Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۴ برند طلا و جواهرات بوچلاتی قرنهاست که توسط خانواده ایتالیایی بوچلاتی طراحی میشود. این طلا و جواهرات را تنهاخانوادههای پادشاهی و اشرافزادگان میخرند. ویژگی اصلی بوچلاتی ترکیب طلاهای مختلف و تقلید از عناصر طبیعی است.شکوفه هایی از طلا و برلیان،سنگهای ناب و کمیاب همه و همه نشان دهنده عظمت بوچلاتی است. فروشگاه اصلی بوچلاتی درشهر میلان در شمال ایتالیاست.برای ساخت کارهای بوچلاتی معمولا یک سال زمان صرف میشود تا آنها تبدیل به زیورآلاتی نرم و لطیف همچون ابریشم شوند. این جواهرات را جان ماریابوچلاتیJohn Maria Buccellati به همراه پسرش آندریا طراحی میکند. کار پدر و پسر با هم تفاوت خاصی ندارد و آنهاتمام مراحل ساخت را کنترل میکنند. معمولا طلا و جواهرات بوچلاتی در نمایشگاههای هنر و عتیقهجات به فروش میرسد. جان بوچلاتی در خصوص کارهای خود میگوید: من دوست دارم موادمختلف را با هم ترکیب کنم برای مثال من از ترکیب رنگهای مختلف طلا خوشم میآید. طلای صورتی، زرد، سفید، سبز و قرمز، ترکیب اینها کار من را منحصربهفرد میکند. البته قطعههایی که زیاد کار میبرند را زرگرها به عهده میگیرند. حدود ۲۰ کارگاه مختلف در میلان برای بوچلاتی کار میکنند.تکنیک حک کردن روی طلاو جواهرات به قرن ۱۶ میلادی برمیگردد. امروزه زرگرهای کمی به این تکنیک مسلط هستند،برای خیلی از طراحان این تکنیک بسیار زمانبر و گران است اما تنها اینطور میتوان یک تکه را مثل مجسمه طراحی کرد.چه طلا جواهراتی که حدود۱۰۰ سال پیش توسط موسس این شرکت طراحی میشدند و چه کارهایی که امروز توسط آندریا طراحی میشوند همه آنها این پیام را دارند: طلا و جواهرات زیورآلاتی مخصوص آراستگی خانمهاست. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده