Dreamy Girl 6672 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ من که قاطی نکردم افرین برتو من اول قاطی میکردم الان نه ... 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ افرین برتو من اول قاطی میکردم الان نه ... پروفم خورد شد مریم دارم براتولی خدایی خستگیم در رفت 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ پروفم خورد شد مریم دارم براتولی خدایی خستگیم در رفت از خداتم باشه اینهمه اطلاعات کسب کردی اصلا میدونستی منشا مار پله از هند هست؟! 1 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ سلام روانشناسای عزیز . . . یه سوال: من برای پایان نامه جامعه آماریم بچه های دوره ابتدایی هستن، روش های نظرسنجی از کودکان به چه شکلی هست؟ هر چی تحقیق کردم و سوال پرسیدم به نتیجه ای نرسیدم! شماها میتونید کمکم کنید؟! 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ سلام روانشناسای عزیز . . . یه سوال: من برای پایان نامه جامعه آماریم بچه های دوره ابتدایی هستن، روش های نظرسنجی از کودکان به چه شکلی هست؟ هر چی تحقیق کردم و سوال پرسیدم به نتیجه ای نرسیدم! شماها میتونید کمکم کنید؟! میتونید عنوان پایان نامتون رو بگید؟ یا اینکه نظر سنجی در چه موردی هست؟ 1 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ میتونید عنوان پایان نامتون رو بگید؟ یا اینکه نظر سنجی در چه موردی هست؟ موضوع پایان نامه م بطور کلی "ایجاد حس دلبستگی به مدرسه در کودکان" هست، نظرسنجی هم در مورد دلبستگی کودک به مکان (مدرسه) هست! یعنی میخوام میزان دلبستگیشون رو بسنجم .... ممنونم ... و اینکه امکانش هست من هم در تستی که گذاشتین شرکت کنم؟! 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ موضوع پایان نامه م بطور کلی "ایجاد حس دلبستگی به مدرسه در کودکان" هست، نظرسنجی هم در مورد دلبستگی کودک به مکان (مدرسه) هست! یعنی میخوام میزان دلبستگیشون رو بسنجم .... ممنونم ... و اینکه امکانش هست من هم در تستی که گذاشتین شرکت کنم؟! فکر میکنم پرسشنامه ی پیوند با مدرسه SBQ مناسب باشه، فرم 40 سوالی البته این پرسشنامه دلبستگی به معلم و کارکنان رو هم میسنجه ولی شما میتونید فقط 10 تا سوال مربوط به دلبستگی به مدرسه رو استفاده کنین. 1. از حضور در مدرسه راضی هستم 2. در مدرسه احساس امنیت می کنم 3.از مدرسه غیبت نمیکنم 4.در مدرسه احساس راحتی می کنم 5.در مدرسه مطالب زیادی یاد می گیرم 6.از خواندن کتاب های درسی لذت می برم 7.کتاب های درسی را دوست درم 8.مدرسه را برای خودم خیلی مفید می دانم 9.دوست دارم وقتم را بیشتر در مدرسه بگذرانم 10.در ایام تعطیل برای باز شدن مدرسه لحظه شماری می کنم بله میتونین شرکت کنین 1 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ ممنونم ... خیلی لطف کردین، این پرسشنامه، پرسشنامه ی استاندارد هست؟ و اینکه اگه در رابطه با روانشناسی کودکان و رفتارشون در مدرسه و یا از این قبیل منبعی یا مطلبی سراغ داشتید خیلی ممنون میشم در اختیارم بذارید. من رشته م معماری هستش و خیلی از منابع روانشناسی اطلاعی ندارم ... لطف بزرگی در حق من می کنید ... بازم ممنونم 1 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ جنسیت : زن سن : 25 1 - آیا شما سرگرمی های متنوع دارید؟ خیر 2 آیا بیش از انجام هر کاری درباره ی آن با تأمل فکر می کنید؟ بله 3 آیا اغلب خلق و خوی شما متغیر است؟ خیر 4 آیا تا کنون برای کاری که واقعاً می دانستید فرد دیگری انجام داده، پاداش گرفته اید؟ خیر 5 آیا فرد پرحرفی هستید؟ بله - خیر (هردو) !!!! 6 آیا بدهکار بودن، شما را ناراحت می کند؟ بله 7 آیا اتفاق افتاده بدون دلیل احساس بدبختی کنید؟خیر 8 آیا هرگز طمع کرده اید بیشتر از آنچه که حق شماست از چیزی سهمی ببرید؟ خیر 9 آیا شب ها، در خانه خود را به دقت قفل می کنید؟ بله 10 آیا نسبتاً با نشاط و سرزنده هستید؟ بله 11 آیا وقتی مشاهده کنید کودک یا حیوانی رنج می برد، خیلی ناراحت می شوید؟ بله 12 آیا اغلب در مورد کارهایی که نباید می کردید و حرف هایی که نباید می زدید نگران هستید؟ بله 13 اگر تعهد کنید کاری را انجام دهید، هر چه قدر هم زحمت داشته باشد، باز هم تعهد خود را حفظ کنید؟ بله 14 آیا می توانید در یک مهمانی شاد شرکت کرده و لذت ببرید؟ بله 15 آیا شما شخص زودرنجی هستید؟ بله 16 آیا تا کنون کسی را برای خطایی که می دانستید مقصر واقعی شما هستید، سرزنش کرده اید؟ خیر 17 آیا از ملاقات افراد جدید لذت می برید؟ خیر 18 آیا باور دارید که طرح های «بیمه» مفید هستند؟ خیر 19 آیا احساسات شما به راحتی جریحه دار می شود؟ بله 20 آیا تمام عادت های شما خوب و مطلوب است؟ خیر 21 آیا معمولاً در موقعیت های اجتماعی حضور غیرفعال دارید؟بله 22 آیا داروهایی را که ممکن است اثرات عجیب و خطرناکی داشته باشند، مصرف می کنید؟ خیر 23 آیا اغلب احساس بیزاری می کنید؟ خیر 24 آیا تا کنون چیزی (حتی یک سنجاق یا دکمه) را که متعلق به شخص دیگری است برداشته اید؟ خیر 25 آیا علاقه ی زیادی به گردش رفتن دارید؟ بله 26 آیا از آزردن افرادی که دوستشان دارید لذت می برید؟ خیر 27 آیا اغلب از احساس گناه ناراحت هستید؟ بله 28 آیا در مورد موضوعی که اطلاعی از آن ندارید، صحبت می کنید؟ خیر 29 آیا مطالعه را به ملاقات با مردم ترجیح می دهید؟ بله 30 آیا دشمنانی دارند که بخواهند به شما صدمه بزنند؟ بله 31 آیا خودتان را یک فرد عصبی می دانید؟ خیر 32 آیا دوستان زیادی دارید؟ بله 33 آیا از شوخی های عملی، که بعضی وقت ها واقعاً می توانند به مردم صدمه بزنند، لذت می برید؟ خیر 34 آیا فرد نگرانی هستید؟ بله 35 آیا در دوره کودکی، کارهایی را که به شما می گفتند فوراً و بدون غر زدن انجام می دادید؟ خیر 36 آیا خود را فرد بی قیدی می دانید؟ خیر 37 آیا خوش رفتاری و پاکیزگی برای شما خیلی اهمیت دارد؟ بله 38 آیا در مورد حوادث بد، که امکان دارد اتفاق بیفتد، نگران هستید؟ بله 39 آیا تا کنون چیزی که متعلق به شخص دیگری است شکسته یا گم کرده اید؟ بله 40 آیا معمولاً در پیدا کردن دوستان تازه پیشقدم هستید؟ خیر 41 آیا خود را شخصی تنیده یا بسیار عصبی می دانید؟ خیر 42 آیا وقتی با دیگران هستید، اغلب ساکت می مانید؟ بله 43 آیا فکر می کنید رسم ازدواج قدیمی شده و باید کنار گذاشته شود؟ خیر 44 آیا بعضی وقت ها کمی خودستایی می کنید؟ بله 45 آیا می توانید به آسانی به یک مهمانی نسبتاً کسل کننده جان ببخشید؟ خیر 46 آیا مردمی که با کندی رانندگی می کنند، باعث آزار و اذیت می شوند؟ خیر 47 آیا در مورد سلامتی خود نگران هستید؟ خیر 48 آیا هرگز حرف زشت یا بدی به کسی گفته اید؟ خیر 49 آیا دوست دارید برای دوستان خود لطیفه و داستان های خنده دار تعریف کنید؟ بله 50 آیا اکثر کارها برای شما یکسان هستند؟ خیر 51 آیا در کودکی هرگز نسبت به والدین خود گستاخی کرده اید؟ بله 52 آیا معاشرت با مردم را دوست دارید؟ بله 53 اگر آگاه شوید که در کارتان اشتباهاتی وجود دارد، نگران می شوید؟ بله 54 آیا از بی خوابی رنج می برید؟ خیر 55 آیا همیشه قبل از غذا دست های خود را می شویید؟ خیر 56 آیا در گفتگو با مردم معمولاً حاضر جواب هستید؟ خیر 57 آیا دوست دارید در قرارهای خود قبل از وقت حاضر شوید؟ بله 58 آیا غالباً بدون هیچ دلیل، احساس بی حوصلگی و خستگی می کنید؟ بله 59 آیا هرگز در بازی تقلب کرده اید؟ خیر 60 آیا دوست دارید کارهایی را که سرعت عمل دارند، انجام دهید؟ بله 61 آیا مادرتان زن خوبی است (بوده است)؟ بله 62 آیا اغلب فکر می کنید که زندگی خیلی کسل کننده است؟ خیر 63 آیا هرگز کسی را گول زده اید؟ خیر 64 آیا اغلب فعالیت هایی بیشتر از آنچه وقت در اختیار دارید، به عهده می گیرید؟ خیر 65 آیا عده ای سعی می کنند از شما دوری گزینند؟ خیر 66 آیا زیاد نگران وضع ظاهرتان هستید؟ خیر 67 آیا فکر می کنید مردم در تأمین آینده شان با پس انداز و بیمه، زیادی وقت صرف می کنند؟ خیر 68 آیا تا کنون آرزو کرده اید که کاش مرده بوددید؟ بله 69 اگر مطمئن بودید که پیدایتان نمی کنند، از پرداخت مالیات شانه خالی می کردید؟ خیر 70 آیا می توانید یک مهمانی راه بیندازید؟ بله 71 آیا سعی می کنید نسبت به مردم بی ادب نباشید؟ خیر 72 آیا بعد از یک تجربه گیج کننده، مدت زیادی در نگرانی به سر می برید؟ بله 73 آیا هرگز بر عقیده خود پافشاری کرده اید؟ بله 74 آیا اغلب سوارشدن قطار (اتوبوس، هواپیما) در آخرین لحظات می رسید؟ خیر 75 آیا از ناراحتی عصبی رنج می برید؟ خیر 76 آیا دوستی های شما به آسانی و بدون این که تقصیر از شما باشد، گسسته می شوند؟ خیر 77 آیا اغلب احساس تنهایی می کنید؟ خیر 78 آیا همیشه به آنچه می گویید عمل می کنید؟ بله 79 آیا گاهی دوست دارید حیوانات را اذیت کنید؟ خیر 80 آیا زمانی که مردم در مورد شما و کاری که انجام می دهید قصوری پیدا کنند، زود ناراحت می شوید؟ بله 81 آیا هرگز برای رسیدن به سرکار یا وعده ملاقات دیر کرده اید؟ بله 82 آیا هیجان و شلوغی زیاد در اطرافتان را دوست دارید؟ بله 83 آیا دوست دارید افراد دیگر از شما بترسند؟ خیر 84 آیا گاهی پر انرژی و گاهی بی حال هستید؟ بله 85 آیا بعضی وقت ها، کارهای امروز را به فردا می اندازید؟ بله 86 آیا دیگران فکر می کنند شما فرد با نشاط و سرزنده ای هستید؟ بله 87 آیا مردم زیاد به شما دروغ می گویند؟ خیر 88 آیا نسبت به بعضی مسائل حساس هستید؟ بله 89 آیا همیشه اشتباهی را که مرتکب شده اید، می پذیرید؟ بله 90 آیا از گرفتار شدن یک حیوان در دام، زیاد تأسف می خورید؟ بله 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ ممنونم ... خیلی لطف کردین، این پرسشنامه، پرسشنامه ی استاندارد هست؟ و اینکه اگه در رابطه با روانشناسی کودکان و رفتارشون در مدرسه و یا از این قبیل منبعی یا مطلبی سراغ داشتید خیلی ممنون میشم در اختیارم بذارید. من رشته م معماری هستش و خیلی از منابع روانشناسی اطلاعی ندارم ... لطف بزرگی در حق من می کنید ... بازم ممنونم بله استاندارد هست اعتبار و روایی و سایر توضیحاتش رو تو فایل پی دی افی که ضمیمه کردم میتونین بخونین کتاب بهداشت روانی شاملو یه فصلی داره به نام بهداشت روانی و مدرسه ... نمیدونم به دردتون میخوره یا نه ... بازم میگردم مطلبی بود حتما در اختیارتون خواهم گذاشت خواهش میکنم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ جنسیت : زن تیپ غالب شخصیت شما برون گراست. برون گرای با ثبات که از خصوصیات این تیپ میشه به معاشرتی بودن، سرزنده بودن و سهل گیر بودن اشاره کرد. مزاجتون از دیدگاه بقراط دموی 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ دکتر جون قربون دستت چند تا راه کار برای کنترل خشم بگو که زود تاثیر کنه نمیدونم چرا تازگیا هار شدم:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ دکتر جون قربون دستت چند تا راه کار برای کنترل خشم بگو که زود تاثیر کنه نمیدونم چرا تازگیا هار شدم:icon_razz: بودی بوده مریمی گولشو نخور 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ بودیبوده مریمی گولشو نخور ت س :hapydancsmil::gnugghender:دارم برات 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ دکتر جون قربون دستت چند تا راه کار برای کنترل خشم بگو که زود تاثیر کنه نمیدونم چرا تازگیا هار شدم:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ ت س :hapydancsmil::gnugghender:دارم برات بد نی هار باشی.....بهت میاد..میمونه هار با یه تیر دو نشون 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ دکتر جون قربون دستت چند تا راه کار برای کنترل خشم بگو که زود تاثیر کنه نمیدونم چرا تازگیا هار شدم:icon_razz: قبل از اینکه بخوای حمله کنی یه لیوان آب بخور 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده