Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ فرض کنیدمشغول سرخ کردن همبرگردرماهی تابه یاروی کباپزهستیم. حرف من این است که اگربخواهیم آنهارابه سرعت سرخ کنیم بایدآنهارابه کندی سرخ کنیم!آیااین حرف غیرمنطقی به نظرنمی رسد؟نه،حقیقت این است که برای آنکه همبرگررادرسریع ترین زمان به خوبی سرخ کنیم بایدآن رابه آرامی بپزیم تاازخطرسوختن هم مصون بماند.چراچنین است؟ 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ روش پخت سری همگر اینه شعله رو زیاد کنید و خیلی سریع هی برگردونید.. و بعد که سرخ شد یه چند دقیقه شعله رو کم کنید .. در کمترین زمان سرخ میشه.. به همین راحتی.. من امتحان کردم. 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ روش پخت سری همگر اینه شعله رو زیاد کنید و خیلی سریع هی برگردونید.. و بعد که سرخ شد یه چند دقیقه شعله رو کم کنید .. در کمترین زمان سرخ میشه.. به همین راحتی.. من امتحان کردم. اونوقت احیانا ذغالبرگر نشد 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ اونوقت احیانا ذغالبرگر نشد نه امتحان کردم که گفتم.. اصلا چون موقعی که زیر ماهی تابه زیاده گفتم شما باید خیلی تند تند برگردونید تا سریع هم مغز پخت بشه هم سرخ بشه و نسوزه...امتحان کنید.. میشه 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ پاسخ: اگرگوشتراروی شعله زیادبه سرعت بپزیم،سطح بیرونی آن می پزدوباکربن پوشیده می شود.این پوشش کربن عایق مناسبی است ونمی گذاردحرارت به خوبی به قسمت داخلی گوشت برسد.درنتیجه برای اینکه گوشت مغزپخت شودبایدوقت بیشتری راصرف کرد.ازسوی دیگرکربن ارزش غذایی گوشت رابالامی بردامادراینجااین موضوع موردنظرنیست. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده