دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ مطمئناً در اینترنت بنرهای تبلیغاتی زیادی را دیدهاید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شاید این سؤال پیش آمده باشد که چگونه این عکس متحرک را ساختهاند!؟ راههای مختلفی برای ایجاد یک عکس متحرک وجود دارد. شکی نیست که بهترین و مهمترین راه، استفاده از نرم افزار برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام است. البته قبل از اینکه ادوبی، شرکت مایکرومدیا را بخرد، نرم افزاری به نام Adobe Image Ready در کنار فتوشاپ وجود داشت که برای همین کار بود، اما بعد از خرید آن شرکت، دیگر ایمیجردی منتشر نشد و ادوبی استفاده از فلش را پیشنهاد کرد. اما بد نیست بدانید، Image Ready به طور کامل نمرد، بلکه با فتوشاپ ادغام شد و به فتوشاپ امکان انیمیشنسازی یا متحرکسازی افزوده شد. 1- برای اینکه بتوانید یک عکس متحرک در فتوشاپ بسازید، از منوی window، پالت Animation را انتخاب کنید تا ظاهر شود: 2- حالا همه عناصری که قرار است در انیمیشن شما شرکت داشته باشند را ایجاد کنید. مثلاً در بنر تبلیغاتی بالا، من عکس باکسها و یک shape مستطیلی به رنگ نارنجی و دو نوشته ایجاد کردهام. یکی "برترین فیلمهای مستند و علمی" و یک لایه متنی دیگر هم برای "در فروشگاه آفتابگردان". دقت کنید که: هر انیمیشن تشکیل شده است از دو یا تعداد بیشتری فریم (Frame). در حقیقت ما فریمهای عکاسی را کنار هم میچینیم و به سرعت از مقابل چشم عبور میدهیم. کاربر تصور میکند که یک جسم متحرک است. در حالی که خیر، ما فقط چند عکس را به او نشان دادهایم... پس شروع میکنیم فریمها را ساختن: 3- هر چیزی که قرار است در فریم اول به کاربر نشان داده شود را روی صحنه بگذارید و بقیه را با کلیک روی آیکون چشم در کنار نام لایهشان، مخفی کنید: مثلاً در تصویر بالا میبینید که در فریم اول، لایه «در فروشگاه آفتابگردان» مخفی شده است، اما «برترین فیلمهای مستند و علمی» ظاهر است. حالا باید فریمهای بعدی را بسازیم. 4- با توجه به اینکه فریمها خیلی سریع از جلو چشم عبور میکنند و ممکن است سرعت آنفدر زیاد باشد که کاربر نتواند بخواند، پس یک فریم تکراری را چند بار از جلو چشم عبور میدهیم که کاربر بتواند متن «برترین فیلمهای مستند و علمی» را بخواند. بنابراین در پالت Animation روی Duplicate selected item پنج بار کلیک کنید که پنج فریم تکراری با همین حالت ایجاد شود: 5- حالا روی فریم 6 کلیک کنید و (مثلاً) لایه «در فروشگاه آفتابگردان» را فعال کنید و «برترین فیلم...» را غیرفعال کنید. 6- سپس مجدداً از حالت جدید چند فریم تکراری ایجاد کنید که جلو چشم کاربر بیشتر ثابت بماند. (فریمهای 6 و 7 و 8 و 9 و 10، مثل هم هستند. همینطور، فریمهای 1 تا 5 مثل هم) تمام شد! شما یک انیمیشن ساده ساختهاید. میتوانید با کلیک روی دکمه Play انیمیشن خود را ببینید (البته ممکن است کمی سریع نمایش دهد، اما روی وب، اینطور نخواهد بود، نگران نباشید) حالا باید از کارتان خروجی بگیرید. پس: 7- برای خروجی گرفتن از این کار، باید از منوی File گزینه Save for web و یا کلیدهای Ctrl+Shift+Alt+s را انتخاب کنید (همیشه برای کارهایی که قرار است روی وب به نمایش بگذارید، به این صورت یک خروجی بگیرید تا حجم آنها در عین حال که کیفیتشان حفظ میشود، پایین بیاید) 8- پنجره مربوط به خروجی برای وب باز میشود. از سمت راست، فرمت را حتماً باید gif انتخاب کنید. (gif تقریباً تنها فرمت عکسی تحت وب است که انیمیشن را پشتیبانی میکند) سپس تعداد رنگها را متناسب با کارتان انتخاب کنید. (هر چه تعداد رنگها کمتر، حجم عکس نهایی کمتر و البته کیفیت آن هم بدتر!) مثلاً برای این بنر تبلیغاتی من اینطور تنظیم کردم: 9- روی Save کلیک کنید و عکس متحرک خود را جایی ذخیره کنید. توجه کنید که بخش انیمیشن فتوشاپ خیلی کامل نیست و همانطور که گفتم، باید برای کارهای انیمیشنی قوی، از Flash استفاده کنید، اما برای این نوع کارهای جزئی بد نیست. ضمناً در سمت راست دکمه Duplicate یک دکمه به نام Tweens animation frames وجود دارد که کاربرد مفیدی خواهد داشت. اگر میخواهید یک شیئ را از یک حالت یا موقعیت یا oppacity به حالت و یا موقعیت دیگر منتقل و تبدیل کنید، دو فریم بسازید. در فریم اول حالت اول و در فریم دوم، حالت دوم را طراحی کنید. حالا هر دو فریم را انتخاب کنید (کلید ctrl را پایین نگه دارید و روی دو فریم کلیک کنید) سپس روی دکمه tweens کلیک کنید و OK کنید. خواهید دید که فتوشاپ خود به خود فریمهای بین حالت اول و دوم را ایجاد میکند. مثلاً از این ترفند برای نمایش تدریجی یک نوشته میتوانید استفاده کنید. opacity حالت اول نوشته را 0 در نظر بگیرید و حالت دوم، روی 100 باشد. وقتی توئین ساخته شد، کمکم نوشته روی صحنه ظاهر میشود. 8 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ اگه داخل منوی window گزینه animation نبود از این مسیر هم میتونید animation رافعال کنید منوی window سپس گزینه ی workspace سپس motion سوالی داشتین داخل همین تاپیک بپرسید.پ خ نذارید چون ممکنه سوال بقیه دوستان هم باشه 6 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ خیلیممنون از تاپیک خوبت فقط تصاویر دیده نمیشه 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ خیلیممنون از تاپیک خوبتفقط تصاویر دیده نمیشه خواهش واسه من که تصاویر هست 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ خواهش واسه من که تصاویر هست آخه تصاویر رو کش مررگرتون هستش اینجا نمایش نمیده ولی واسه خودتون نمایش میده چون رو کش مرورگره:| باید عکسارو تو نواندیشان آپ کنید 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ آخه تصاویر رو کش مررگرتون هستشاینجا نمایش نمیده ولی واسه خودتون نمایش میده چون رو کش مرورگره:| باید عکسارو تو نواندیشان آپ کنید همیشه همین جور میذاشتم مشکلی پیش نمیومد الان درستش میکنم 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ همیشه همین جور میذاشتم مشکلی پیش نمیومد الان درستش میکنم الان درست شد مرسی 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ استاد برای خروجی گرفتن مشکل دارم:| Save for web برای من غیر فعاله 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۴ استاد برای خروجی گرفتن مشکل دارم:| Save for web برای من غیر فعاله تا وقتی تصاویرتون رو داخل اون کادر پایینی که با فعال کردن انیمیشن ظاهر میشه قرار نداره باشین غیر فعاله بعدش باید فعال باشه 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۴ تا وقتی تصاویرتون رو داخل اون کادر پایینی که با فعال کردن انیمیشن ظاهر میشه قرار نداره باشین غیر فعاله بعدش باید فعال باشه خب کادر پایین فریم هارو ایجاد کردم استاد حتی به صورت پلی شده نمایش میده و حرکت هم میکنه ولی فعال نمیشه اون گزینه 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۴ خب کادر پایین فریم هارو ایجاد کردم استادحتی به صورت پلی شده نمایش میده و حرکت هم میکنه ولی فعال نمیشه اون گزینه شما از کلید های ترکیبی استفاده کن. alt+shift+ctrl+s 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۴ شما از کلید های ترکیبی استفاده کن. alt+shift+ctrl+s کلید های ترکیبی عمل نمیکنه 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۴ کلید های ترکیبی عمل نمیکنه این مسیر رو برو Image سپس Modeسپس Multichannel اگه این گزینه تیک داره برش دار 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۴ مرسی دختر باران از تاپیک خوبت مثل همیشه مفید و اموزنده دستت طلا 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۴ این مسیر رو برو Image سپس Modeسپس Multichannel اگه این گزینه تیک داره برش دار ydvi tuhgi hdkl اینم غیره فعاله 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ ydvi tuhgi hdklاینم غیره فعاله شما کلاً تصویر متحرک نساز :| 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ ydvi tuhgi hdklاینم غیره فعاله فتوشاپ که کار میکنی portable هست یا ورژن اصلی؟ اگه portableهست پاکش کن و ورژن اصلی نصب کن. اگه ورزن اصلی هست آپدیتش کن .اگه نشد مجدد نصبش کن اگه نشد همون که مینا گفت 2 لینک به دیدگاه
p-01 40 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ استاد برای خروجی گرفتن مشکل دارم:| Save for web برای من غیر فعاله سلام . شما احتمالا \plug in مربوط به ذخیره ی وب ندارید . باید برید به فولدر نصب فتوشاپ (مثلاً: C:/ program files/ adobe ) و در قسمت plug-ins فولدر Import-export رو چک کنید اگر plug in وب نیستش ، من فایل خودم رو فرستادم .... میتونید دانلود کنید و کپی کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ سلام . شما احتمالا \plug in مربوط به ذخیره ی وب ندارید . باید برید به فولدر نصب فتوشاپ (مثلاً: C:/ program files/ adobe ) و در قسمت plug-ins فولدر Import-export رو چک کنید اگر plug in وب نیستش ، من فایل خودم رو فرستادم .... میتونید دانلود کنید و کپی کنید. مرسی. مشکلشون به خاطر portableبودن فوتوشاپ بود 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده