دختر باران 18625 ارسال شده در 13 تیر، 2015 سوالات و مشکلات خود را در مورد نرم افزار کورل در این قسمت مطرح کنید 8
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 27 تیر، 2015 درود ممنون بابت آموزش سحر بانو یه سوال داشتم میشه خواهش کنم یه کاربرد کلی از این نرم ازارُ شرح بدی؟ شنیدم کار باهاش خیلی راحت تر و روون تر از فتوشاپِ درست شنیدم؟ برای کارای معماری ( شیت بندی ) خوبه؟ فکر کنم شد چند تا سوال :| 8
دختر باران 18625 مالک ارسال شده در 27 تیر، 2015 درودممنون بابت آموزش سحر بانو یه سوال داشتم میشه خواهش کنم یه کاربرد کلی از این نرم ازارُ شرح بدی؟ شنیدم کار باهاش خیلی راحت تر و روون تر از فتوشاپِ درست شنیدم؟ برای کارای معماری ( شیت بندی ) خوبه؟ فکر کنم شد چند تا سوال :| سلام مینا جونم خواهش میکنم :hapydancsmil: کورل برای طراحی آرم و لوگو و نشانه خیلی بهتر از فوتوشاپه.در واقع فتوشاپ یک نرم افزار پیکسلیه ولی کورل برداریه. و معمولا با چند تا خط و حرکت میتونی کارتو انجام بدی برای شیت بندی دقیقا نمیدونم.. یه تاپیک جدا میزنم و مفصل در مورد تفاوت های کورل و فوتوشاپ توضیح میدم 10
Arpak 8511 ارسال شده در 17 مرداد، 2015 سلام و صد سلام سوال ندارم راجع به خودِ برنامه ولی ی سوال دارم راجع به کلِ برنامه لینک دان برنامه رو داری آیا؟ 3
دختر باران 18625 مالک ارسال شده در 20 مرداد، 2015 سلام و صد سلامسوال ندارم راجع به خودِ برنامه ولی ی سوال دارم راجع به کلِ برنامه لینک دان برنامه رو داری آیا؟ سلام و صد و بیست سلام نه ندارم 2
nasrin.t2020 0 ارسال شده در 7 شهریور، 2021 در در ۱۳۹۴/۱/۲۴ در 22:59، دختر باران گفته است : سوالات و مشکلات خود را در مورد نرم افزار کورل در این قسمت مطرح کنید با سلام و احترام من مشکل بزرگی ب انرم افزار کورل دارم . نرم افزار موجود روی سیستمم کورل 2019 و 2021 هستش که وقتی فایل هامو باز میکنم متن هام سر جای خودشون نیستند و جابجا شدن .... چیکار باید بکنم ؟؟؟؟ تعداد فایلهام زیادن و از نظر زمانی عاقلانه نیست بخوام دوباره ویرایششون کنم . خواهش میکنم راهنمایی کنید
ارسال های توصیه شده