saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] کم خونی، وضعیتی است كه درآن ، تعداد یا اندازه گلوبولهای قرمز یا مقدارهموگلوبین موجود درخون كاهش یافته و تبادل اكسیژن و دی اكسید كربن بین خون و سلول ها دچار اختلال می شود. به گزارش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ؛ از علل ایجاد كننده كم خونی می توان كمبودهای تغذیه ای ، خون ریزی ، ناهنجاری های ژنتیكی ، بیماریهای مزمن یا مسمومیت های دارویی را نام برد . منظور از كم خونی های تغذیه ای ، كم خونی هایی است كه در اثر دریافت كم مواد مغذی ایجاد می شوند . از مهم ترین مواد غذایی جهت خون سازی ، كه كمبود آن در خون بدن موجب بروز كم خونی می شود می توان به آهن ، ویتامین B12 و اسید فولیك اشاره كرد كه از بین آنها كم خونی ناشی از فقر آهن یكی از شایع ترین نوع كم خونی تغذیه ای است . 1. نوشیدن چای و قهوه 2.زیادهروی در مصرف لبنیات 3.مصرف بیش از حد سویا 4.مصرف بیش از اندازه منابع اگزالاتی 5.نخوردن منابع ویتامین C 6.رژیمهای غذایی گیاهخواری 7.تغذیه نشدن با شیر مادر 8.نخوردن میوههای تازه 9.مصرف نکردن دانهها و مغزها 10. نخوردن جگر انتهاي پيام/ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده