رفتن به مطلب

طراحی ساختمانی جدید در مدرسه gammel hellerup،توسط گروه بیگ


Tamana73

ارسال های توصیه شده

پس از تکمیل سالن چند منظوره مدرسه gammel hellerup در سال 2013، گروه معماری بیگبرای امور فرهنگی، ساختمانی با مساحت 1400 متر مربع به دبیرستان اضافه کردند. مدرسه در شمال کپنهاگ واقع شده است و محبویت آن رو افزایش است و داشتن محیطی سخاوتمندانه برای یادگیری اجتماعی و خلاقیت مهم و قابل ارزش است.

ساختمان هنر جدید با یک جریان پیوسته به مناطق ورزشی و امکانات آموزشی موجود متصل می شود. بخش هایی از ساختمان جدید در زیر زمین فوتبال قرار دارد که از طریق سالن ورزشی به مرکز حیاط مدرسه، کلاس های درس، کافه،و به خارج از ورودی اصلی در سطح خیابان راه وجود داشته باشد.

 

مدرسه قبلا از دو بخش مجزا تشکیل شده بود با ساختمان جدید بصورت یکپارچه در خواهد آمد و هرچند دو فاز مدرسه بصورت مجزا کامل هستند ولی نیاز به بخشی برای تبدیل شدن به یک مجموعه داشت.

مصالح ساختمانی در تضاد با سالن چند منظوره بکار گرفته شده است و یکپارچگی آن حفظ شده است، بصورتی که در فضای ورزشی دیوارها از بتن و سقف و کف از چوب می باشد و در کلاس های درس متریال دیوارها از چوب و سقف و کف از بتن می باشد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...