hamisoft 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ [h=2]مشکل در به کار گیری mex[/h] نوشته اصلی توسط hamisoft باسلام خدمت شما اقا ایمان.من تمامی پست های شما در مورد مشکل متلب با کامپایلرها و فایل های mex رو مطالعه کردم اما متاسفانه نتونستم مشکل به کار گیری کامپایلرها رو حل کنم.من به تازگی متلب ورژن r2012b را به همراه ویژوال استودیو 2012 به صورت کامل نصب کردم.البته یاداوری میکنم قبلا رو سیستم من متلب 2009a نصب بوده و همچنان با وجود نسخه 2012 هم وجود داره یعنی حذفش نکردم.ضمن اینکه ویندوزم سون 64 بیتی هستش.به نظر شما مشکل من چجوری باید حل بشه به عبارت دیگه می خوام بدونم کامپایلر پیشنهادی برای متلب 2012b چی هستش.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.اگه اطلاعات دیگه ای خواستید در خدمتم.با تشکر اینم خروجی که میاد. [h=2][/h][h=2]Welcome to mex -setup. This utility will help you set up a default compiler. For a list of supported compilers, see برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :Please choose your compiler for building MEX-files ?Would you like mex to locate installed compilers [y]/n[/h] 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ مشکل در به کار گیری mex نوشته اصلی توسط hamisoft باسلام خدمت شما اقا ایمان.من تمامی پست های شما در مورد مشکل متلب با کامپایلرها و فایل های mex رو مطالعه کردم اما متاسفانه نتونستم مشکل به کار گیری کامپایلرها رو حل کنم.من به تازگی متلب ورژن r2012b را به همراه ویژوال استودیو 2012 به صورت کامل نصب کردم.البته یاداوری میکنم قبلا رو سیستم من متلب 2009a نصب بوده و همچنان با وجود نسخه 2012 هم وجود داره یعنی حذفش نکردم.ضمن اینکه ویندوزم سون 64 بیتی هستش.به نظر شما مشکل من چجوری باید حل بشه به عبارت دیگه می خوام بدونم کامپایلر پیشنهادی برای متلب 2012b چی هستش.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.اگه اطلاعات دیگه ای خواستید در خدمتم.با تشکر اینم خروجی که میاد. Welcome to mex -setup. This utility will help you set up a default compiler. For a list of supported compilers, see برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :Please choose your compiler for building MEX-files ?Would you like mex to locate installed compilers [y]/n سلام باید y رو بهش بدین دیگه، تا دنبال کامپایلر های نصب شده رو سیستم بگرده، اینکار رو نکردین؟ 1 لینک به دیدگاه
hamisoft 19 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ چرا اینم خروجیش.بحث من اینکه با این کامپایلرها جواب نمیده.می خواستم بدونم با این ورژنی که من نصب کردم کدوم کامپایلر رو باید نصب کنم؟ورژن r2012b و ویندوز 7 sp1 و ولی با هیچکوم از اینا کار نمیکنه. Please choose your compiler for building MEX-files: Would you like mex to locate installed compilers [y]/n? n Select a compiler: [1] Intel C++ 12.0 (with Microsoft Software Development Kit (SDK) linker) [2] Intel C++ 12.0 (with Microsoft Visual C++ 2008 SP1 linker) [3] Intel C++ 12.0 (with Microsoft Visual C++ 2010 linker) [4] Intel C++ 11.1 (with Microsoft Visual C++ 2008 SP1 linker) [5] Intel Visual Fortran 12 (with Microsoft Software Development Kit (SDK) linke r) [6] Intel Visual Fortran 12.0 (with Microsoft Visual C++ 2008 SP1 linker) [7] Intel Visual Fortran 12.0 (with Microsoft Visual C++ 2008 Shell linker) [8] Intel Visual Fortran 12.0 (with Microsoft Visual C++ 2010 linker) [9] Intel Visual Fortran 11.1 (with Microsoft Visual C++ 2008 SP1 linker) [10] Intel Visual Fortran 11.1 (with Microsoft Visual C++ 2008 Shell linker) [11] Microsoft Software Development Kit (SDK) 7.1 [12] Microsoft Visual C++ 2005 SP1 [13] Microsoft Visual C++ 2008 SP1 [14] Microsoft Visual C++ 2010 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ چرا اینم خروجیش.بحث من اینکه با این کامپایلرها جواب نمیده.می خواستم بدونم با این ورژنی که من نصب کردم کدوم کامپایلر رو باید نصب کنم؟ورژن r2012b و ویندوز 7 sp1 و ولی با هیچکوم از اینا کار نمیکنه. Please choose your compiler for building MEX-files: Would you like mex to locate installed compilers [y]/n? n Select a compiler: [1] Intel C++ 12.0 (with Microsoft Software Development Kit (SDK) linker) [2] Intel C++ 12.0 (with Microsoft Visual C++ 2008 SP1 linker) [3] Intel C++ 12.0 (with Microsoft Visual C++ 2010 linker) [4] Intel C++ 11.1 (with Microsoft Visual C++ 2008 SP1 linker) [5] Intel Visual Fortran 12 (with Microsoft Software Development Kit (SDK) linke r) [6] Intel Visual Fortran 12.0 (with Microsoft Visual C++ 2008 SP1 linker) [7] Intel Visual Fortran 12.0 (with Microsoft Visual C++ 2008 Shell linker) [8] Intel Visual Fortran 12.0 (with Microsoft Visual C++ 2010 linker) [9] Intel Visual Fortran 11.1 (with Microsoft Visual C++ 2008 SP1 linker) [10] Intel Visual Fortran 11.1 (with Microsoft Visual C++ 2008 Shell linker) [11] Microsoft Software Development Kit (SDK) 7.1 [12] Microsoft Visual C++ 2005 SP1 [13] Microsoft Visual C++ 2008 SP1 [14] Microsoft Visual C++ 2010 چرا جلوی خط دوم n هست؟ می خوام ببینم کامپایلری رو سیستمت پیدا می کنه یا نه، اگه ویژوال استودیو رو پیدا کنه دیگه نیاز به کامپایلر جدیدی نداری. لینک به دیدگاه
hamisoft 19 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۴ به نظرتون مشکل چیه؟ C:\Users\Novin Pendar>mex -setup Welcome to mex -setup. This utility will help you set up a default compiler. For a list of supported compilers, see برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Please choose your compiler for building MEX-files: Would you like mex to locate installed compilers [y]/n? y No supported SDK or compiler was found on this computer. For a list of supported compilers, see برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۴ به نظرتون مشکل چیه؟ C:\Users\Novin Pendar>mex -setup Welcome to mex -setup. This utility will help you set up a default compiler. For a list of supported compilers, see برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Please choose your compiler for building MEX-files: Would you like mex to locate installed compilers [y]/n? y No supported SDK or compiler was found on this computer. For a list of supported compilers, see برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ویژوال استودیو 2012 رو نمیشناسه، نمی تونه ازش استفاده کنه. از SDK یا نسخه پایین تر ویژوال استودیو استفاده کنین. 1 لینک به دیدگاه
hamisoft 19 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۴ بسیار خوب.ممنون.باید ببینم چی میشه؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده