*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ ۱۷ تیر ۱۳۹۴ پایگاه خبری دیده بان محیط زیست و حیات وحش ایران (iew): دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله خامنهای (khamenei.ir) اینفوگرافیکی را با عنوان «مردم قضاوت کنند» منتشر کرد. در این اینفوگرافیک برخی از توصیههای رهبر انقلاب اسلامی درباره «محیط زیست» که طی سال های گذشته بیان شده است، مرور میشود. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ متعصفانه مجبورم بگم خوبه،ولی چون دروغ نباشه می گم حرکت شماخوب است. 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ متعصفانه مجبورم بگم خوبه،ولی چون دروغ نباشه می گم حرکت شماخوب است. 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ یعنی اینها نمی دانندچه اتفاقی داره می افتدیعنی من وشمامی دانیم کوهها،جنگلهاو...داردگرفته می شود ولی اینهانمی دانند یکروزولیعصرکارداشتم دیدن چندکارگرقلطک انداختندروی زمین درخت دارو...اینومن بایدزنگ بزنم یعنی نمی دانند؟ یاهمین پارک جوادیه تهرانپارس که الان یه قسمتیش انبارمترووبقیش فرهنک سرااشراق چه درختهای داشت ولی الان به برکت مترووفرهنگسراکمترشدند.من خودم داشتم رادیوگوش می کردم وهنوزصداش توگوشمه که یه خانومه زنگ زده بودرادیو داشت التماسانه خواهش می کردیه پارک بکراین قسمت راخراب نکنیدولی چی شد؟ خیلی ازاینهاهست!قانون نیست قانون نیست قانون نیست دلسوزنداریم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده