saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] شرکت مخابرات درخدمات اینترنتی خود سرویس پیامرسان تلگرام را در برخی از نقاط استان تهران و برخی استانها بدون اطلاع قبلی مسدود و از دسترس کاربران خود خارج کرد. به گزارش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ،کاربران این شرکت از حوالی ظهر روز گذشته در تلفن همراه و کامپیوترهای خود با صفحات غیر فعال برنامه تلگرام رو به رو شده و موفق به استفاده از این برنامه نشدند. انسداد و حذف برنامه تلگرام توسط شرکت مخابرات درحالی است که سایر شرکتهای خدمات دهنده اینترنت این سرویس را همچنان و بدون اختلال به کاربران خود ارائه می دهند. انسداد و غیر فعال کردن برنامه تلگرام از سوی شرکت مخابرات بلافاصله با واکنش و انتقاد انبوهی از کاربران اینترنت این شرکت قرار گرفت و آنها در شبکههای مجازی و سایر کانالهای ارتباطی مراتب اعتراض خود را اعلام کردند. تلگرام از جمله اپلیکیشنهای پیامرسان در فضای مجازی است که به دلیل ویژگی و قابلیتهای برتر از جمله سرعت، امنیت، فضای ذخیرهسازی و تنوع درپلتفرمها و باز بودن متن با استقبال زیادی کاربران شبکههای اجتماعی قرار گرفته به گونهای که به ویژه درماههای اخیر خیل عظیمی از کاربران از سایر پیام رسانها از جمله وایبر به سوی این برنامه کوچ کردند. تلگرام که یک پروژهی متن باز است خیلی زود توانست به یکی از اپلیکیشنهای محبوب کاربران تبدیل شود و این محبوبیت تا حدی رسیده که تلگرام در وبلاگش اعلام کرد که بیش از ۵۰ میلیون کاربر فعال دارد و روزانه بیش از یک میلیارد پیام در سرورهایش رد و بدل میشود. منبع:انتخاب انتهای پیام/ [TABLE] [TR] [TD=width: 220][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 220, align: right][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 220][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 220, align: right][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 220][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 220, align: right][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 220][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 220, align: right][/TD] [/TR] [/TABLE] 4 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مال منم از دوروز پیش کار نمیکرد تا دیروز وارد نمیشد اصلا لغو کردم دوباره نصبش کردم بازم رو حالت loading موند از دیشب خود به خود وصل شد 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ برا منم وصل نمی شد تا امروز 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ برا منم وصل نمی شد تا امروز خودش وصل میشه فقط ازش خارج نشید که دردسره !!!!!! 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خودش وصل میشه فقط ازش خارج نشید که دردسره !!!!!! من که موبایل خراب شده با لپتاپ وصل میشم که اون هم باید خاموش شه دیگه 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من که موبایل خراب شده با لپتاپ وصل میشم که اون هم باید خاموش شه دیگه من فکر کردم مشکل از گوشیم اخه همه وصل بودن جز من بعد خارج شدم لغو نصب کردم دوباره نصب شد وارد نمیشد همون حالت مونده بود :icon_pf (34): خودش بعد یه روز وارد شد 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مسئولان مخابراتی اعلام کردند؛ [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] روز گذشته اخباری در چند سایت حوزه فناوری اطلاعات مبنی بر فیلتر شدن برنامه پیامرسان تلگرام در کشور منتشر شد، این پیامرسان بر خلاف برخی ادعاها همچنان در ایران سرپاست و دستوری برای ******** این نرمافزار وجود ندارد. به گزارش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ؛ جایگاه پیامرسانهای موبایلی یا همان سرویسهای OTT در جوامع به حدی رسیده که کاربران موبایل را سخت درگیر ارتباطات مبتنی بر IP کرده و روز به روز بر اهمیت ابزارهای ارتباطی افزوده میشود. ویچت، واتسآپ، تانگو، وایبر و اخیرا هم تلگرام از جمله پیامرسانهای رایجی هستند که با توجه به ماهیت خارجیشان هر از چندگاهی حرف و حدیثهایی پیرامون مسدودسازی آنها مطرح میشود تا امنیت کاربران حفظ شود. ویچت خیلی وقت پیش به دلیل ماهیت غیراخلاقی و قابلیت جستوجوی کاربران اطراف (Near by) فیلتر شد و اخیرا پس لرزههای آن دامن وایبر را هم گرفته و استفاده از آن را برای بسیاری از کاربران غیر قابل ممکن کرده است. در حالیکه کندیهای وایبر از مرز چند ماه میگذرد، کاربران آن به سمت نرمافزار تلگرام سرازیر شدهاند. روز گذشته بسیاری از کاربران تلگرام خبر از مسدودسازی این شبکه موبایلی دادند و برخی اخبار هم به فیلتر شدن آن پرداخت؛ این پیامرسان با توجه به اینکه همچنان برای اغلب کاربران فعال است ظاهرا توسط برخی شرکتهای محدود ارتباطی برای کاربران مسدود شده است. برخی اخبار به مسدودسازی تلگرام توسط مخابرات اشاره کردند در حالیکه این سرویس برای بسیاری از مشترکان مخابرات همچنان فعال است؛ برای پیگیری این موضوع تماسی با یکی از کارشناسان مخابراتی داشتیم که سریعا آن را تکذیب کرد و گفت اگر همچنین اتفاقی افتاده احتمالا اختلال مقطعی بوده اما باز هم بعید میدانم این اتفاق افتاده باشد زیرا دستور ******** را شرکت ارتباطات زیرساخت اجرا میکند. انتهای پیام/ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده