Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آشنایی با قوانین منابع طبیعی مقدمه: یسئلونک عن الانفال قل الانفال لله و الرسول فاتقوالله واصلحوا ذات بینکم و اطیعوا الله و رسوله ان کنتم مؤمنین. در روایات معتبر از امام باقر و امام صادق چنین می خوانیم: انها ما اخذ دارالحرب من غیر قتال کالذي انجلی عنها اهلها و هوالمسمی فیئاًو میراث من لا وارث له و قطائع الملوك اذا لم تکن مغصوبه و الاجام و بطون الاودیه و الموت فانها لله و لرسوله و بعده لمن قام مقامه یصرفه حیث یشاء من مصالحه و مصالح عیاله : (( انفال اموالی است که از دار الحرب بدون جنگ گرفته می شود و همچنین سرزمینی که اهلش آن را ترك کرده و ازآن هجرت می کنند و آن ((فییء )) نامیده می شود و میراث کسی که وارثی نداشته باشد و سرزمین و اموالی که پادشاهان به این و آن می بخشیدند در صورتی که صاحب آن شناخته نشود و بیشه زارها و جنگل ها و دره ها و سرزمین هاي موات که همه اینها از آن خدا وپیامبر و بعد از او براي کسی است که قائم مقام اواست و او آن را در هر راه که مصلحت خویش و مصلحت مردمی که تحت تکفل او هستند ببیند مصرف خواهد کرد.)) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده