدی باشه وهم بازی اشکالی هم نداره اشکال کارکجاست اینه که ما زیادی روی میکنیم بعضی هاموون از زندگی میزنیم برای بازی وتعصب خاصی هم داریم . لینک به دیدگاه
mehdi19 718 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۶ درسته کسی هم منکر نشده خب سازنده فکرکرده تلاش کرده یک منبع درامدی باشه وهم بازی اشکالی هم نداره اشکال کارکجاست اینه که ما زیادی روی میکنیم بعضی هاموون از زندگی میزنیم برای بازی وتعصب خاصی هم داریم . آره خب موافقم ولی در حد تفریح چیز بدی نیس لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۶ معلومه دل پری ازش داری من لول 97 تاون 9 بودم حذفش کردم :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۶ معلومه دل پری ازش داری من لول 97 تاون 9 بودم حذفش کردم :icon_pf (34): هوومه :| لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۶ الان لولم 144 شده تان 11 ....البته چند ماهی هست بازی نکردم لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۶ قراربود بفروشمش ولی همچنان نگهش داشتم دارم اپ میکنم:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده