*atefeh* 13016 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ اگر در حد مقدماتی با ARC GIS کار کرده باشید به راحتی می توانید شیپ فایل مورد نظر را clip کنید یا برش دهید. قابل توجه دوستان بعد از clip این لایه ها بر اساس منطقه مطالعاتی ، باید شیپ فایل مورد نظر را پروجکت(تعریف سیستم مختصات) کنید. هزینه استفاده از این فایل ها : 14 صلوات لایه شیپ فایل تیپ بندی گونه های غالب جنگل های ایران برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ binam* گفته است: اگر در حد مقدماتی با ARC GIS کار کرده باشید به راحتی می توانید شیپ فایل مورد نظر را clip کنید یا برش دهید. قابل توجه دوستان بعد از clip این لایه ها بر اساس منطقه مطالعاتی ، باید شیپ فایل مورد نظر را پروجکت(تعریف سیستم مختصات) کنید. هزینه استفاده از این فایل ها : 14 صلوات لایه شیپ فایل تیپ بندی گونه های غالب جنگل های ایران مرسی عزیزم من 20 تا صلوات میفرستم 3 لینک به دیدگاه
sara666666 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۶ سلام. خیلییییییییییییی ممنونم میخواستم بدونم کی اینرو تهیه کرده. مربوط به چه سالیه. چه عکسی برای تهیش استفاده شده؟ خیلی ممنونم لینک به دیدگاه
شادی حبیبی 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۴۰۱ در ۱۳۹۴/۳/۳۰ در ۱۵:۰۸، Yamna ۱ گفته است: مرسی عزیزم من 20 تا صلوات میفرستم برای من دانلود نمیشه ممنون میشم راهنمایی کنید لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120450 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۴۰۱ ۱۲ ساعت قبل، شادی حبیبی گفته است: برای من دانلود نمیشه ممنون میشم راهنمایی کنید سلام. فایل در همون پست اول پیوست شد. لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120450 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۴۰۲ ۱۵ ساعت قبل، mhd_mrz گفته است: سلام رمز فایل رو لطف میکنین؟ سلام. پسورد فایلها: www.noandishaan.com لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده