رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در

فرض کنیدمشغول سرخ کردن همبرگردرماهی تابه یاروی کباپزهستیم.

حرف من این است که اگربخواهیم آنهارابه سرعت سرخ کنیم بایدآنهارابه کندی سرخ کنیم!آیااین حرف غیرمنطقی به نظرنمی رسد؟نه،حقیقت این است که برای آنکه همبرگررادرسریع ترین زمان به خوبی سرخ کنیم بایدآن رابه آرامی بپزیم تاازخطرسوختن هم مصون بماند.چراچنین است؟

rzd1xvno12g2gb1mufp6.gif

  • Like 4
ارسال شده در

روش پخت سری همگر اینه شعله رو زیاد کنید و خیلی سریع هی برگردونید.. و بعد که سرخ شد یه چند دقیقه شعله رو کم کنید .. در کمترین زمان سرخ میشه.. به همین راحتی.. من امتحان کردم.

  • Like 3
ارسال شده در
روش پخت سری همگر اینه شعله رو زیاد کنید و خیلی سریع هی برگردونید.. و بعد که سرخ شد یه چند دقیقه شعله رو کم کنید .. در کمترین زمان سرخ میشه.. به همین راحتی.. من امتحان کردم.

اونوقت احیانا ذغالبرگر نشد:banel_smiley_4:

  • Like 2
ارسال شده در
اونوقت احیانا ذغالبرگر نشد:banel_smiley_4:

 

نه امتحان کردم که گفتم.. اصلا چون موقعی که زیر ماهی تابه زیاده گفتم شما باید خیلی تند تند برگردونید تا سریع هم مغز پخت بشه هم سرخ بشه و نسوزه...امتحان کنید.. میشه:ws3:

  • Like 2
ارسال شده در

پاسخ: اگرگوشتراروی شعله زیادبه سرعت بپزیم،سطح بیرونی آن می پزدوباکربن پوشیده می شود.این پوشش کربن عایق مناسبی است ونمی گذاردحرارت به خوبی به قسمت داخلی گوشت برسد.درنتیجه برای اینکه گوشت مغزپخت شودبایدوقت بیشتری راصرف کرد.ازسوی دیگرکربن ارزش غذایی گوشت رابالامی بردامادراینجااین موضوع موردنظرنیست.

  • Like 2
×
×
  • اضافه کردن...