Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ سلام از اونجایی که همه ی رشته ها یه تاپیک گفتگوی صمیمانه دارن غیر از روانشناسی، بنابراین این تاپیک مختص بچه های روانشناس و علاقه مندان به این رشته هست. :icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ مام هم هزتیم من اصا به گفتگو حساسیت دارم هر تالاری باشه یه پایه اش منم یه سوال یه دوره تست کوتاه روانشناسی بزاریم برای آزمون روان برو بچ چطوره ؟؟ 5 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ مام هم هزتیم من اصا به گفتگو حساسیت دارم هر تالاری باشه یه پایه اش منم یه سوال یه دوره تست کوتاه روانشناسی بزاریم برای آزمون روان برو بچ چطوره ؟؟ پس چزا پاتوق برق نمیاید........ 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ پس چزا پاتوق برق نمیاید........ اخه چند بار برق منو گرفته میترسم اینبار بگیره ولم نکنه برا همین 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ اخه چند بار برق منو گرفته میترسم اینبار بگیره ولم نکنه برا همین پس متبرک شدی عمو سهند.....:hapydancsmil: من همه جارو عایق کردم......... 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ پس متبرک شدی عمو سهند.....:hapydancsmil:من همه جارو عایق کردم......... همین ساله پیش داشتم دستگاه فوم رو تعمیر میکردم نگو مخزن شستشو المنتش اتصالی داره همچین منو زد زمین که نفهمیدم از کجا خوردم تازه از صورت منو گرفت فکر کردم یکی با سیلی خوابوند گوشم فکرشو بکن یه آدم با قد 190 و نود کیلو پرت بشه 2-3 متری اونور صحنه ای بود جات خالی 5 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ چقدر خدا رحم کرده بهتون........:jawdrop:..........:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ سلام منم میتونم بیام....... خوش اومدی مهناز جان قدم همه ی علاقه مندان به روانشناسی روی چشم مام هم هزتیم من اصا به گفتگو حساسیت دارم هر تالاری باشه یه پایه اش منم یه سوال یه دوره تست کوتاه روانشناسی بزاریم برای آزمون روان برو بچ چطوره ؟؟ ممنون از حضورتون مهندس به به چه پیشنهاد عالییی من که موافقم 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ اخه چند بار برق منو گرفته میترسم اینبار بگیره ولم نکنه برا همین پس یه جورایی شرطی شدین 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ مرسی عزیزم.....سوال برقی داشتی و نداشتی....ب پاتوق ماهم بیا.......:icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ مرسی عزیزم.....سوال برقی داشتی و نداشتی....ب پاتوق ماهم بیا.......:icon_gol: حتما 5 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان اگر موافق باشین تست های mmpi و آیزنک که از معروفترین و اصولی ترین تست های شخصیت هستن و تاپیکشون تو انجمن هم موجود هست رو بر روی داوطلبین انجام بدم. نمیدونم اطلاع دارین یا نه ولی روان شناسان برای تفسیر این تست ها دستمزد بالایی می گیرن و به همه توصیه میکنم از این فرصت کاملا رایگان استفاده کنین متاسفانه این سری فقط برای ده نفر میتونم تست ها رو تفسیر کنم پس اگر علاقه مندید زودتر اعلام آمادگی کنید داوطلب ها همینجا اعلام آمادگی کنن، لطفا سنتون رو هم قید بفرمایید که ضروری می باشد و همین طور بنویسین نتایج خصوصی ارسال بشه یا نه نکات: تست mmpi فرم 71 سوالی و تست آیزنک 90 سولی هست. تاپیک ها برای کسب اطلاعات بیشتر : اجرا و تفسیر معروف ترین آزمون شخصیتی mmpi تست شخصیت بزرگسال آیزنک 6 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ :mrsbeasley:......من من.....مریم جونی..... 7 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ منم هستمممممممممممممممممممممممممممم 6 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ خوب چی کار کنم حالا؟ هیچی، ده نفر که تکمیل شد پرسش نامه رو پر میکنین 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده