bahar. 156 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام دوستان گوشیم galaxy s3 هست و چند روزیه همش هنگ میکنه بخصوص وقتی وای فایشو روشن میکنم... بعضی وقتا هم این پیام رو صفحش میاد : com.system.patch متوقف شده است. کسی میدونه مشکلش چیه؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام دوستانگوشیم galaxy s3 هست و چند روزیه همش هنگ میکنه بخصوص وقتی وای فایشو روشن میکنم... بعضی وقتا هم این پیام رو صفحش میاد : com.system.patch متوقف شده است. کسی میدونه مشکلش چیه؟؟؟ سلام لینک پایین رو ببینین ایشالا به کارتون بیاد مشکلتون حل بشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
bahar. 156 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ سلام لینک پایین رو ببینین ایشالا به کارتون بیاد مشکلتون حل بشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خیلی ممنونم...فعلا کارایی که تو این سایت گفته رو انجام دادم سرعتش بهتر شد....:icon_gol: امیدوارم دوباره هنگ نکنه 1 لینک به دیدگاه
bahar. 156 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۴ سلام... امروز گوشیمو به تنظیمات کارخونش برگردوندم...از وقتی اینکارو کردم گوشیم هی هنگ میکنه و هر دقعه یه برنامه ای رو نشون میده که متوقف شده...بعضی وقتام خود بخود رستارت میشه(بیشتر وقتی به وای فای وصل میشم)...چیکار باید بکنم؟؟؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده