Seren7 1125 ارسال شده در 16 مرداد، 2015 یمنا کجاییییییییییییییییییییییییییییی بیا شام بده به بچه هااین همه دکتر مهندس اومدن اینجا به تو تبریک گفتن زشته گشنه برگردن:vahidrk: سلام روزبه جون. خالم منو فرستاد بگم ممنون بابت تبریکتون.ایشالا تو دوره های بعد که برنده شد تلافی میکنه.(به کسی نگو.رشوه گرفتم ازش ک هواشو داشته باشم) 7
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 16 مرداد، 2015 سلام روزبه جون. خالم منو فرستاد بگم ممنون بابت تبریکتون.ایشالا تو دوره های بعد که برنده شد تلافی میکنه.(به کسی نگو.رشوه گرفتم ازش ک هواشو داشته باشم) سلام مجتبی چطوری دادا نمیای دلتنگت میشیم رفیقبه خالت سلام برسون 7
Seren7 1125 ارسال شده در 16 مرداد، 2015 سلام مجتبی چطوری دادا نمیای دلتنگت میشیم رفیقبه خالت سلام برسون چش 7
Yamna 1 17420 ارسال شده در 17 مرداد، 2015 یمنا کجاییییییییییییییییییییییییییییی بیا شام بده به بچه هااین همه دکتر مهندس اومدن اینجا به تو تبریک گفتن زشته گشنه برگردن:vahidrk: من لففتم گل بشینم آخه من کوشولو شام ندالم 6 تا اسمالتیز دالم بلا خودم شام ندالم 8
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 17 مرداد، 2015 برنده باید شیرینی بده من میگم ببین بجای شیرینی ،امتیازومدال تقسیم کنندبین کسانی که رای دادن یوقت خیال نکنیدخودمومیگما اصلااگه داورانبودندکسی برنده می شد. آهاییییییییییییی شیرینی داوراراخوردند یه آبم روش حالاکه اینجوری شدبه خودم آفرین میگم چون تقریبا عکساهمونای که من انتخاب کرده بودم. امتیازهاومدالهامبارک باشه 7
Yamna 1 17420 ارسال شده در 17 مرداد، 2015 من میگم ببین بجای شیرینی ،امتیازومدال تقسیم کنندبین کسانی که رای دادن یوقت خیال نکنیدخودمومیگمااصلااگه داورانبودندکسی برنده می شد. آهاییییییییییییی شیرینی داوراراخوردند یه آبم روش حالاکه اینجوری شدبه خودم آفرین میگم چون تقریبا عکساهمونای که من انتخاب کرده بودم. امتیازهاومدالهامبارک باشه مدال من تقدیم به همه :hapydancsmil: 8
.Apameh 25173 ارسال شده در 17 مرداد، 2015 تبریک به همه برا ذوق هنریشون... تبریک ویژه به برنده ها:icon_gol: 9
سامیار220 10919 ارسال شده در 17 مرداد، 2015 اول از همه به خودم تبریک میگم که اول شدم منتها از آخر به برنده های گلمون هم تبریک میگم، همگی عالی بودید 8
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 17 مرداد، 2015 دمه همه بچه ها جیز به همه رای داده بودم همتون برنده اید چون طبیعت براتون مهمه و دوسش دارید .... دم از چیزی که دوسملش() داره عخس (عکس)میندازه اونم تند تند تبریک میگم به نفرات اول تا اخر .... 8
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 17 مرداد، 2015 دمه همه بچه ها جیز به همه رای داده بودم همتون برنده اید چون طبیعت براتون مهمه و دوسش دارید .... دم از چیزی که دوسملش() داره عخس (عکس)میندازه اونم تند تند تبریک میگم به نفرات اول تا اخر .... مگه نمیبینید عمو سهند اومده به احترام بزرگتر همگیییی بر پاااااا 6
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 17 مرداد، 2015 مگه نمیبینید عمو سهند اومده به احترام بزرگتر همگیییی بر پاااااا ببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپا 7
ارسال های توصیه شده