roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ سلام از دست ادم روانی چجوری میشه بدون درد و خون ریزی و ایجاد ناراحتی خلاص شد؟ 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ سلام از دست ادم روانی چجوری میشه بدون درد و خون ریزی و ایجاد ناراحتی خلاص شد؟ البته بستگی داره ولی عموما با بی توجهی :) 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ چه قدر من تو این تاپیک سوال پرسیدم دکتر جان وقتی یکی خیلی ناراحت میشه و قهر میکنه میره هر چقدرم دوستاش از دلش در میارن بازم ناراحته باید چجوری از ناراحتی درش اورد و اوردش تو جمع خودمونی دوستای نزدیکش که خیلی دوسش دارن؟؟؟؟ مفهومه سوالم یا بیشتر بازش کنم؟+ :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ البته بستگی داره ولی عموما با بی توجهی :) سوال پرسیدما 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ سوال پرسیدما براش شکلات ببرین شاید کامش شیرین شد :) 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ براش شکلات ببرین شاید کامش شیرین شد :) ای جووووووووووووووووون قربون این ناز کردنت بره سودک:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ ای جووووووووووووووووونقربون این ناز کردنت بره سودک:hapydancsmil: خدا نکنه عزیزم ... تو خودت الهه ی نازی خانومی 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ خدا نکنه عزیزم ... تو خودت الهه ی نازی خانومی خوشحالم خیــــــــــــــلی خوشحالم که آروم شدی........ از صبح منتظر بودم بیای... الان دیگه منم خــــــــــوبم:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ خوشحالمخیــــــــــــــلی خوشحالم که آروم شدی........ از صبح منتظر بودم بیای... الان دیگه منم خــــــــــوبم:hapydancsmil: تی فدا عزیزم :w31: 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ تی فدا عزیزم :w31: بهم کادو بده اسمم رو با خط خودت بنویس عکس بگیر بفرس عاشق این کارم 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ بهم کادو بده اسمم رو با خط خودت بنویس عکس بگیر بفرس عاشق این کارم خط خرچنگ قورباغمو ببینی این حرفو نمیزنی :4chsmu1: واقعا بدخطم 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ خط خرچنگ قورباغمو ببینی این حرفو نمیزنی :4chsmu1: واقعا بدخطم عیب نداله میخوام:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ خط خرچنگ قورباغمو ببینی این حرفو نمیزنی :4chsmu1: واقعا بدخطم حاضرم باهات رقابت کنم 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ حاضرم باهات رقابت کنم عیب نداله میخوام:hapydancsmil: خط خرچنگ قورباغمو ببینی این حرفو نمیزنی :4chsmu1: واقعا بدخطم اینجا جای این حرفاست.(شکلک کتک زدن) بیاید خونه(شکلک خنده موزیانه) دارالمجانین 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ خط خرچنگ قورباغمو ببینی این حرفو نمیزنی :4chsmu1: واقعا بدخطم مریمی بیا اینو ببین تایید میکنی #437 2 لینک به دیدگاه
hoorieh hoseini 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان خوبم حالتون چطوره؟من یه سوال داشتم ولی نمیدونستم کدوم قسمت از روانشناسی مطرح کنم میشه بهم بگین اگه کسی بخواد از پایه روانشناسی رو شروع کنه باید از خوندن چه کتابی شروع کنه؟ممنون میشم کمکم کنین:icon_redface: 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان خوبمحالتون چطوره؟من یه سوال داشتم ولی نمیدونستم کدوم قسمت از روانشناسی مطرح کنم میشه بهم بگین اگه کسی بخواد از پایه روانشناسی رو شروع کنه باید از خوندن چه کتابی شروع کنه؟ممنون میشم کمکم کنین:icon_redface: سلام خیلی خوش اومدین من کتاب زمینه روانشناسی هیلگارد رو پیشنهاد میکنم . 2 لینک به دیدگاه
hoorieh hoseini 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ سلام خیلی خوش اومدین من کتاب زمینه روانشناسی هیلگارد رو پیشنهاد میکنم . ممنون از لطفت خانومی 2 لینک به دیدگاه
hoorieh hoseini 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ دوستان عزیز ممنون میشم چندتا سایت مقالات خارجی جدید رو بهم معرفی کنین؟خودم چندتا سایت رو هرچقدر جستجو میکنم مقاله در ارتباط به موضوع پروژه ام خیلی کم هستش ممنون میشم کمکم کنین 1 لینک به دیدگاه
Siamak sadeghi37 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۵ سلام،،،جزوه روانشناسی عمومی رو چطور دانلود کنم دوستان خوب لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده