saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] جوانی با جمعآوری قطعات بازیافتی توانست پورشه مورد علاقه خود را بسازد. به گزارش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسری خلاق از آن دست آدم هایی که آرزوهای خود را هر چند متفاوت میسازند با تلاش خود یک پورشه GT3 911 را از صفر طراحی کامل کرده است البته به سبک خودش! این جوان با جمعآوری قطعات دوچرخه و بازیافت آنها تمام ابزار مورد نیاز ساخت پورشه برروی پایههای دوچرخه را برای خود آماده میکند. سپس با کمک دوستش یک پورشهی کامل و زیبا را میسازد. انتهای پیام/ 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ ایول مارو به فکر انداخت میشه ایبن ماشینهای در پیتی رو با یکم خلاقیت تغییر چهره داد مثلا پزو رو تبدیلش کنیم به ائو دی یا چه میدونم بوگاتی چه شود ولی خوب وقتی یه کمری ازش جلو میزنه تو اتوبان پته هاش میرزه تو آب 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ ایول مارو به فکر انداخت میشه ایبن ماشینهای در پیتی رو با یکم خلاقیت تغییر چهره داد مثلا پزو رو تبدیلش کنیم به ائو دی یا چه میدونم بوگاتی چه شود ولی خوب وقتی یه کمری ازش جلو میزنه تو اتوبان پته هاش میرزه تو آب اگه پاهات توان رکاب زدن بالارو داره میتونی از بوگاتی هم جلو بزنی 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ اگه پاهات توان رکاب زدن بالارو داره میتونی از بوگاتی هم جلو بزنی روحت شاد ناصر یاد اون تیکه فیلم افتادم 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ روحت شاد ناصر یاد اون تیکه فیلم افتادم من میخوام یه دونه لامبورگینی آوانتادور رو بسازم. فقط چرخهای دوچرخه م 16 هستش(یادش بخیر دوران بچه گی:دی) باید پاهامو از الان واسه رکاب زدن قوی کنم 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ من میخوام یه دونه لامبورگینی آوانتادور رو بسازم. فقط چرخهای دوچرخه م 16 هستش(یادش بخیر دوران بچه گی:دی) باید پاهامو از الان واسه رکاب زدن قوی کنم خوب بهتر صواب 16 سوپاپو میده منم هستم خلاصه روی منم حساب کن ناصر 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ خوب بهتر صواب 16 سوپاپو میده منم هستم خلاصه روی منم حساب کن ناصر ولی جدی خیلی حرکت جالبیه اگه یه کارگاه نجاری داشتم حتکا همچین کاری رو شوع میکردم 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ ولی جدی خیلی حرکت جالبیهاگه یه کارگاه نجاری داشتم حتکا همچین کاری رو شوع میکردم منم خوشم اومد طرح بکری بود میشه یه کارهای دیگه هم انجام داد روش علاوه بر طراحی بیرونی اون رویشو دیدی میتونست از انرژی خورشیدی استفاده کنه و یه موتور الکترکی کوچولو کار بزاره در حد کارگاهی و انرزی رو تامین بکنه و از یه زنراتور کوچیک استفاده کنه و خروجی رو بده با چرخ زنجیر به چرخها 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ منم خوشم اومد طرح بکری بود میشه یه کارهای دیگه هم انجام داد روش علاوه بر طراحی بیرونی اون رویشو دیدی میتونست از انرژی خورشیدی استفاده کنه و یه موتور الکترکی کوچولو کار بزاره در حد کارگاهی و انرزی رو تامین بکنه و از یه زنراتور کوچیک استفاده کنه و خروجی رو بده با چرخ زنجیر به چرخها آره درسته ایده اش عالیه بود. ولی همونطور که گفتی میشد با کمی کار روی داخل اتومبیل کمی از حالت فانتزی خارجش کنه و بتونه خودرویی با سرعت حالا پایین رو بسازه. شاید اگه یه سر به ایران خودروی ایران میزد فکر استفاده از موتور یه ماشین دیگه به سرش هم میزد:دی 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ آره درستهایده اش عالیه بود. ولی همونطور که گفتی میشد با کمی کار روی داخل اتومبیل کمی از حالت فانتزی خارجش کنه و بتونه خودرویی با سرعت حالا پایین رو بسازه. شاید اگه یه سر به ایران خودروی ایران میزد فکر استفاده از موتور یه ماشین دیگه به سرش هم میزد:دی ایران خودرو 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده