setarehbaran 669 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۴ سلام. من 100 تا عدد مربوط به میانگین یک سری داده و 100 تا عدد مربوط به انحراف معیار داده ها دارم. من میخوام میانگین و انحراف معیار رو ترسیم کنم، اما میخوام انحراف معیاز فقط در قسمت بالایی نمودارم رسم بشه و در قسمت پایین نمودارم نیاد. میشه بگید چجوری میتونم اینکارو انجام بدم؟ 2 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ سلام. من 100 تا عدد مربوط به میانگین یک سری داده و 100 تا عدد مربوط به انحراف معیار داده ها دارم. من میخوام میانگین و انحراف معیار رو ترسیم کنم، اما میخوام انحراف معیاز فقط در قسمت بالایی نمودارم رسم بشه و در قسمت پایین نمودارم نیاد. میشه بگید چجوری میتونم اینکارو انجام بدم؟ سلام می خوای دو تا نمودارت رو هم نیوفتن یا بر خوردی داشته نباشن؟ اگه برای هر دو یه محدوده روی محور عمودی وجود داشته باشه، برای اینکه یکشون مکانش بالاتر بره باید با یه مقداری جمع بشه که خب مقادیر رو نمودار با مقادیر اصلی دیگه یکی نیستش، تفاوتی دارن، یا میشه توی نمودار دو تا محور عمودی داشته باشیم، از دستور plotyy استفاده کنیم، بعد محدودهشون رو به دلخوا تغییر بدیم. یه چنین چیزی، بالایی مثال متلب هست که توی پایینی محدوده ها رو عوض کردم تا روی هم نیفتن: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده