Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ نقشه محله قیطریه تهران رو با فرمت DWG از طریق لینک زیر می تونید دانلود کنید: دانلود نقشه قیطریه در جنوب شرقی تجریش، یکی از محلههای شمیرانات در شمال تهران واقع شده است، از شمال به دزاشیب، از جنوب به دروس و قلهک، از غرب به خیابان شریعتی و از شرق به چیذر و اختیاریه محدود میشود. 1 لینک به دیدگاه
roza91 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ میشه محبت کنید تصحیحش کنید ؟من شدیدا بهش احتیاج دارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 وقتی دانلود میشه اتوماتیک فرمتشو به html تغییر میده و دیگه باز نمیکنه تو کد 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ تست کردم مشکلی نداره. شاید درست دانلود نشده باشه. مجدد دانلود کنید و با پسورد http://www.noandishaan.com بازش کنید. 1 لینک به دیدگاه
roza91 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۴ متشکرم از محببتون برای چک فایل شرمنده اما نقشه ای که من میخوام مربوط به پارک قیطریه ، خیابان قیطریه از حوالی خیابان کتابی تا بزرگراه صدر + یه بخشی از منطقه چیذر که تو مرز این محدوده س میشه امکانش هست که این فایل رو برای دانلود بذارید ؟ و اینکه نقشه های کاربری اراضی این محدوده هم برای دانلود توی سایت هست ؟(من از طریق سرچ چیزی نتونستم پیدا کنم ) 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۴ متشکرم از محببتون برای چک فایل شرمنده اما نقشه ای که من میخوام مربوط به پارک قیطریه ، خیابان قیطریه از حوالی خیابان کتابی تا بزرگراه صدر + یه بخشی از منطقه چیذر که تو مرز این محدوده س میشه امکانش هست که این فایل رو برای دانلود بذارید ؟ و اینکه نقشه های کاربری اراضی این محدوده هم برای دانلود توی سایت هست ؟(من از طریق سرچ چیزی نتونستم پیدا کنم ) با نرم افزار gis می تونید کار کنید؟ فایل gis هست 1 لینک به دیدگاه
roza91 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۴ نه متاسفانه ما رشتمون معماری هستش در اون رابط ه کار نکردیم تا حالا بازم متشکرم از لطفتون 1 لینک به دیدگاه
sara kalantari 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ سلام.این فایل چرا دانلود نمیشه دوستان؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ سلام.این فایل چرا دانلود نمیشه دوستان؟ سلام. تست کردم دانلود میشه که لینک به دیدگاه
sara kalantari 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ مرسیییی.بله بالاخره دانلود شد:) 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده