emranrostami 57 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ سلام یه تابع دارم که خروجیش تعداد زیاد ماتریس هست اگر بخوام هرکدام اون ماتریس ها را در یه ماتریس دیگه و در ترانهاده ش هم ضرب کنم و بعد در جدول به صورت جدا ذخیره کنم دستوری داره...خروجی تابع =a ماتریس دوم =b a=[ 1 2 3 2 4 5 3 5 6] b=[2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16] حالا من اینو میخوام: 'c=b*a*b... البته a خروجی یک تابع در متلب هست که تعداد زیادی ماتریس هستند و b هم تعداد زیادی ماتریس هستند و میخوام هر کدام جدا جدا ضرب بشن ممنون 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ سلام یه تابع دارم که خروجیش تعداد زیاد ماتریس هست اگر بخوام هرکدام اون ماتریس ها را در یه ماتریس دیگه و در ترانهاده ش هم ضرب کنم و بعد در جدول به صورت جدا ذخیره کنم دستوری داره...خروجی تابع =a ماتریس دوم =b a=[ 1 2 3 2 4 5 3 5 6] b=[2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16] حالا من اینو میخوام: 'c=b*a*b... البته a خروجی یک تابع در متلب هست که تعداد زیادی ماتریس هستند و b هم تعداد زیادی ماتریس هستند و میخوام هر کدام جدا جدا ضرب بشن ممنون سلام اگه منظورتون رو درست متوجه شده باشم شما فقط کافیه توی یک حلقه for یه ماتریس سه بعدی درست کنید و جواب هر ضربی که بدست میارید رو توی بُعد سوم قرار بدین. البته اگه ابعاد ماتریس هاتون یکی باشه و شما به ترتیب شماره گذاریش کرده باشین و بتونین راحت توی حلقه for فراخوانیش کنید. مثلا: for i=1:1:n Result(:,:,i)=b(:,:,i)*a(:,:,i)*b(:,:,i)' end موفق باشید 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده