saba mn 20993 ارسال شده در 25 مرداد، 2015 [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] جوانی با جمعآوری قطعات بازیافتی توانست پورشه مورد علاقه خود را بسازد. به گزارش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسری خلاق از آن دست آدم هایی که آرزوهای خود را هر چند متفاوت میسازند با تلاش خود یک پورشه GT3 911 را از صفر طراحی کامل کرده است البته به سبک خودش! این جوان با جمعآوری قطعات دوچرخه و بازیافت آنها تمام ابزار مورد نیاز ساخت پورشه برروی پایههای دوچرخه را برای خود آماده میکند. سپس با کمک دوستش یک پورشهی کامل و زیبا را میسازد. انتهای پیام/ 6
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 25 مرداد، 2015 ایول مارو به فکر انداخت میشه ایبن ماشینهای در پیتی رو با یکم خلاقیت تغییر چهره داد مثلا پزو رو تبدیلش کنیم به ائو دی یا چه میدونم بوگاتی چه شود ولی خوب وقتی یه کمری ازش جلو میزنه تو اتوبان پته هاش میرزه تو آب 4
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 25 مرداد، 2015 ایول مارو به فکر انداخت میشه ایبن ماشینهای در پیتی رو با یکم خلاقیت تغییر چهره داد مثلا پزو رو تبدیلش کنیم به ائو دی یا چه میدونم بوگاتی چه شود ولی خوب وقتی یه کمری ازش جلو میزنه تو اتوبان پته هاش میرزه تو آب اگه پاهات توان رکاب زدن بالارو داره میتونی از بوگاتی هم جلو بزنی 3
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 25 مرداد، 2015 اگه پاهات توان رکاب زدن بالارو داره میتونی از بوگاتی هم جلو بزنی روحت شاد ناصر یاد اون تیکه فیلم افتادم 2
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 25 مرداد، 2015 روحت شاد ناصر یاد اون تیکه فیلم افتادم من میخوام یه دونه لامبورگینی آوانتادور رو بسازم. فقط چرخهای دوچرخه م 16 هستش(یادش بخیر دوران بچه گی:دی) باید پاهامو از الان واسه رکاب زدن قوی کنم 2
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 25 مرداد، 2015 من میخوام یه دونه لامبورگینی آوانتادور رو بسازم. فقط چرخهای دوچرخه م 16 هستش(یادش بخیر دوران بچه گی:دی) باید پاهامو از الان واسه رکاب زدن قوی کنم خوب بهتر صواب 16 سوپاپو میده منم هستم خلاصه روی منم حساب کن ناصر 2
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 25 مرداد، 2015 خوب بهتر صواب 16 سوپاپو میده منم هستم خلاصه روی منم حساب کن ناصر ولی جدی خیلی حرکت جالبیه اگه یه کارگاه نجاری داشتم حتکا همچین کاری رو شوع میکردم 2
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 25 مرداد، 2015 ولی جدی خیلی حرکت جالبیهاگه یه کارگاه نجاری داشتم حتکا همچین کاری رو شوع میکردم منم خوشم اومد طرح بکری بود میشه یه کارهای دیگه هم انجام داد روش علاوه بر طراحی بیرونی اون رویشو دیدی میتونست از انرژی خورشیدی استفاده کنه و یه موتور الکترکی کوچولو کار بزاره در حد کارگاهی و انرزی رو تامین بکنه و از یه زنراتور کوچیک استفاده کنه و خروجی رو بده با چرخ زنجیر به چرخها 2
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 25 مرداد، 2015 منم خوشم اومد طرح بکری بود میشه یه کارهای دیگه هم انجام داد روش علاوه بر طراحی بیرونی اون رویشو دیدی میتونست از انرژی خورشیدی استفاده کنه و یه موتور الکترکی کوچولو کار بزاره در حد کارگاهی و انرزی رو تامین بکنه و از یه زنراتور کوچیک استفاده کنه و خروجی رو بده با چرخ زنجیر به چرخها آره درسته ایده اش عالیه بود. ولی همونطور که گفتی میشد با کمی کار روی داخل اتومبیل کمی از حالت فانتزی خارجش کنه و بتونه خودرویی با سرعت حالا پایین رو بسازه. شاید اگه یه سر به ایران خودروی ایران میزد فکر استفاده از موتور یه ماشین دیگه به سرش هم میزد:دی 2
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 25 مرداد، 2015 آره درستهایده اش عالیه بود. ولی همونطور که گفتی میشد با کمی کار روی داخل اتومبیل کمی از حالت فانتزی خارجش کنه و بتونه خودرویی با سرعت حالا پایین رو بسازه. شاید اگه یه سر به ایران خودروی ایران میزد فکر استفاده از موتور یه ماشین دیگه به سرش هم میزد:دی ایران خودرو 2
ارسال های توصیه شده