Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ از چی متعجبین؟! انگار اومدم یه کشور دیگه هیچی متوجه نشدم:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ جالبترهم میشه شما شرکت کنین ببینین اونوقت چه حس جالبی داره امتحان کنین داداشی نصف نصفیما 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ داداشی نصف نصفیما همش سید مهدی گلم داداش یدونه ام ما هیچ 6 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ سلام ، خب اینکه بچه های تالار دیگه شرکت کنن ، اشکالی نداره ولی حداقل کسایی باشن که رشتشون کمی مرتبطه، مثل بچه های شهرسازی، مسابقه عکاسی میشه ،ولی شیت بندی متفاوته. (نیاز به تجربه داره ) 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ جو دادیم ستاره خانم گفتیم که تخصصیه 4 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ دوستان من نمیتونم شرکت کنم ولی کسایی که شرکت میکنن خیلی دوست دارم. اومدم امید بدم بهتون شما میتونین 2 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ بدلیل اتمام زمان مسابقه و عدم شرکت هیچ یک از دوستان، مسابقه منتفی شد! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده