دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ سوالات و مشکلات خود را در مورد نرم افزار کورل در این قسمت مطرح کنید 8 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ درود ممنون بابت آموزش سحر بانو یه سوال داشتم میشه خواهش کنم یه کاربرد کلی از این نرم ازارُ شرح بدی؟ شنیدم کار باهاش خیلی راحت تر و روون تر از فتوشاپِ درست شنیدم؟ برای کارای معماری ( شیت بندی ) خوبه؟ فکر کنم شد چند تا سوال :| 8 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ درودممنون بابت آموزش سحر بانو یه سوال داشتم میشه خواهش کنم یه کاربرد کلی از این نرم ازارُ شرح بدی؟ شنیدم کار باهاش خیلی راحت تر و روون تر از فتوشاپِ درست شنیدم؟ برای کارای معماری ( شیت بندی ) خوبه؟ فکر کنم شد چند تا سوال :| سلام مینا جونم خواهش میکنم :hapydancsmil: کورل برای طراحی آرم و لوگو و نشانه خیلی بهتر از فوتوشاپه.در واقع فتوشاپ یک نرم افزار پیکسلیه ولی کورل برداریه. و معمولا با چند تا خط و حرکت میتونی کارتو انجام بدی برای شیت بندی دقیقا نمیدونم.. یه تاپیک جدا میزنم و مفصل در مورد تفاوت های کورل و فوتوشاپ توضیح میدم 10 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام و صد سلام سوال ندارم راجع به خودِ برنامه ولی ی سوال دارم راجع به کلِ برنامه لینک دان برنامه رو داری آیا؟ 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام و صد سلامسوال ندارم راجع به خودِ برنامه ولی ی سوال دارم راجع به کلِ برنامه لینک دان برنامه رو داری آیا؟ سلام و صد و بیست سلام نه ندارم 2 لینک به دیدگاه
nasrin.t2020 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۴۰۰ در در ۱۳۹۴/۱/۲۴ در 22:59، دختر باران گفته است : سوالات و مشکلات خود را در مورد نرم افزار کورل در این قسمت مطرح کنید با سلام و احترام من مشکل بزرگی ب انرم افزار کورل دارم . نرم افزار موجود روی سیستمم کورل 2019 و 2021 هستش که وقتی فایل هامو باز میکنم متن هام سر جای خودشون نیستند و جابجا شدن .... چیکار باید بکنم ؟؟؟؟ تعداد فایلهام زیادن و از نظر زمانی عاقلانه نیست بخوام دوباره ویرایششون کنم . خواهش میکنم راهنمایی کنید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده