NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۴ سلام. به همه کاربرای جدید و قدیمی. همه دوستان و کاربرانی که میتونم بگم زندگی منو تغیر دادن به نوعی. بعد چندماه برگشتم اینجا و برگشتنم فقط یه دلیل داشت اونم همین تاپیکه. دوست داشتم تو این روز دوتا کار رو انجام بدم. یکی اینکه خواهر و مادرمو ببرم رستوران گردان برج میلاد. (آخه تولد خواهرمم تو همین ماهِ و اگر در کنارم دوتا جنس مونث باشن که لیاقت همچین کادویی رو داشته باشن همین خواهر و مادرم هستن، حمایتی که من از این خواهر دیدم از هیچ کدوم از برادرام ندیدم) یه مقدار برنامه ریزی هام بهم ریخت و نشد که امروز بریم ولی قطعاً تو چند روز آینده انشالا. یکی هم اینکه این تاپیک تولد رو بزنم برای آرام. دلیل ارسال همچین تاپیکی هم چیزی نیست جز تشکر. تشکر نمیدونم بابت چی. نمیدونم بابت کدوم قسمت از شخصیتش و بابت کدوم قسمت از رابطه امون. حتی نمیدونم چجوری باید ازش تشکر کنم. کسی که واقعاً بزرگترین تاثیر رو تو زندگی من داشت و حاضرم یکبار دیگه قسم بخورم که زندگی من رو تبدیل کرد به قبل از آشنایی با اون و بعد از آشنایی. کسی که من رو به خودم بیشتر شناسوند. یه زندگی هدفمند که دید من به زندگی رو به کلی تغییر داد. باور کنید تو یه دوره ای این رابطه شکل گرفت که به کل از ایده آل هام قطع امید کرده بودم و کاملاً پذیرفته بودم که دنبالشون نرم چون چیزی که من دنبالش بودم وجود خارجی نداره و درست تو همون دوران این دختر اومد تو زندگیم. دلیلش هم به نظرم خدا فقط میخواست بهم بگه : پسرجون! حواسم بهت هست. تقدیر جوری رقم خورده که خیلی وقته ازش هیچ خبری ندارم. نمیدونم کجاست الان. داره چیکار میکنه. فقط میخوام بدونی که یه زندگی رو بهت مدیونم. خوش تر از ایام عشق ایام نیست صبح روز عاشقان را شام نیست اوقات خوش آن بود که با دوست به سر شد باقی همه بی حاصلی و بی خبری بود خدایا به امید خودت. یاعلی 27 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۴ آرام تولدت مبارک.:icon_gol: لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۴ چقد دلم برات تنگ شده آرام هر جا هستی شاد باشیُ و آرام لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۴ ئارام گیان له ش ساق و ته مه ن دریژ بیت. هه ر وه ها روژی له دایک بونت پیروز بیت لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۴ مبارکه. انشالله بهترینا رو هدیه بگیری از خدا آرام لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۴ حس خوشحالی که ته دلت بود انقدر تو متنت مشخص بود به ما هم منتقل شد. یعنی منم خود بخود خوشحال شدم نمیدونم واسه بقیه هم اینطوری بود یا نه. به این میگن انرژی مثبت عالیییی :hapydancsmil: ایشالا که همیشه همینطور خوشحال و موفق باشی :happybday: تولدت مبارک آرام جان :happybday: :happy: آرام جان میدونم که نتیجه خوب این تأثیر خوبی که گذاشتی رو می بینی. ولی بازم واست آرزوی شادی و سلامتی و موفقیت رو تو همه مراحل زندگیت دارم لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۴ تولدتون مبارک آرام خانوم امیدوارم همیشه شاد و موفق باشین لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۴ به به تولد دوست گلم خانم دکتره:hapydancsmil: :vi7qxn1yjxc2bnqyf8vتولدت مبارک عزیزم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v با آرزوی بهترین ها برات لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۴ هه ر وه ها روژی له دایک بونت پیروز بیت ارام جان هرکی تورو شناخت دنیا رو شناخت خوبی و مهر و محبت رو شناخت همدلی با انسان رو شناخت هرجا هستی زندگی برات بهاری و پر شادی و لبخند تولدت مبارک ارام جان لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ تولدت مبارک امیدوارم به همه آرزوهای خوبتون برسید:icon_gol: لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ چقدر قدرشناس و با محبت. فکرمیکنم هرکسی این متنو خوند از ته دلش خوشحال شد. برای آرام جان آرزوی بهترین ها رو دارم (هرچند دقیقا نمیدونم افتخار آشنایی باهاشو داشتم یا نه ولی از تعاریف دوستان معلومه لایق بهترین هاست) لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ آخی امیرِ مهربان:hapydancsmil:زنده و سلامت باشی همیشه گلی پسر:hapydancsmil: تولدت مبارک آرامم:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ تولدت مبارک بانوی مهربون.... هرجا هستی سلاااامت و شاد باشی... بهترینا رو از خدا برات میخوام.... لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ تولدت مبارک خانوم دکتر! با شخصیتی که ازتون میشناسم مطمئنم بهترین ها مال شماست! خوش باشی لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ هرچند که خیلی کم میاد ولی امیدوارم این تاپیک رو ببینه ، ازصمیم قلبم بهش تبریک میگم ،امیدوارم همیشه شاد باشه... و از امیر عزیز هم به خاطر معرفتش و استارت این تاپیک ممنونم. :icon_gol: لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ اشکمو در آوردین وقتی این متنو خوندم یاد کسی بودم که درست مثل دوست شما، آرام خانوم زندگی منو عوض کرد و همیشه بهش مدیونم و در مقابلش شرمنده ام..... یک دوست فوق العاده هیچ وقت.. هیچ وقت از یاد آدم نمیره.. بیشتر از هر کسی این روزا به یادشم برای آرام خانم و بهترین دوست همه زندگیم آرزوی بهترین هارو دارم ♥ لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ سلام.به همه کاربرای جدید و قدیمی. همه دوستان و کاربرانی که میتونم بگم زندگی منو تغیر دادن به نوعی. بعد چندماه برگشتم اینجا و برگشتنم فقط یه دلیل داشت اونم همین تاپیکه. دوست داشتم تو این روز دوتا کار رو انجام بدم. یکی اینکه خواهر و مادرمو ببرم رستوران گردان برج میلاد. (آخه تولد خواهرمم تو همین ماهِ و اگر در کنارم دوتا جنس مونث باشن که لیاقت همچین کادویی رو داشته باشن همین خواهر و مادرم هستن، حمایتی که من از این خواهر دیدم از هیچ کدوم از برادرام ندیدم) یه مقدار برنامه ریزی هام بهم ریخت و نشد که امروز بریم ولی قطعاً تو چند روز آینده انشالا. یکی هم اینکه این تاپیک تولد رو بزنم برای آرام. دلیل ارسال همچین تاپیکی هم چیزی نیست جز تشکر. تشکر نمیدونم بابت چی. نمیدونم بابت کدوم قسمت از شخصیتش و بابت کدوم قسمت از رابطه امون. حتی نمیدونم چجوری باید ازش تشکر کنم. کسی که واقعاً بزرگترین تاثیر رو تو زندگی من داشت و حاضرم یکبار دیگه قسم بخورم که زندگی من رو تبدیل کرد به قبل از آشنایی با اون و بعد از آشنایی. کسی که من رو به خودم بیشتر شناسوند. یه زندگی هدفمند که دید من به زندگی رو به کلی تغییر داد. باور کنید تو یه دوره ای این رابطه شکل گرفت که به کل از ایده آل هام قطع امید کرده بودم و کاملاً پذیرفته بودم که دنبالشون نرم چون چیزی که من دنبالش بودم وجود خارجی نداره و درست تو همون دوران این دختر اومد تو زندگیم. دلیلش هم به نظرم خدا فقط میخواست بهم بگه : پسرجون! حواسم بهت هست. تقدیر جوری رقم خورده که خیلی وقته ازش هیچ خبری ندارم. نمیدونم کجاست الان. داره چیکار میکنه. فقط میخوام بدونی که یه زندگی رو بهت مدیونم. خوش تر از ایام عشق ایام نیست صبح روز عاشقان را شام نیست اوقات خوش آن بود که با دوست به سر شد باقی همه بی حاصلی و بی خبری بود خدایا به امید خودت. یاعلی امیر جان من واقعا نمیدونم چطور جواب این همه احساس پاک و لطیف شما را بدم پیغام رو دیدم تبریک تولدم رو و گفته بودی نواندیشان تاپیک زدی اولا بابت تاخیرم پوزش میطلبم مشغله کارو زندگی مجال نداد زودتر بیام و دوما میخواستم تشکر کنم که الان واقعا کم اوردم و نمیدونم چجوری پاسخگوی این ابراز لطفت رو داشته باشم بازم ممنون بابت تاپیک و ممنون بابت همه خوبیهات من هیچ کاری نکردم و هیچ دینی نیست امیری اشنایی و دوستی با شما سعادت بزرگی بود چرا که ازتون درس معرفت رو فرا گرفتم و واقعا به دوستی با شما به خود میبالم مهم نیست چقدر دوست در دنیا داشته باشی حتی اگه امارشون نجومی هم باشه مهم اینه که من با وجود اینکه حداقل تو این فضای مجازی نواندیشان شمار دوستانم از انگشتان دست هم کمتر است اما به وجود همین تعداد به خود میبالم چرا که حس پاکی و صداقت رو درشون دیدم و میبینم این سومین تاپیک تولدمه در نواندیشان که هر سه بار در غیبت کبری و صغری بودم اما دوستان لطف داشتند و بیادم بودند .ممنونتونم بچه ها فانوس یا سمیرای عزیزم سودی مهربون و امیر نازنین اینم برام خیلی جالب بود و با اجازه خودت کپی کردم الان که این را می نویسم !! ساعت دقیقا راس نبودن تــــــوست تـــــــو هر موقع دلت خواست بخوان واقعا نتونستم چیزی که در خور متن زیبایت باشه بنویسم عاقا یه سوال این درکه و رستوران گردان میلاد کدومشون با کلاسه ؟ عاقا تو این ولایتهای ما از این چیزا نیست فقط حس کنجکاویه و بس امان از این تهرانیهای مرفه نشین لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ آرام تولدت مبارک.:icon_gol: ممنونم فرنوشی چقد دلم برات تنگ شده آرامهر جا هستی شاد باشیُ و آرام ای جاااااااانم فدای تو مینای خوبم منم دلم برات تنگ شده:aghosh: ئارام گیان له ش ساق و ته مه ن دریژ بیت.هه ر وه ها روژی له دایک بونت پیروز بیت زور سپاس ناسر گیان :hapydancsmil: مبارکه.انشالله بهترینا رو هدیه بگیری از خدا آرام ممنونم دوست نازنینم لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ حس خوشحالی که ته دلت بود انقدر تو متنت مشخص بود به ما هم منتقل شد. یعنی منم خود بخود خوشحال شدم نمیدونم واسه بقیه هم اینطوری بود یا نه. به این میگن انرژی مثبت عالیییی :hapydancsmil: ایشالا که همیشه همینطور خوشحال و موفق باشی :happybday: تولدت مبارک آرام جان :happybday: :happy: آرام جان میدونم که نتیجه خوب این تأثیر خوبی که گذاشتی رو می بینی. ولی بازم واست آرزوی شادی و سلامتی و موفقیت رو تو همه مراحل زندگیت دارم مرسی محمد جان، لطف کردی میگم محمد جان یکم نواوری داشته باشی بد نیستااااااااااا کل تولد رو با همین ارم تبریک میگی هااااا قدمت دیرینه داره این روشت تولدتون مبارک آرام خانومامیدوارم همیشه شاد و موفق باشین ممنونم آقا ایمان گرامی به به تولد دوست گلم خانم دکتره:hapydancsmil: :vi7qxn1yjxc2bnqyf8vتولدت مبارک عزیزم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v با آرزوی بهترین ها برات فدااااااااای سحری گلم:hapydancsmil: لطف داری نازنین سحری لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ هه ر وه ها روژی له دایک بونت پیروز بیت ارام جان هرکی تورو شناخت دنیا رو شناخت خوبی و مهر و محبت رو شناخت همدلی با انسان رو شناخت هرجا هستی زندگی برات بهاری و پر شادی و لبخند تولدت مبارک ارام جان مرسییییییی سهند جان لطف داری دوست خوبم نگفته بودی کردی بلدی تولدت مبارکامیدوارم به همه آرزوهای خوبتون برسید:icon_gol: ممنونم دوست گرامیم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده