saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ [h=1]ناگت مرغ را خانگی تهیه کنید!+عکس[/h] [h=2]به دلیل آنكه پودر مخصوص ناگت دردسترس نیست، در این دستور از مخلوط پفكنمكی استفاده میشود تا به رنگ و مزه واقعی پودر ناگت نزدیك باشد. [/h] مواد لازم • نیم كیلوگرم سینه مرغ • یك عدد پیاز كوچك • 100 گرم پنیر پیتزا • نصف پیمانه پفك نمكی پودر شده • یك قاشق غذاخوری پودر سیر • دو قاشق سوپخوری پودر نان طرز تهیه 1. ابتدا سینه مرغ خام را با پیاز، پنیر، پودر سیر و مرغ در مخلوطكن له كنید تا به صورت خمیر چسبناكی درآید. 2. در ظرف دیگری پودر پفك نمكی، پودر نان را مخلوط كنید. 3. سپس از خمیر مرغ تهیه شده به اندازه یك گردو بردارید و با مرطوب كردن دست به آن فرم بدهید كه البته به شكل لولهای در اندازه كوچك باشد سپس این خمیر كه حالا نامش ناگت است را در مخلوط پودر نان و پفك نمكی بغلتانید و در روغن داغ سرخ كنید. 4. به دلیل آنكه پودر مخصوص ناگت دردسترس نیست، در این دستور از مخلوط پفكنمكی استفاده میشود تا به رنگ و مزه واقعی پودر ناگت نزدیك باشد. اشپزی خانواده سبز 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده