ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ ذاراغارت و کی میتونه معنی کنه 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ بعضیاشون لباساشون زنونه بود اما من همشونو دوس داشتم یاد لاو استوری افتادم 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ ذاراغارت و کی میتونه معنی کنه خوشگل هسن که!!!! بعضیاشون لباساشون زنونه بود اما من همشونو دوس داشتمیاد لاو استوری افتادم آره بخصوص این خلی گشنگ بود..... مدل چوپونی!!!! عههههههقدیماااااااااااا یاد جوونای سیبلوی قدیمی بخیر 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ یاد جوونای سیبلوی قدیمی بخیر یادمه سال 54 با یه پیکان 57 گوجه ای تو خیابونا ویراژ میدادیم طرفای لاله زار مدلاشونو تو ویترین گذاشته بودن میدیدیم و میخندیدیم با بر و بچز چه خف بودن 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ یادمه سال 54 با یه پیکان 57 گوجه ای تو خیابونا ویراژ میدادیم طرفای لاله زار مدلاشونو تو ویترین گذاشته بودن میدیدیم و میخندیدیم با بر و بچز چه خف بودن بابا بزرگ عسکتو پیدا کردم 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ بابا بزرگ عسکتو پیدا کردم عههه اینکه شهروزه؟!! من پیکانم خیلی بهتر بود! گوجه ای هم بود 57 بود مدلش سال 54 هر بلایی شد سرش آووردیم آخ نگفت 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ عهههاینکه شهروزه؟!! من پیکانم خیلی بهتر بود! گوجه ای هم بود 57 بود مدلش سال 54 هر بلایی شد سرش آووردیم آخ نگفت شهروز بودی و خبر نداشتیم!!! پیکانت الان تو موزه است.... 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ شهروز بودی و خبر نداشتیم!!!پیکانت الان تو موزه است.... ای جوووووووونننننن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده