ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۴ بچه به نظرتون انتخابات 2016 چه حزبی برنده بشه خوبه؟؟؟ و چه کسی کاندید بشه بهتره برا ایران و دیپلماسی خارجی و ارتباطات گفتم نظرتون در مورد هیلاری کلینتون چیه؟؟؟؟ اصلا خوندید که چه کسایی رو معرفی کردن ؟؟؟ راستی مثل ما هر رییسی میاد کلا تمام معادلات رییس قبلی رو به هم میزنه یا در چهار چوب کلی نظرات و اهدافشون یکی هستش و در جزئیات اختلاف نظر دارن؟؟؟ دوست دارم بدونم نظرتونو؟؟؟ 11 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۴ اینم عکسهایی از نامزد انتخاباتی حزب دموکرات هیلاری(البته کسای دیگری هم هستند و ایشون نامزد برجسته انتخابات هستند هیلاری و بیل کلینتون در دوران جوانی. سال 1969 هیلاری کلینتون و چلسی دخترش. سال 1982 هیلاری و بیل کلینتون در کمپین انتخابات ریاست جمهوری. سال 1992 هیلاری کلینتون پیش از انتخاب همسرش به ریاست جمهوری امریکا. سال 1992 هیلاری و بیل کلینتون در کمپین انتخابات ریاست جمهوری امریکا. سال 1993 هیلاری و بیل کلینتون در کاخ باکینگهام. سال 1995 هیلاری و بیل کلینتون در اولین میهمانی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پس از انتخابات ریاست جمهوری. سال 1993 هیلاری کلینتون و مادر ترزا. سال 1995 هیلاری کلینتون بر بالین همسرش بیل کلینتون در بیمارستان. سال 1997 هیلاری کلینتون و پرنس دایانا. سال 1996 هیلاری و بیل کلینتون در جشن پیروزی انتخابات ریاست جمهوری. سال 1996 باراک اوباما و سناتور هیلاری کلینتون در رقابت های انتخاباتی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ؛ او در سال 2000 به عنوان سناتور ایالت نیویورک انتخاب شده بود. باراک اوباما و هیلاری کلینتون در رقابت های انتخاباتی حزب دموکرات سوگند هیلاری کلینتون به عنوان وزیر امورخارجه امریکا. سال 2008 هیلاری کلینتون در اتاق عملیات ترور برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هیلاری کلینتون و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در اجلاس ناتو در لیسبون. سال 2010 ملاقات هیلاری کلینتون و آن سانگ سوچی در میانمار. سال 2011 ملاقات هیلاری کلینتون و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام . سال 2012 در کنار بانوان اول پیشین امریکا و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بانوی اول حال حاضر امریکا در افتتاحیه مرکز جورج بوش در دالاس. سال 2013 8 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۴ من فکر میکنم اینا ظاهر کار باشه. سیاست امریکا رو افراد پشت پرده + کنگره رقم میزنن. اینا به نوبت میان و دنیا رو به آتیش میکشن و جاشون عوض میشه که دنیا مشغول بمونه و اینا برنامه رو پی بگیرن . کلا فرقی بینشون نیست. 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۴ دموکرات ها ، ولی قلبا یک جمهوری خواه قلدر رو ترجیح میدم 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۴ دموکرات ها ، ولی قلبا یک جمهوری خواه قلدر رو ترجیح میدم چرا مهدی دوست داری مسئله کش پیدا نکنه و یکسره بشه گاهی وقتها منم همین فکر رو میکنم ولی به عواقبش فکر میکنم میبینم مردم ضرر میکنند 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۴ چرا مهدی دوست داری مسئله کش پیدا نکنه و یکسره بشه گاهی وقتها منم همین فکر رو میکنم ولی به عواقبش فکر میکنم میبینم مردم ضرر میکنند منم به مردم بیگناه فکر میکنم ولی وقتی از نزدیک دارم اینهمه فسادو کثافت رو ازین مدعیان دینداری میبینم ترجیح میدم خاک این آشغال دونی شخم بخوره 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ahdn شاید منجی که همه دنبالشن از بین جمهوری خواهان باشه تا دنیارو از شرمون پاک کنه 6 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ قاعدتا دموکرات ها بهترن وقتی به این فکر می کنم که آدم فقط یک بار زندگی می کنه هر چیزی منجر به خشونت محکومه 6 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دموکرات دوست ندارم بشیم عراق دوم 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خب ،به نظرمن جمهوری خواه بهتره چون دنیای الان یکمقداری نظم میخواهدیه چندتاکشوربایدساکت بشن!:hapydancsmil: برای ایران به نظرم خب دموکرات بهتره ،جمهوری خواه اصولانبایدحوصله مذاکره داشته باشه.:vahidrk: خوبه. نه. فکرنکنم،اگراینجوری بوداینقدرپیشرفت نکرده بودند.یجای خوندم بیشترین هزینه امریکابرای رفاه اجتماعیش هست برخلاف اون که همه میگن برای جنگ بیشترین هزینه رامی کند. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده