saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] تقریبا تمام لبنیات جز پنیر کهنه، شیر محلی تازه، کره و ماست چکیده، طبع سرد دارند. به گزارش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تقریبا تمام لبنیات جز پنیر کهنه، شیر محلی تازه، کره و ماست چکیده، طبع سردی دارند. بین لبنیات، پنیر تازه، خامه، دوغ، سرشیر، شیر پاستوریزه و ماست معمولی، طبع سرد و تر دارند و کشک و قرهقروت طبعشان سرد و خشک است. ریشههای مختلف تقریبا تمام ریشهها مانند پیاز، سیر، موسیر و هویج، طبع گرمی دارند و تنها ریشه پرمصرف با طبع سرد و تر، سیبزمینی است. به همین دلیل افرادی که با مصرف سیبزمینی دچار دلدرد میشوند و سردیشان میکند، باید آن را با مصلحهایش مثل دارچین، زنجبیل و آویشن بخورند. انواع توتها طبع توتها با یکدیگر متفاوت است؛ مثلا طبع تمشک و شاهتوت، سرد و خشک است. توتفرنگی طبع سرد و تری دارد و طبع توتهای سفید هم گرم و تر است. باید تمشک، توتفرنگی و شاهتوت را با عسل مصرف کنید تا طبعشان متعادل شود. انتهای پیام/ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده