masi eng 47,042 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ ۱ – در آلیاژ بعضی از این ظروف استیل و آلومنیوم (که متاسفانه اکثر ظروف خانواده ها و خصوصاً بیمارستان ها را شامل میگردد) فلز سرب بکار رفته که ماده ای سمّی و خطرناک است که می توانید مواد تشکیل دهنده آنها را در اینترنت بیابید و بعد به جدول منــدلــــیف مراجعه کنید و ببینید آیا سخن بنده مورد تأییدتان هست یا خیر ؟ ۲ – ظروف مسی را بوسیله قلع ، سفید میکنند یعنی قلع حرارت دیده یا قلع جامد را با دستمالی به کف ظروف مسی گرم شده میکشند تا به اصطلاح سفید شود ، لذا قابل ذکر است یون قلع نیز مورد نیاز بدن می باشد با اینکار ، ما در یک ظرف غذا طبخ کرده ایم اما در واقع در دو ظرف یعنی ظرفی دو لایه ی (مس و قلع) پخته ایم و دو نیاز بدن را تأمین کرده ایم ، حال اگر حین طبخ غذا ، حسوم آهنی یا تکه آهن کوره رفته(مانند نعل اسب) بکار بریم و هنگام خوردن غذا از قاشق برنجی نیز استفاده کنیم دیگر نهایت بهره را برده ایم . ۳ – فلز قلع غیر از فلز سرب اما مورد نیاز بدن است ، لذا تاریخ را ببینیم که همان یهودیان صهیونیسم در راستای تحقق آن افکار پلیدی که در مقاله قبل ذکر کردم ، وقتی دیدند بعضی از مسلمین که با حکما و علما مرتبطند دست از ظروف مسی و برنجی برنداشتند برای همین ها هم نقشه ریختند و قلع هایی آمیخته با سرب وارد بلاد اسلامی کردند تا اینان نیز از قلم نیفتند ، لذا جهت سفید کردن ظروف مسی می بایست به کارگاههای مطمئن و قلع شناس مراجعه کرد ، البته دغدغه ای هم نداشته باشیم چونکه معمولاً پیرمردهای قدیمی ظروف مسی را سفید میکنند که اینان خود قلع را خوب می شناسند . ۴ – این ظروفی که به اسم ظروف “روی” یا “ورشویی” یا “معدنی” در بازار به ما می فروشند همگی آلومینیوم است ، منظورم همین ظرفهایی است که تمام قابلمه ها و دیگهای فعلی در آشپزخانه ها را شامل میشود ، البته اگر ظرف رویی یا ورشویی مطمئن پیدا کردیم خوب و مورد تأیید هست ، ضمناً خوب است بدانیم که اصلاً ما فلزی تحت عنوان “معدنی” نداریم ، معدنی یعنی فلزی که از معدن استخراج شده و هر فلزی که از معدن استخراج شود را شامل می گردد . ۵– خوردن نوشیدنی ها و خوراک داغ در ظروف پلاستیکی باعث میگردد ذرّاتی از پلاستیک وارد بدن گردد که این خود در بدن غده ساز است ، ضمناً میدانید پلاستیک از چیزهایی است که اصلاً تجزیه نمیشود یا تجزیه آن چند صد سال طول می کشد . ۶ – بهترین ظرف جهت طبخ غذا ، ظروف مسی و بهترین ظرف جهت جوشاندن آب و دمکرده ها ، ظروف برنجی (مانند سماور و قوری برنجی) است هر چند که ظروف سنگی (مانند دیزی سنگی) ، سفالی لعابی و روی(ورشویی) نیز مورد تأیید است . ۷ – مس قدیمی که ساخت دست هم هست بهتر از مس جدید است یکی از دلائلش این است که چون چکش زیادی خورده تا حالت بگیرد باعث می شود هنگام طبخ غذا ، راحتتر یون آزاد می کند همچنانکه آهنی که چند دفعه کوره رفته و به دفعات چکش خورده باشد راحتتر یون آهن آزاد می کند. نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .