Dreamy Girl 6672 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ بودیبوده مریمی گولشو نخور 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ بد نی هار باشی.....بهت میاد..میمونه هار با یه تیر دو نشون قبل از اینکه بخوای حمله کنی یه لیوان آب بخور سما دوتا خودتونو مرده حساب کنید دیگه کارتون تمومه امشب سودرو میکشم صبح زودم را میوفتم میام اردبیل:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ سما دوتا خودتونو مرده حساب کنید دیگه کارتون تمومه امشب سودرو میکشم صبح زودم را میوفتم میام اردبیل:vahidrk: دستت به من رسید بیا بکش 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ سما دوتا خودتونو مرده حساب کنید دیگه کارتون تمومه امشب سودرو میکشم صبح زودم را میوفتم میام اردبیل:vahidrk: نکنه هوس کردی پروفایلت منفجر بشه 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ بد نی هار باشی.....بهت میاد..میمونه هار با یه تیر دو نشون دستت به من رسید بیا بکش نکنه هوس کردی پروفایلت منفجر بشه :gnugghender:دارم براتون بی ادبا:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ :gnugghender:دارم براتون بی ادبا:gnugghender: الهیییییی همش میگه دارم براتون دارم براتون..همش تهدید های پوچ تو وقت کردی یکمی بخواب نمیری نمیخواد وقتتو واسه تلافی بر سر ما هدر بدی.... 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ :gnugghender:دارم براتون بی ادبا:gnugghender: واااای وااااااای ترسیدم 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ اینجا چ خبره باز....... :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ الهییییییهمش میگه دارم براتون دارم براتون..همش تهدید های پوچ تو وقت کردی یکمی بخواب نمیری نمیخواد وقتتو واسه تلافی بر سر ما هدر بدی.... واااای وااااااای ترسیدم 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ از این عکسا نذار بهروز 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ از این عکسا نذار بهروز تو که نمیترسیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ تو که نمیترسیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:gnugghender: نمیترسم ولی تاپیک عمومیه بقیه کاربرا شاید خوششون نیاد 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ نمیترسم ولی تاپیک عمومیه بقیه کاربرا شاید خوششون نیاد خوب پاکش کن 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ [h=1]ما با دستان بسته مقاومت کردیم شما با دستان باز چه میکنید[/h] 2 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ بله استاندارد هست اعتبار و روایی و سایر توضیحاتش رو تو فایل پی دی افی که ضمیمه کردم میتونین بخونین کتاب بهداشت روانی شاملو یه فصلی داره به نام بهداشت روانی و مدرسه ... نمیدونم به دردتون میخوره یا نه ... بازم میگردم مطلبی بود حتما در اختیارتون خواهم گذاشت خواهش میکنم مریم خانوم ممنونم هم بابت راهنمایی، هم بابت تست ... معذرت میخوام یه سوال برام پیش اومد، اینکه دانش آموزای ابتدایی بخصوص پایه های اول و دوم میتونن پرسشنامه پاسخ بدن؟ اصلا متوجه میشن سوالارو؟ بغیر از پرسشنامه، راه دیگه ای برای نظرسنجی وجود نداره؟ خودم (البته بدون تخصص!) خیلی تحقیق کردم ... اکثرا از طریق مصاحبه از بچه ها نظرسنجی کردن! ولی چجوری از کل بچه های یه مدرسه میشه مصاحبه کرد؟! :icon_pf (34): اگه در این خصوص اطلاعاتی دارین ممنون میشم کمکم کنید ... ببخشید خیلی اذیتتون میکنم 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ مریم خانوم ممنونم هم بابت راهنمایی، هم بابت تست ... معذرت میخوام یه سوال برام پیش اومد، اینکه دانش آموزای ابتدایی بخصوص پایه های اول و دوم میتونن پرسشنامه پاسخ بدن؟ اصلا متوجه میشن سوالارو؟ بغیر از پرسشنامه، راه دیگه ای برای نظرسنجی وجود نداره؟ خودم (البته بدون تخصص!) خیلی تحقیق کردم ... اکثرا از طریق مصاحبه از بچه ها نظرسنجی کردن! ولی چجوری از کل بچه های یه مدرسه میشه مصاحبه کرد؟! :icon_pf (34): اگه در این خصوص اطلاعاتی دارین ممنون میشم کمکم کنید ... ببخشید خیلی اذیتتون میکنم خواهش میکنم.. در مورد پرسشنامه معمولا این روش برای پایان نامه مناسب ترینه چون سوالات اعتبار داره و این برای یه پایان نامه ضروریه ... از بچه های اول و دوم میتونید همین سوالارو بپرسین به زبون ساده تر چون سوالای پیچیده ای هم نیستن... کل بچه های مدرسه؟! معمولا یه نمونه اماری انتخاب میکنن 2 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ خواهش میکنم.. در مورد پرسشنامه معمولا این روش برای پایان نامه مناسب ترینه چون سوالات اعتبار داره و این برای یه پایان نامه ضروریه ... از بچه های اول و دوم میتونید همین سوالارو بپرسین به زبون ساده تر چون سوالای پیچیده ای هم نیستن... کل بچه های مدرسه؟! معمولا یه نمونه اماری انتخاب میکنن ممنون ... کل بچه های مدرسه که نه ... من دو تا نمونه رو باید با هم مقایسه کنم ... یعنی دو تا مدرسه، که تو هر دو تا مدرسه باید از تمام پایه ها یعنی از اول تا ششم سوالاتم رو بپرسم! که این خیلی سخته که بخوام با همه مصاحبه کنم! به هر حال خیلی ممنونم از راهنماییهاتون . . . :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ http://www.noandishaan.com/forums/thread148374.html#post1554898 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده