Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوران مدرسه یک فکری به ذهنم زدساخت یک منبع برق که خودش انرژی خودش راتولیدمی کند!اون زمان به معلممون نشون دادم ولی اونم نفهمیدنتیجه ش چی می شه گفت بایدبسازی!تاحالا دارم می رم بسازم(اسمم بایدتورکردابه نام پشت گوش اندازترین آدماثبت شود) خب طرح ازاینقراره(حالاچیجوری بنویسم) (شکلشومیزارم اونم تازه اگه توانستی این خطوبخون) کلی ش : ماچندباطری قابل شارژداریم اینوبایه اینورتر می دیم به یه شارژر وشارژرم ووصل می کنیم به اینورتراین چرخه ادامه پیدامی کنه !؟ البته دومیش طرح موردبحث ماهست!!!!!!!!!!!!! تصویراولتصویردوم 9 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ درود... من تصویری نمیبینم 5 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ درود... من تصویری نمیبینم ببخشد چون توگوگل آپلودکردم ! درست شد. 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ ببخشد چون توگوگل آپلودکردم !درست شد. عجب تصویری داداش پاکنویس میکردی خوب 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ عجب تصویریداداش پاکنویس میکردی خوب خیلی خرچنگ قورباغه؟می دونیدخودم دکترنشدم ولی خطم انگاری شده راستی چراپاکنویس نکردم آخرموفق بخواندن شدی؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ مهندس.....این بلوک دیاگرام سیستم ورودی خروجیش کجاست.....جسارتا بهم ریختس......:icon_pf (34): یعنی شارژرها....باتری رو تغذیه میکنن.....باتری ها یه سری ادوات رو......بعد اون ادوات دوباره همون شارژو به شارژر برمیگردونن......؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ [h=3]انرژی رایگان[/h] 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ :w58::w58: چرا؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ مهندس.....این بلوک دیاگرام سیستم ورودی خروجیش کجاست.....جسارتا بهم ریختس......:icon_pf (34): یعنی شارژرها....باتری رو تغذیه میکنن.....باتری ها یه سری ادوات رو......بعد اون ادوات دوباره همون شارژو به شارژر برمیگردونن......؟؟؟ درسته اینهاباطریها نیرورابه اینورترداره وخروجی اینورتررادوباره به باطریهاداده تااونهاراشارژکنه تاآخرهمینجوری چرخه ادامه پیدامی کنه حالاواهم ازاین وسط یک ولتاژی رابرمیداریم هرچندکم ولی اینراتقویت می کنیم تابه مداراصلی فشارنیاد.این بلوک دیاگرام سیستم ورودی نداره یعنی دراصل خروجی مداربه ورودیش متصل می شود . من عادت دارم هروقت یه چیزی به ذهنم زدهمونوپیاده کنم حالا هرچندخرچنگ قرباقه هم باشه بعدشروع به اصلاحش می کنم. اینم تازه طرح اولیش نیست اولیش بادینام وموتوربود.بعدگفتم یک اتلاف انرژی نسبتازیادی دراستفاده ازدینام وموتورهست که کم کم..... اینجوری شد. ببخشیدنمی دونم چرابه روزنمی شه موضوعات.:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ تعجبم برا برگه هستش چرا؟ 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ درسته اینهاباطریها نیرورابه اینورترداره وخروجی اینورتررادوباره به باطریهاداده تااونهاراشارژکنه تاآخرهمینجوری چرخه ادامه پیدامی کنه حالاواهم ازاین وسط یک ولتاژی رابرمیداریم هرچندکم ولی اینراتقویت می کنیم تابه مداراصلی فشارنیاد.این بلوک دیاگرام سیستم ورودی نداره یعنی دراصل خروجی مداربه ورودیش متصل می شود . من عادت دارم هروقت یه چیزی به ذهنم زدهمونوپیاده کنم حالا هرچندخرچنگ قرباقه هم باشه بعدشروع به اصلاحش می کنم. اینم تازه طرح اولیش نیست اولیش بادینام وموتوربود.بعدگفتم یک اتلاف انرژی نسبتازیادی دراستفاده ازدینام وموتورهست که کم کم..... اینجوری شد. ببخشیدنمی دونم چرابه روزنمی شه موضوعات.:icon_pf (34): خواهش میکنم.......پیاده سازی هم انجام دادی..... 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ خواهش میکنم.......پیاده سازی هم انجام دادی..... نه متعصفانه 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ هدف حل مساله هست یا نشون دادن بدترین خط؟ انگار مغزت فرمان نمیداده واسه نوشتن دستات خودشون نوشتن 2 لینک به دیدگاه
rasool1370 1777 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ درسته اینهاباطریها نیرورابه اینورترداره وخروجی اینورتررادوباره به باطریهاداده تااونهاراشارژکنه تاآخرهمینجوری چرخه ادامه پیدامی کنه حالاواهم ازاین وسط یک ولتاژی رابرمیداریم هرچندکم ولی اینراتقویت می کنیم تابه مداراصلی فشارنیاد.این بلوک دیاگرام سیستم ورودی نداره یعنی دراصل خروجی مداربه ورودیش متصل می شود . من عادت دارم هروقت یه چیزی به ذهنم زدهمونوپیاده کنم حالا هرچندخرچنگ قرباقه هم باشه بعدشروع به اصلاحش می کنم. اینم تازه طرح اولیش نیست اولیش بادینام وموتوربود.بعدگفتم یک اتلاف انرژی نسبتازیادی دراستفاده ازدینام وموتورهست که کم کم..... اینجوری شد. ببخشیدنمی دونم چرابه روزنمی شه موضوعات.:icon_pf (34): با سلام به عقل من که این طرح شدنی نیست چون اول اینکه هیچ مداری راندمان صد درصد نداره و دوم اینکه شما میخوایی تازه از وسط راه یکمش برداری!!!!! 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ با سلام به عقل من که این طرح شدنی نیست چون اول اینکه هیچ مداری راندمان صد درصد نداره و دوم اینکه شما میخوایی تازه از وسط راه یکمش برداری!!!!! خب وسط رامن میاوازیک سری تقویت کننده ولتاژوجریان استفاده می کنم تاهمین افت راکاهش بدم 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ هدف حل مساله هست یا نشون دادن بدترین خط؟ انگار مغزت فرمان نمیداده واسه نوشتن دستات خودشون نوشتن اینجاحل مسعله اونجاهدفم بدخط ترین:hapydancsmil: شما اگرنگاه کنی همه دانشمندا هم خطشون اینجوری مخصوصا یونانیا امضاموندیدی شعارمن اینه من باهمه فرق دارم ،من می توانم 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ این الان تند نوشتی یا کلا اینجوری می نویسی ؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ این الان تند نوشتی یا کلا اینجوری می نویسی ؟ کندنوشتم ،نمی دونم هرچی سعی می کنم خوب بنویسم بعدش ه می بینم یک چیزی شده که بروببین اون بالاهست خوبیش اینه که متفاوته 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده