fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] ۱- همسرتان به شما زنگ ميزند و ميگويد حالش خيلي بد است و از شما ميخواهد هرچه سريعتر خود را به خانه برسانيد. وقتي به خانه ميرويد ميبينيد همسرتان همه فاميل را در خانه جمع كرده و برايتان جشن تولد گرفته. چه عكسالعملي انجام ميدهيد؟! الف) همسرتان را كتك ميزنيد و به او ميگوييد ديگر نميتوانيد با او زندگي كنيد! ب) سردرد شديدي ميگيريد و با داد و بيداد همه را از خانه بيرون ميكنيد. ج) به همسرتان ميگوييد خيلي نگران شديد و كار درستي نكرده ولي سعي ميكنيد او و مهمانها را نگران نكنيد. د) كلي ميخنديد و به همسرتان ميگوييد خيلي كار بانمكي انجام داده. ۲- با دوستانتان براي غذا خوردن به رستوران ميرويد. يكي از دوستانتان ظرف سوپ را برميدارد و تمام آن را روي سرتان خالي ميكند. شما چه كار ميكنيد؟! الف) كاسه را توي سر دوستتان خرد ميكنيد و هر چه از دهانتان در ميآيد به او ميگوييد. ب) با عصبانيت از رستوران بيرون ميرويد و هر چه دوستانتان زنگ ميزنند جوابشان را نميدهيد. ج) ناراحت ميشويد به دوستتان ميگوييد حالا با اين سر و وضع چه كار كنم؟ بعد سريع ميرويد يك لباس ميخريد و به رستوران برميگرديد. د) لبخند ميزنيد و از اينكه ميبينيد دوستانتان ميخندند خوشحال ميشويد! ۳- در حياط خانهتان، روي صندلي نشستهايد و كتاب ميخوانيد. ناگهان توپ بچههايي كه در كوچه فوتبال بازي ميكنند توي صورتتان ميخورد. واكنشتان چيست؟ الف) توپ را با چاقو پاره ميكنيد و تيكه پاره آن را توي صورت بچهها كه دنبال آن آمدهاند ميكوبيد. ب) توپ را با عصبانيت به بيرون پرت ميكنيد و ميگوييد اگر يك بار ديگر توپ را در خانهتان بيندازند، آن را پاره ميكنيد. ج) توپ را به بچهها ميدهيد و از آنها ميخواهيد بيشتر مراقب باشند. د) توپ را پس ميدهيد و ميگوييد هرچقدر دوست دارند توپ را توي صورتتان بكوبند. ۴- به يك جلسه مهم ميرويد و از خندههاي ديگران متوجه ميشويد دوستانتان پشت شما يك تكه كاغذ چسباندهاند و روي آن نوشتهاند: «خطر! نزديك نشويد!». عكسالعمل شما چيست؟ الف) كسي كه اين كار را كرده پيدا و روزگارش را سياه ميكنيد و با دوستانتان براي هميشه قطع رابطه ميكنيد. ب) به كسي كه اين كار را كرده ميگوييد ديگر هرگز او را نميبخشيد و رابطهتان را با او قطع ميكنيد. ج) به دوستتان از اهميت جلسهاي كه داشتيد ميگوييد ولي به هر حال او را ميبخشيد. د) به دوستتان ميگوييد اين جالبترين شوخياي بوده كه تا به حال در عمرتان ديدهايد! ۵- بايد پروژه خود را روي سيدي به استادتان تحويل بدهيد ولي همكلاسيهايتان جاي سيدي شما، سيدي تام و جري در كيفتان ميگذارند و نمره ميانترم شما صفر ميشود! چه واكنشي از خود نشان ميدهيد؟ الف) با همكلاسيهايتان گلاويز ميشويد و تصميم ميگيريد ديگر دانشگاه نرويد. ب) به همكلاسيتان كه اين كار را كرده ميگوييد حتماً حركت زشتش را جبران ميكنيد و هميشه به فكر انتقاميد. ج) با استادتان صحبت ميكنيد و موضوع را توضيح ميدهيد و از همكلاسيتان هم ميخواهيد حرفهايتان را تأييد كند. د) از همكلاسيهايتان ميپرسيد چطور اينقدر سريع سيديها را جابهجا كردهاند و از سرعتشان تقدير ميكنيد! شيوه امتيازدهي: اگر جواب هر كدام از سؤالهايتان گزينه «الف» بود به آن سؤال امتياز يك، اگر «ب» بود امتياز دو، اگر «ج» بود امتياز سه، و اگر «د» بود امتياز چهار بدهيد و در آخر امتيازهايتان را با هم جمع كنيد. اگر امتياز شما كمتر از ۷ بود: شما خيلي بيجنبهايد و وجود شما براي اطرافيانتان مخصوصاً كساني كه با شما شوخي ميكنند بسيار مضر است. لطفاً آنها را از بيجنبگي مفرط خود آگاه سازيد! اگر امتياز شما از ۷ تا ۱۲ بود: شما هنوز هم بيجنبهايد و نميشود با شما شوخي كرد! بهتر است كمي بيشتر به اعصاب خودتان مسلط باشيد. اگر امتياز شما از ۱۳ تا ۱۶ بود: جنبه شما در شرايط نرمالي به سر ميبرد. ميتوان به شما گفت آدم باجنبهاي هستيد. اگر امتياز شما بالاي ۱۶ بود: شما ديگر شور جنبه داشتن را درآوردهايد. بهتر است كمي به خودتان بياييد و نگذاريد اطرافيان تا اين حد از شما سوءاستفاده كنند. جنبه داشتن هم حدي دارد! 12 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ جواب های من ا)ج 2)ج 3)ب 4)ج 5)ج جمع امتیاز 14 جالب بود مرسی 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اگر امتياز شما از ۱۳ تا ۱۶ بود: جنبه شما در شرايط نرمالي به سر ميبرد. ميتوان به شما گفت آدم باجنبهاي هستيد. :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من 10 سوال دوم گزینه خودم اینه که طرف رو از وسط جر میدم سوال چهارم حتما کاری میکنم توبیخ کتبی یا اخراج بشه سوال پنجم هم حتما اشک طرف رو درمیارم 4 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ درمورد سوال اول که خانومم بهم زنگ بزنه حالم خیلی بده زود بیا ...من هم همراه یه خانوم فوق العاده باپرستیژ وشیک میرم توخونه ..بعد که میبینم که سرکاری بوده ویه سورپرایزه میگم ای بابا من فک کردم موضوع جدیه سریع رفتم تو فکر تجدید فراش ..نگو موضوع شوخی بوده ..بعد خانومم قطعن خیلی دلگیر وناراحت میشه بعد تا برادر خانومم میاد عکس العمل فیزیکی نشون بده خیلی سریع کارت ویزیت خانومی که همراهم بوده رو نشونش میدم میگم عجله نکن ایشون یکی پزشکای حاذق هستن برا ویزیت خانومم اوردمش ... درمورد سوال دومم هم اگه یکی از دوستام یه ظرف سوپ رو سرم خالی کنه شک نکنه اون موقع هیچ عکس العملی جز خنده نشون نمیدم اما مطمئننم تلافی میکنم ..همنوجور که یه اتفاق مشابه رو با قرار دادن خمیر اصلاح روی مسواک طرف مقابل به جای خمیر دندون جبران کردم .... فقط درمورد توپ بچه های همسایه میتونم بگم تلافی نمیکنم .. 3 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اگر امتياز شما از ۱۳ تا ۱۶ بود: جنبه شما در شرايط نرمالي به سر ميبرد. ميتوان به شما گفت آدم باجنبهاي هستيد. 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۴ شما فکر میکنید استاتر این تاپیک چقدر جنبه داره؟ شوخی و جدی قبوله. 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۴ شما فکر میکنید استاتر این تاپیک چقدر جنبه داره؟ شوخی و جدی قبوله. اگر امتياز شما از ۷ تا ۱۲ بود: شما هنوز هم بيجنبهايد و نميشود با شما شوخي كرد! بهتر است كمي بيشتر به اعصاب خودتان مسلط باشيد. من فرار کنم 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۴ اگر امتياز شما از ۷ تا ۱۲ بود: شما هنوز هم بيجنبهايد و نميشود با شما شوخي كرد! بهتر است كمي بيشتر به اعصاب خودتان مسلط باشيد. من فرار کنم امتیاز من شش و نیمه 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۴ امتیاز من شش و نیمه برا همین ترسیدم و یه کم مراعات کردم و رده ی زیر 7 رو ندادم 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۴ برا همین ترسیدم و یه کم مراعات کردم و رده ی زیر 7 رو ندادم کار خوبی کردی. میدونی ؟ ترس باعث میشه انسان سرش سلامت میمونه. سلامتی شما رو بهتون تبریک میگم. 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۴ اگر امتياز شما از ۱۳ تا ۱۶ بود: جنبه شما در شرايط نرمالي به سر ميبرد. ميتوان به شما گفت آدم باجنبهاي هستيد. 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۴ اگر امتياز شما از ۱۳ تا ۱۶ بود: جنبه شما در شرايط نرمالي به سر ميبرد. ميتوان به شما گفت آدم باجنبهاي هستيد. 3 لینک به دیدگاه
رضا نیوز 805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۴ من 15شدم سوال1...................د سوال2...................ب سوال 3...................ج سوال4...................ج سوال5....................ج 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۴ منم اگه مثه خیلی ها تو نمره دادن با خودم مهربون بودم الان 20 گرفته بودم. 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۴ صرفا برای رفع ابهام ۱- همسرتان به شما زنگ ميزند و ميگويد حالش خيلي بد است و از شما ميخواهد هرچه سريعتر خود را به خانه برسانيد. وقتي به خانه ميرويد ميبينيد همسرتان همه فاميل را در خانه جمع كرده و برايتان جشن تولد گرفته. چه عكسالعملي انجام ميدهيد؟! د) كلي ميخنديد و به همسرتان ميگوييد خيلي كار بانمكي انجام داده. (البته قسمت دوم رو اجرا نمی کنم) ۲- با دوستانتان براي غذا خوردن به رستوران ميرويد. يكي از دوستانتان ظرف سوپ را برميدارد و تمام آن را روي سرتان خالي ميكند. شما چه كار ميكنيد؟! بستگی به میزان رفاقت داره یه سری رو به شوخی فحش می دم یه سری رو مسخره می کنم ولی قهر نمی کنم برم ۳- در حياط خانهتان، روي صندلي نشستهايد و كتاب ميخوانيد. ناگهان توپ بچههايي كه در كوچه فوتبال بازي ميكنند توي صورتتان ميخورد. واكنشتان چيست؟ ج) توپ را به بچهها ميدهيد و از آنها ميخواهيد بيشتر مراقب باشند. ۴- به يك جلسه مهم ميرويد و از خندههاي ديگران متوجه ميشويد دوستانتان پشت شما يك تكه كاغذ چسباندهاند و روي آن نوشتهاند: «خطر! نزديك نشويد!». عكسالعمل شما چيست؟ د) به دوستتان ميگوييد اين جالبترين شوخياي بوده كه تا به حال در عمرتان ديدهايد! نمی گم جالب ترین شوخی بود ولی یکی دوتا فحش با لحن خنده می گم ۵- بايد پروژه خود را روي سيدي به استادتان تحويل بدهيد ولي همكلاسيهايتان جاي سيدي شما، سيدي تام و جري در كيفتان ميگذارند و نمره ميانترم شما صفر ميشود! چه واكنشي از خود نشان ميدهيد؟ تو این مورد ناراحت میشم ولی باز با چن تا فحش به شوخی سر و ته قضیه رو هم می آرم 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۴ 20:whistle: الکی مثلا من باجنبه م 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۴ 20:whistle:الکی مثلا من باجنبه م مگه شک داشتی؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده