helen66 435 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ با سلام میخوام به کد زیر ی دستور if اضافه کنم ولی ج درست نمیده میشه راهنماییم کنید؟ (میخوام نشون بدم اگر در جواب socinitial>1 شد انگاه socinitial=1 بشه) if (landa.*d)>zeros(30,1),(landa.*d) socinitial=abs(1-(landa.*d)./dr1) elseif (landa*d)>=0.8*dr1; socinitial=0.2 end if socinitial>=1 socinitial==1 end 2 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ با سلاممیخوام به کد زیر ی دستور if اضافه کنم ولی ج درست نمیده میشه راهنماییم کنید؟ (میخوام نشون بدم اگر در جواب socinitial>1 شد انگاه socinitial=1 بشه) if (landa.*d)>zeros(30,1),(landa.*d) socinitial=abs(1-(landa.*d)./dr1) elseif (landa*d)>=0.8*dr1; socinitial=0.2 end if socinitial>=1 socinitial==1 end سلام چرا دومی رو دو تا مساوی گذاشتین، یکی باید باشه دیگه. 1 لینک به دیدگاه
helen66 435 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ سلامچرا دومی رو دو تا مساوی گذاشتین، یکی باید باشه دیگه. فرقی نداره بازم اعداد بزرگتر از 1 تولید میشه! لینک به دیدگاه
helen66 435 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ سلامچرا دومی رو دو تا مساوی گذاشتین، یکی باید باشه دیگه. فرقی نداره بازم اعداد بزرگتر از 1 تولید میشه! لینک به دیدگاه
blueneil 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ با سلاممیخوام به کد زیر ی دستور if اضافه کنم ولی ج درست نمیده میشه راهنماییم کنید؟ (میخوام نشون بدم اگر در جواب socinitial>1 شد انگاه socinitial=1 بشه) if (landa.*d)>zeros(30,1),(landa.*d) socinitial=abs(1-(landa.*d)./dr1) elseif (landa*d)>=0.8*dr1; socinitial=0.2 end if socinitial>=1 socinitial==1 end به جز if با این دستور هم میتونید اینکارو امتحان کنید: socinitial(socinitial>1)=1; 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده