Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یمنا کجاییییییییییییییییییییییییییییی بیا شام بده به بچه هااین همه دکتر مهندس اومدن اینجا به تو تبریک گفتن زشته گشنه برگردن:vahidrk: سلام روزبه جون. خالم منو فرستاد بگم ممنون بابت تبریکتون.ایشالا تو دوره های بعد که برنده شد تلافی میکنه.(به کسی نگو.رشوه گرفتم ازش ک هواشو داشته باشم) 7 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام روزبه جون. خالم منو فرستاد بگم ممنون بابت تبریکتون.ایشالا تو دوره های بعد که برنده شد تلافی میکنه.(به کسی نگو.رشوه گرفتم ازش ک هواشو داشته باشم) سلام مجتبی چطوری دادا نمیای دلتنگت میشیم رفیقبه خالت سلام برسون 7 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام مجتبی چطوری دادا نمیای دلتنگت میشیم رفیقبه خالت سلام برسون چش 7 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یمنا کجاییییییییییییییییییییییییییییی بیا شام بده به بچه هااین همه دکتر مهندس اومدن اینجا به تو تبریک گفتن زشته گشنه برگردن:vahidrk: من لففتم گل بشینم آخه من کوشولو شام ندالم 6 تا اسمالتیز دالم بلا خودم شام ندالم 8 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ برنده باید شیرینی بده من میگم ببین بجای شیرینی ،امتیازومدال تقسیم کنندبین کسانی که رای دادن یوقت خیال نکنیدخودمومیگما اصلااگه داورانبودندکسی برنده می شد. آهاییییییییییییی شیرینی داوراراخوردند یه آبم روش حالاکه اینجوری شدبه خودم آفرین میگم چون تقریبا عکساهمونای که من انتخاب کرده بودم. امتیازهاومدالهامبارک باشه 7 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من میگم ببین بجای شیرینی ،امتیازومدال تقسیم کنندبین کسانی که رای دادن یوقت خیال نکنیدخودمومیگمااصلااگه داورانبودندکسی برنده می شد. آهاییییییییییییی شیرینی داوراراخوردند یه آبم روش حالاکه اینجوری شدبه خودم آفرین میگم چون تقریبا عکساهمونای که من انتخاب کرده بودم. امتیازهاومدالهامبارک باشه مدال من تقدیم به همه :hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تبریک به همه برا ذوق هنریشون... تبریک ویژه به برنده ها:icon_gol: 9 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اول از همه به خودم تبریک میگم که اول شدم منتها از آخر به برنده های گلمون هم تبریک میگم، همگی عالی بودید 8 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تبریک به همه شرکت کننده ها .:icon_gol: خسته نباشید 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دمه همه بچه ها جیز به همه رای داده بودم همتون برنده اید چون طبیعت براتون مهمه و دوسش دارید .... دم از چیزی که دوسملش() داره عخس (عکس)میندازه اونم تند تند تبریک میگم به نفرات اول تا اخر .... 8 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دمه همه بچه ها جیز به همه رای داده بودم همتون برنده اید چون طبیعت براتون مهمه و دوسش دارید .... دم از چیزی که دوسملش() داره عخس (عکس)میندازه اونم تند تند تبریک میگم به نفرات اول تا اخر .... مگه نمیبینید عمو سهند اومده به احترام بزرگتر همگیییی بر پاااااا 6 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مگه نمیبینید عمو سهند اومده به احترام بزرگتر همگیییی بر پاااااا ببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپا 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده