Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 11 مهر، 2015 نقشه محله قیطریه تهران رو با فرمت DWG از طریق لینک زیر می تونید دانلود کنید: دانلود نقشه قیطریه در جنوب شرقی تجریش، یکی از محلههای شمیرانات در شمال تهران واقع شده است، از شمال به دزاشیب، از جنوب به دروس و قلهک، از غرب به خیابان شریعتی و از شرق به چیذر و اختیاریه محدود میشود. 1
roza91 13 ارسال شده در 15 دی، 2015 میشه محبت کنید تصحیحش کنید ؟من شدیدا بهش احتیاج دارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 وقتی دانلود میشه اتوماتیک فرمتشو به html تغییر میده و دیگه باز نمیکنه تو کد 1
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 16 دی، 2015 تست کردم مشکلی نداره. شاید درست دانلود نشده باشه. مجدد دانلود کنید و با پسورد http://www.noandishaan.com بازش کنید. 1
roza91 13 ارسال شده در 20 دی، 2015 متشکرم از محببتون برای چک فایل شرمنده اما نقشه ای که من میخوام مربوط به پارک قیطریه ، خیابان قیطریه از حوالی خیابان کتابی تا بزرگراه صدر + یه بخشی از منطقه چیذر که تو مرز این محدوده س میشه امکانش هست که این فایل رو برای دانلود بذارید ؟ و اینکه نقشه های کاربری اراضی این محدوده هم برای دانلود توی سایت هست ؟(من از طریق سرچ چیزی نتونستم پیدا کنم ) 1
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 20 دی، 2015 متشکرم از محببتون برای چک فایل شرمنده اما نقشه ای که من میخوام مربوط به پارک قیطریه ، خیابان قیطریه از حوالی خیابان کتابی تا بزرگراه صدر + یه بخشی از منطقه چیذر که تو مرز این محدوده س میشه امکانش هست که این فایل رو برای دانلود بذارید ؟ و اینکه نقشه های کاربری اراضی این محدوده هم برای دانلود توی سایت هست ؟(من از طریق سرچ چیزی نتونستم پیدا کنم ) با نرم افزار gis می تونید کار کنید؟ فایل gis هست 1
roza91 13 ارسال شده در 21 دی، 2015 نه متاسفانه ما رشتمون معماری هستش در اون رابط ه کار نکردیم تا حالا بازم متشکرم از لطفتون 1
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 13 فروردین، 2016 سلام.این فایل چرا دانلود نمیشه دوستان؟ سلام. تست کردم دانلود میشه که
ارسال های توصیه شده