M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ سلام...دوستان در جستجوی کتاب Ion Paraschivoiuتالیف Wind Turbine Design: With Emphasis on Darrieus Concept هستم...ممنون میشم اگر در پیدا کردنش کمک کنید.متشکرم. 2 لینک به دیدگاه
hfml 1545 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ سلام...دوستان در جستجوی کتاب Ion Paraschivoiuتالیف Wind Turbine Design: With Emphasis on Darrieus Concept هستم...ممنون میشم اگر در پیدا کردنش کمک کنید.متشکرم. سلام تنها چیزی که براش پیدا کردم اینه: فکر کنم اکثرشو میتونید همینجا ببینیند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ سلامتنها چیزی که براش پیدا کردم اینه: فکر کنم اکثرشو میتونید همینجا ببینیند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :icon_gol: دقیقا صفحات اصلی رو حذف کردن 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ کل کتاب رو میخوایید؟؟؟؟ بله 2 لینک به دیدگاه
hamid ezzati 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۵ کتاب بازرسی اسانسور نیما جاویدان رو از کجا میشه تهیه کرد؟فعلا که هیچ جا پیدا نمیشه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده