رفتن به مطلب

ساخت پورشه برروی پایه دوچرخه + عکس

saba mn

ارسال های توصیه شده

[h=1]

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
[/h]

جوانی با جمع‎آوری قطعات بازیافتی توانست پورشه مورد علاقه خود را بسازد.

به گزارش

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
پسری خلاق از آن دست آدم هایی که آرزوهای خود را هر چند متفاوت می‌سازند با تلاش خود یک پورشه GT3 911 را از صفر طراحی کامل کرده‌ است البته به سبک خودش!

این جوان با جمع‌آوری قطعات دوچرخه و بازیافت آنها تمام ابزار مورد نیاز ساخت پورشه برروی پایه‌های دوچرخه را برای خود آماده می‌کند. سپس با کمک دوستش یک پورشه‌ی کامل و زیبا را می‌سازد.

3207371_876.jpg

3207372_128.jpg

3207373_304.jpg

3207374_948.jpg

3207375_102.jpg

3207376_346.jpg

3207377_501.jpg

انتهای پیام/

• Like 6
لینک به دیدگاه

ایول مارو به فکر انداخت میشه ایبن ماشینهای در پیتی رو با یکم خلاقیت تغییر چهره داد مثلا پزو رو تبدیلش کنیم به ائو دی یا چه میدونم بوگاتی چه شود

ولی خوب وقتی یه کمری ازش جلو میزنه تو اتوبان پته هاش میرزه تو آب :ws28:

• Like 4
لینک به دیدگاه
ایول مارو به فکر انداخت میشه ایبن ماشینهای در پیتی رو با یکم خلاقیت تغییر چهره داد مثلا پزو رو تبدیلش کنیم به ائو دی یا چه میدونم بوگاتی چه شود

ولی خوب وقتی یه کمری ازش جلو میزنه تو اتوبان پته هاش میرزه تو آب :ws28:

اگه پاهات توان رکاب زدن بالارو داره میتونی از بوگاتی هم جلو بزنی:whistle:

• Like 3
لینک به دیدگاه
روحت شاد ناصر یاد اون تیکه فیلم افتادم :ws28:

:ws28:

من میخوام یه دونه لامبورگینی آوانتادور رو بسازم.

فقط چرخهای دوچرخه م 16 هستش(یادش بخیر دوران بچه گی:دی) باید پاهامو از الان واسه رکاب زدن قوی کنم:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
:ws28:

من میخوام یه دونه لامبورگینی آوانتادور رو بسازم.

فقط چرخهای دوچرخه م 16 هستش(یادش بخیر دوران بچه گی:دی) باید پاهامو از الان واسه رکاب زدن قوی کنم:ws3:

خوب بهتر صواب 16 سوپاپو میده

منم هستم خلاصه روی منم حساب کن ناصر:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خوب بهتر صواب 16 سوپاپو میده

منم هستم خلاصه روی منم حساب کن ناصر:ws3:

ولی جدی خیلی حرکت جالبیه

اگه یه کارگاه نجاری داشتم حتکا همچین کاری رو شوع میکردم:sigh:

• Like 2
لینک به دیدگاه
ولی جدی خیلی حرکت جالبیه

اگه یه کارگاه نجاری داشتم حتکا همچین کاری رو شوع میکردم:sigh:

منم خوشم اومد طرح بکری بود میشه یه کارهای دیگه هم انجام داد روش علاوه بر طراحی بیرونی اون رویشو دیدی میتونست از انرژی خورشیدی استفاده کنه و یه موتور الکترکی کوچولو کار بزاره در حد کارگاهی و انرزی رو تامین بکنه و از یه زنراتور کوچیک استفاده کنه و خروجی رو بده با چرخ زنجیر به چرخها

• Like 2
لینک به دیدگاه
منم خوشم اومد طرح بکری بود میشه یه کارهای دیگه هم انجام داد روش علاوه بر طراحی بیرونی اون رویشو دیدی میتونست از انرژی خورشیدی استفاده کنه و یه موتور الکترکی کوچولو کار بزاره در حد کارگاهی و انرزی رو تامین بکنه و از یه زنراتور کوچیک استفاده کنه و خروجی رو بده با چرخ زنجیر به چرخها

آره درسته

ایده اش عالیه بود. ولی همونطور که گفتی میشد با کمی کار روی داخل اتومبیل کمی از حالت فانتزی خارجش کنه و بتونه خودرویی با سرعت حالا پایین رو بسازه.

شاید اگه یه سر به ایران خودروی ایران میزد فکر استفاده از موتور یه ماشین دیگه به سرش هم میزد:دی

• Like 2
لینک به دیدگاه
آره درسته

ایده اش عالیه بود. ولی همونطور که گفتی میشد با کمی کار روی داخل اتومبیل کمی از حالت فانتزی خارجش کنه و بتونه خودرویی با سرعت حالا پایین رو بسازه.

شاید اگه یه سر به ایران خودروی ایران میزد فکر استفاده از موتور یه ماشین دیگه به سرش هم میزد:دی

:ws28:ایران خودرو

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...