Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ گاهی وقتا لازمه مثل یک رهبر ارکستر رفتار کنیم : به همه پشت کنیم و مشغول کار خودمون باشیم چون درست بعد از اینکه کارمون تموم شد ، همه ی اون کسانی که بهشون پشت کرده بودیم مجبورن بلند بشن و تشویقمون کنن. 8 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فرار مغز ها نیست ؛ فرار کله هاست ... سری که هوای خدمت به وطن در آن نیست ، تنی که فقط آسایش خود را می پسندد ؛ و بزرگی * در این خصوص چه زیبا گفته که : قلبی که برای ایران نمی تپد همان بهتر که هرگز نتپد ... 5 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ از خدا پروا کنید؛ تا پَر وا کنید ... دکتر چمران 5 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ...اگر وجود خار در گل مایه اندوه ماست ، ...وجود گل در کنار خار باید مایه شادی ما باشد. گوته 5 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ...کل آب اقیانوس هم نمی تواند یک قایق را غرق کند مگر آن که خود قایق سوراخ باشد؛ ...آری، از ماست که بر ماست ... 7 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ...لبخند بزن؛ ...برآمدگی گونه هایت توان آن را دارد که امید رفته را بازگرداند، ...تجربه ثابت کرده است که گاه قوسی کوچک ، میتواند معماری بنایی را نجات دهد ... 6 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ . " هیچ گاه " به خاطر " هیچ کس " . دست از " ارزشهایت " نکش؛ . چون ... زمانی که آن فرد از تو دست بکشد؛ . تو می مانی و یک " منِ " بی ارزش ...! 6 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خیلی با خودش کلنجار رفته بود ... ولی نه ، بخاطر کارهای پسرِ نوح نمی توانست به نوح علیه السلام ایمان بیاورد. ولی سرآخر؛ او هم با پسر نوح غرق شد. *************** خدا را بخاطر خدا پرستش کن نه بخاطر آدمها و اسطوره هایت، این روزها ؛ داستان تلخیست داستان مردی که، ایمانش به خداوند را به انسان دیگری گره زده است وقتی چنین می شود سقوط او به سقوط ـش منجر می شود ... به همین سادگی و تمام. 4 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ . همه می خواهند به اوج برسند و . در اوج زندگی کننداما مهم اینجاست که . خیلی ها راه های رسیدن به اوج را فراموش کرده اند. . گابریل گارسیا مارکز 5 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ . " از شکست نترسید. . شکست خوردن جرم نیست، داشتن هدفی پست جرم است. . اگر حداکثر تلاش خود را انجام داده اید، حتی شکست خوردن هم عالی می باشد." . - بروسلی . شکست خوردن در هر کاری، جزء بدیهی فرایند یادگیری می باشد. هیچ والدینی بعد از تماشای زمین خوردن بچه های تازه راه افتاده ی خود نگفته اند: . "خب، فکر کنم نمی تونه راه بره." پس چرا باید چنین نگرش منفی ای داشته باشید؟ 5 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فرار مغز ها نیست ؛ فرار کله هاست ... سری که هوای خدمت به وطن در آن نیست ، تنی که فقط آسایش خود را می پسندد ؛ و بزرگی * در این خصوص چه زیبا گفته که : قلبی که برای ایران نمی تپد همان بهتر که هرگز نتپد ... اینو قبول ندارم. اگه به اندازه ارزشی که داری بهت اهمیت ندادن , میتونی هجرت کنی. 3 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اینو قبول ندارم. اگه به اندازه ارزشی که داری بهت اهمیت ندادن , میتونی هجرت کنی. نظرت برام ارزشمنده. دوست من،منم کاملا ناراضی ام با نحوه مدیریت و اهمیت دادنشون به افراد نخبه... اما اگه منو تو درستش نکنیم،کی باید به این آشوب بازار سر و سامون بده؟... ما برا مسئولامون کارنمیکنیم.ما بخاطر مردممون و وطنمون تلاش میکنیم... 3 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نظرت برام ارزشمنده.دوست من،منم کاملا ناراضی ام با نحوه مدیریت و اهمیت دادنشون به افراد نخبه... اما اگه منو تو درستش نکنیم،کی باید به این آشوب بازار سر و سامون بده؟... ما برا مسئولامون کارنمیکنیم.ما بخاطر مردممون و وطنمون تلاش میکنیم... خودمو نخبه حساب نکن. من یه فرد کوچیک بین مردم کشورمم.اما هر کمکی تو هر جایی از کشورم ازم بر بیاد دریغ نمیکنم. 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خودمو نخبه حساب نکن.من یه فرد کوچیک بین مردم کشورمم.اما هر کمکی تو هر جایی از کشورم ازم بر بیاد دریغ نمیکنم. اگه تونستی یه نفر دیگه هم پیدا کنی که دلش به حال این مملکت میسوزه ( از اونائی که نون بیت المال میخورن ) به من نشون بده , اونوقت منم تو نظراتم تجدید نظر میکنم. 1 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اگه تونستی یه نفر دیگه هم پیدا کنی که دلش به حال این مملکت میسوزه ( از اونائی که نون بیت المال میخورن ) به من نشون بده , اونوقت منم تو نظراتم تجدید نظر میکنم. به نظر من توی ما آدما هیچوقت بد مطلق یا خوب محض وجود نداره. منم که گفته بودم مسئولارو قبول ندارم.اما دلیل نمیشه چون اونا به کشور خدمت نمیکنن منم بیخیال کشورم شم! هرکس تو هر جایگاهی هس مسئولیتی داره.. 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به نظر من توی ما آدما هیچوقت بد مطلق یا خوب محض وجود نداره.منم که گفته بودم مسئولارو قبول ندارم.اما دلیل نمیشه چون اونا به کشور خدمت نمیکنن منم بیخیال کشورم شم! هرکس تو هر جایگاهی هس مسئولیتی داره.. طرز فکر شما قابل تحسینه. خدمت به کشور یه شاخصه هایی داره که اصلی ترینش معتمد بودن کارگزاران هست که امکان همه نوع خدمت رو برا مردم فراهم میکنن. زیر ساخت ها که درست نباشه کاری از مردم برنمیاد. هنوزم هستند جاهائی که بچه ها تو چادر و کپر درس میخونن. اونم از مصوبات مجلس که همه اقتصاد کشور رو گذاشتن رو دوش اخذ مالیات کلان از مردم عادی و اونم از بانکها که خون مردم رو تو شیشه کردن. تو این فضا که همه دارن میچاپن , کسی نمیتونه به کشورش خدمت کنه. 1 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ طرز فکر شما قابل تحسینه. خدمت به کشور یه شاخصه هایی داره که اصلی ترینش معتمد بودن کارگزاران هست که امکان همه نوع خدمت رو برا مردم فراهم میکنن. زیر ساخت ها که درست نباشه کاری از مردم برنمیاد. هنوزم هستند جاهائی که بچه ها تو چادر و کپر درس میخونن. اونم از مصوبات مجلس که همه اقتصاد کشور رو گذاشتن رو دوش اخذ مالیات کلان از مردم عادی و اونم از بانکها که خون مردم رو تو شیشه کردن. تو این فضا که همه دارن میچاپن , کسی نمیتونه به کشورش خدمت کنه. حرفاتون کاملأ درسته.اما من آدمی ام که وقتی یه بخوام کاریو بکنم خیلی دیر ناامید میشم از هدفم. همه حرفاتونو قبول دارم.هرکس یه طرز تفکر خاص خودشو داره و برا خودش ارزش هایی داره. من هرچقدر از پیشرفت بعضی مردمم و هم وطنام تو حرفه های متفاوت خوشحال میشم،همونقد از عقب افتادگی کشورم بخاطر بعضی عقاید نادرست مسئولا(اسم مسئول براشون زیاده!!باید بهشون گف دزد و ریا کار) که به مردمشون بجا خدمت خیانت میکنن،ناراحت میشم.. اما دوست من،وقتی منه نوعی میتونم به مردمم کمک کنم؛همون مردمی که بعضی شبا حتی نون خشک هم برا خوردن ندارن،همون بچه هایی که تو چادر درس میخونن،همون زنای بیوه ای که بخاطر خرج بچه هاشون و فشار زندگی که روشونه دست به خودفروشی میکنن،و هزاران مشکل برا مردم بی گناهمون هس،من چرا چشمامو ببندم و به فکر خودم باشم.اونوقت چه فرقی با کسایی که در حق مردم بی گناه ظلم میکنن دارم؟ شاید اگه این دید (به فکر خودم باشم) رو داشتم و تو دستگاهای دولت بودم منم مثه اونا میشدم... "اشتباه" تو زندگیم زیاد داشتم.اما تو همه موارد به خودم بد کردم.هیچوقت به کسی بد نکردم.. 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ حرفاتون کاملأ درسته.اما من آدمی ام که وقتی یه بخوام کاریو بکنم خیلی دیر ناامید میشم از هدفم.همه حرفاتونو قبول دارم.هرکس یه طرز تفکر خاص خودشو داره و برا خودش ارزش هایی داره. من هرچقدر از پیشرفت بعضی مردمم و هم وطنام تو حرفه های متفاوت خوشحال میشم،همونقد از عقب افتادگی کشورم بخاطر بعضی عقاید نادرست مسئولا(اسم مسئول براشون زیاده!!باید بهشون گف دزد و ریا کار) که به مردمشون بجا خدمت خیانت میکنن،ناراحت میشم.. اما دوست من،وقتی منه نوعی میتونم به مردمم کمک کنم؛همون مردمی که بعضی شبا حتی نون خشک هم برا خوردن ندارن،همون بچه هایی که تو چادر درس میخونن،همون زنای بیوه ای که بخاطر خرج بچه هاشون و فشار زندگی که روشونه دست به خودفروشی میکنن،و هزاران مشکل برا مردم بی گناهمون هس،من چرا چشمامو ببندم و به فکر خودم باشم.اونوقت چه فرقی با کسایی که در حق مردم بی گناه ظلم میکنن دارم؟ شاید اگه این دید (به فکر خودم باشم) رو داشتم و تو دستگاهای دولت بودم منم مثه اونا میشدم... "اشتباه" تو زندگیم زیاد داشتم.اما تو همه موارد به خودم بد کردم.هیچوقت به کسی بد نکردم.. حق با شماست. تنها یه موضوع میمونه که اونم زمان خدمت رسانی هست. من و شما در مقطع دانشجوئی باید تنهابه خودمون خدمت کنیم تا اینکه بتونیم یه دکترا یا فوق دکترائی بگیریم و مصدر یه کار سازمانی و یا اداری مهمی بشیم . بعد این مراحل بهتر میتونیم خدمت کنیم. الان فقط باید بفکر خودمون باشیم. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده