Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ درود بر همگی هرکی اکانت داره رو کنه ببینیم دنیا دست کیه دوستان هرکی اکانت داره بیاد داخل کلن noandishaan 9 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ به مهندس کوروش....بالاخره کلش و تاپیکشو زدی.... لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ اره اما کسی نمیاد ک....کجاین برقیها پرچممون اینجا پایینه.....من نگهش داشتم لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ من و داداشم تازه یه اکانت ساختیم نوبتی کشیک می دیم و هر نیم ساعت یه بار یه اتک می زنیم البته لولمون هنوز پایین هست و از چند روز دیگه هم فقط داداشم نظارت داره روش لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ به به مهندس عارف بالاخره یه نفردیگه ام به پرچم داران برق در کلش اضاف شد.....اینم مپ من لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ فایده اش تو بی فایدگیشه خو ملت باید یجور سرگرم شن چه انلاین چ افلاین خیلیلرو دیدم معتاد بازی های افلاین اند حالا ما انلاین معتادیم چه فرقی داره لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ پس برم مجددآ گوشی خواهر گرامی چک کنم برای حذفش ......باید به اجبار درس بخونه(اجبار از نوع خشن:vahidrk:) شما هم امیدوارم موفق باشید:icon_pf (34): چیکارش داری بذار بازی کنه لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ من بشه خوبیم فقط زامبی ، مزرعه دار بازی میکنم..سواطم به اینا قد نمیده لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ من بشه خوبیم فقط زامبی ، مزرعه دار بازی میکنم..سواطم به اینا قد نمیده عجب لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ عجب خوب محدوده سنیم ممیزاره از این بازی ها بکنم/ولی زامبی یه مرحله مونده بود تموم شم...سام ماجراجو ماله عهد بوقو تا آخر تموم کردم:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ خوب محدوده سنیم ممیزاره از این بازی ها بکنم/ولی زامبی یه مرحله مونده بود تموم شم...سام ماجراجو ماله عهد بوقو تا آخر تموم کردم:hapydancsmil: محدوده سنیت چقده مگه ک نمیشه....کلش رنج سنی نداره:banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ محدوده سنیت چقده مگه ک نمیشه....کلش رنج سنی نداره:banel_smiley_4: 3سالمه:babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl: لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ پس عامل ارورهای سایت این بوده بهرحال میشه از هر ابزاری برای شناسایی برند نواندیشان استفاده کرد لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ متاسفانه یا خوشبختانه کسی تو نواندیشان سمت کلش نمیره به هرکی میگم یا نمیدونه چیه یا میدونه و سمتش نرفته لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ به به مهندس عارف بالاخره یه نفردیگه ام به پرچم داران برق در کلش اضاف شد.....اینم مپ من جم خریدی یا جمع کردی؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده