سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ سلام خدمت شما دوستان هستیم با سری نهم مسابقات شیت بندی با فتوشاپ موضوع مسابقه: Casa brutaile مدارک مورد نیاز: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک 2 ابعاد شیت: 50*70 cm مهلت ارسال آثار: 94/4/25 جایزه شیت برگزیده: 200 امتیاز +3امتیاز طلایی """در صورت شرکت در مسابقه به هرکدوم از شرکت کنندگان 50 امتیاز تعلق میگیرد."" توجه: شیت ها رو برای من پیام خصوصی کنید. 16 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ یه چند نمونه شیت از یه تصاویر دیگه دارید ما هم بفهمیم جریان چیه؟ راستی سلام 8 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ یه چند نمونه شیت از یه تصاویر دیگه دارید ما هم بفهمیم جریان چیه؟راستی سلام سلام مهندس اینجا نظر سنجی مسابقات شیت بندی رو ببین http://www.noandishaan.com/forums/forum1721.html 8 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ منم بلدم خب:| فقط زوایای مختلف خونه رو به نمایش بذاریم؟:| 8 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ منم بلدم خب:|فقط زوایای مختلف خونه رو به نمایش بذاریم؟:| نه دیگه به این راحتی که نیست اینجا تاپیک رو بخونین آموزش نکات شیت بندی 8 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ نه دیگه به این راحتی که نیستاینجا تاپیک رو بخونین آموزش نکات شیت بندی منصرف شدم 7 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ منصرف شدم نه دیگه راه بازگشت نداری 6 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ نه دیگه راه بازگشت نداری آخه خیلی تخصصی شد و اینکه من دید مناسبی به این قضیه ندارم. هم سلیقه میخوادد هم خلاقیت هم هنر 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ آخه خیلی تخصصی شدو اینکه من دید مناسبی به این قضیه ندارم. هم سلیقه میخوادد هم خلاقیت هم هنر داری که ناصر همشو بشرکت کم آوردی اون با من:gnugghender: 6 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ داری که ناصر همشو بشرکت کم آوردی اون با من:gnugghender: کم که نمیارم:| خاندانمون تو معماری و عمران بودن تنها نفری که دنباله روشون نبود من بودم:| اگه وقت شد شرکت میکنم 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ کم که نمیارم:|خاندانمون تو معماری و عمران بودن تنها نفری که دنباله روشون نبود من بودم:| اگه وقت شد شرکت میکنم افرین خوشم اومد که مکانیک کم نمی یاره اونم جاست بیا سامیار خان این یکی دیگه .... 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ خیلی جالبهههههه موضوع جالبترهم میشه شما شرکت کنین ببینین اونوقت چه حس جالبی داره امتحان کنین 6 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ افرین خوشم اومد که مکانیک کم نمی یاره اونم جاستبیا سامیار خان این یکی دیگه .... حالا نوبته خودته مهندس! اینجا هرکی پست بزنه به منزله شرکت در مسابقه اس 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ حالا نوبته خودته مهندس!اینجا هرکی پست بزنه به منزله شرکت در مسابقه اس د نه د نشد مهندس من دارم تور میکنم وظیفه من در قبال دوستم اینه!! دیگه دست مارو نذار تو پوست گردو دستم ازاد باشه که شرکت کننده تور کنم براتون 5 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ د نه د نشد مهندس من دارم تور میکنم وظیفه من در قبال دوستم اینه!! دیگه دست مارو نذار تو پوست گردو دستم ازاد باشه که شرکت کننده تور کنم براتون وظیفه منم اینه که اون جایزه رو به شما تقدیم کنم 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ وظیفه منم اینه که اون جایزه رو به شما تقدیم کنم قربانت مهندس ولی همینکه باهم همکلام میشیم برام یه دنیا جایزه هستش 4 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ قربانت مهندس ولی همینکه باهم همکلام میشیم برام یه دنیا جایزه هستش ما مخلص شمائیم مهندس 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده