رفتن به مطلب

خانه بازسازی شده Cascade – برنده جایزه Surface Design Award 2015 در بخش معماری داخلی فضای مسکونی


ارسال های توصیه شده

خانه بازسازی شده Cascade – برنده جایزه Surface Design Award 2015 در بخش معماری داخلی فضای مسکونی

 

Cascade-House-by-PATALAB-Architecture_dezeen_15.jpg

 

خانه Cascade یک بنای قرن هجدهمی قرار گرفته در فهرست گرید ۲ حفاظت بناها در قلب لندن در روستای همپستد است که از یک مغازه در طبقه همکف و یک خانه دو طبقه در بالای آن تشکیل شده است. بخشی از این خانه در قسمت الحاقی با توجه به تصمیمات مسئولان حفاظت از این بنا گسترده شده است.

Cascade-House-by-PATALAB-Architecture_dezeen_5.jpg

 

استودیو پاتالب در این بنای مسکونی که دارای شکلی عجیب می باشد، با ایجاد یک باکس پله در امتداد کل دیوار پشتی و اضافه کردن یک درب که در کنج تا می شود، بیشترین استفاده را از فضای داخلی کرده است.

 

Cascade-House-by-PATALAB-Architecture_dezeen_11.jpgCascade-House-by-PATALAB-Architecture_dezeen_9.jpgCascade-House-by-PATALAB-Architecture_dezeen_10.jpg

 

اولین گام در بازسازی این بنا اضافه کردن یک طبقه اضافه به پشت ساختمان بوده است. سپس یک مسیر طولانی ساخته شده که از ورودی مستقیما به سمت بالا به سمت طبقه فوقانی جدید هدایت می کند و عملکرد آن هر دو راهرو و دیوار پله است.

 

Cascade-House-by-PATALAB-Architecture_dezeen_7.jpg

 

نورگیر سقفی نور طبیعی را به این فضا وارد میکند درحالیکه داخل این دیواره پوشیده از پانل های چوب درخت صنوبر است که سندبلاست شده و رنگ مشکی خورده اند.

Cascade-House-by-PATALAB-Architecture_dezeen_1.jpg

 

بنیانگذار این استودیو چنین بیان کرد که این پروژه یکی از چالش برانگیز ترین پروژه های ما بوده است چرا که باید حس فضا را در مکانی محدود از یک ساختمان که در فهرست حفاظت بنا قرار دارد می ساختیم. با ایجاد نمای داخلی باکس پله پانل شده با چوب و ساخت یک توالی فضایی واضح آپارتمان بزرگتر از آنچه واقعا بود به نظر می رسید.

Cascade-House-by-PATALAB-Architecture_dezeen_13.jpgCascade-House-by-PATALAB-Architecture_dezeen_14.jpg

 

باکس پله چوبی به رنگ مشکی درآمده، همانند رنگ کف طبقات در آپارتمان، که یک حس یکپارچگی در امتداد هریک از این فضاها به دست می دهد.

Cascade-House-by-PATALAB-Architecture_dezeen_3.jpg

 

یک پنجره بین این فضا و دیواره پله وجود دارد که کمک می کند نور حدفاصل این دوفضا را فیلتر کند.

Cascade-House-by-PATALAB-Architecture_dezeen_2.jpgCascade-House-by-PATALAB-Architecture_dezeen_4.jpgCascade-House-by-PATALAB-Architecture_dezeen_16_1000.gifCascade-House-by-PATALAB-Architecture_dezeen_17_1000-570x1024.gif

منبع: dezeen.comترجمه: بانک اطلاعات صنعت ساختمان تهران سازان

لطفا در صورت کپی آدرس سایت www.Tehransazan.com را به عنوان منبع ترجمه ذکر کنید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...