Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 16 مهر، 2015 فرض کنیدمشغول سرخ کردن همبرگردرماهی تابه یاروی کباپزهستیم. حرف من این است که اگربخواهیم آنهارابه سرعت سرخ کنیم بایدآنهارابه کندی سرخ کنیم!آیااین حرف غیرمنطقی به نظرنمی رسد؟نه،حقیقت این است که برای آنکه همبرگررادرسریع ترین زمان به خوبی سرخ کنیم بایدآن رابه آرامی بپزیم تاازخطرسوختن هم مصون بماند.چراچنین است؟ 4
masi eng 47044 ارسال شده در 17 مهر، 2015 روش پخت سری همگر اینه شعله رو زیاد کنید و خیلی سریع هی برگردونید.. و بعد که سرخ شد یه چند دقیقه شعله رو کم کنید .. در کمترین زمان سرخ میشه.. به همین راحتی.. من امتحان کردم. 3
Mohammad-Ali 9730 مالک ارسال شده در 17 مهر، 2015 روش پخت سری همگر اینه شعله رو زیاد کنید و خیلی سریع هی برگردونید.. و بعد که سرخ شد یه چند دقیقه شعله رو کم کنید .. در کمترین زمان سرخ میشه.. به همین راحتی.. من امتحان کردم. اونوقت احیانا ذغالبرگر نشد 2
masi eng 47044 ارسال شده در 17 مهر، 2015 اونوقت احیانا ذغالبرگر نشد نه امتحان کردم که گفتم.. اصلا چون موقعی که زیر ماهی تابه زیاده گفتم شما باید خیلی تند تند برگردونید تا سریع هم مغز پخت بشه هم سرخ بشه و نسوزه...امتحان کنید.. میشه 2
Mohammad-Ali 9730 مالک ارسال شده در 18 مهر، 2015 پاسخ: اگرگوشتراروی شعله زیادبه سرعت بپزیم،سطح بیرونی آن می پزدوباکربن پوشیده می شود.این پوشش کربن عایق مناسبی است ونمی گذاردحرارت به خوبی به قسمت داخلی گوشت برسد.درنتیجه برای اینکه گوشت مغزپخت شودبایدوقت بیشتری راصرف کرد.ازسوی دیگرکربن ارزش غذایی گوشت رابالامی بردامادراینجااین موضوع موردنظرنیست. 2
ارسال های توصیه شده