رفتن به مطلب

آش مخصوص کردستان


ENG.SAHAND

ارسال های توصیه شده

[h=2]

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
[/h]مجموعه:
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

مواد لازم برای 4 الی 5 نفر :[TABLE=class: zebra, width: 341, align: center]

[TR]

[TD=class: center, align: center] گوشت مرغ یا بوقلمون با استخوان[/TD]

[TD=class: center, align: center]300 الی 400 گرم[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center, align: center] برنج[/TD]

[TD=class: center, align: center]نصف پیمانه[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center, align: center] عدس[/TD]

[TD=class: center, align: center]1 پیمانه[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center, align: center] کشک پاستوریزه[/TD]

[TD=class: center, align: center] 5 قاشق غذا خوری (کشک رقیق تر 3 لیوان)[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center, align: center] زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز[/TD]

[TD=class: center, align: center]به میزان لازم[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center, align: center] سینه مرغ[/TD]

[TD=class: center, align: center]برای کوفته ریزه[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center, align: center] پیاز داغ طلایی و سیر داغ طلایی بدون روغن[/TD]

[TD=class: center, align: center]به مقدار لازم[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: center, align: center] نعناع داغ[/TD]

[TD=class: center, align: center]برای تزئین[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

طرز تهیه :

 

یکی از غذاهای کردستان ، آش مخصوصی به نام سه نگه سیر است .

 

که گوشت مرغ و عدس را به همراه پیاز و زردچوبه و فلفل پخته و از طرفی برنج را هم جداگانه می پزند و وقتی مرغ و عدس پخته شد برنج را اضافه میکنند و کشک سائیده شده درون آن میریزند و بعد از بیست دقیقه جوشیدن و قوام آمدن بخشی از نعناع داغ و پیاز داغ و سیر داغ را درون آش ریخته و بقیه را روی آش تزئین میکنند کسانی که از کشک پاستوریزه استفاده میکنند به علت غلظت زیاد با اضافه کردن چند قاشق کشک و چشیدن آن، رنگ و میزان نمک را تعیین کنید ، در چنین آشهایی که کشک مصرف میشود بهتر است که نمک ریخته نشود چون به قدر کافی کشکهای پاستوریزه شور هستند و با اضافه کردن نمک ممکن است آش شور شود .

 

در این آش من بعد از پختن گوشت ،استخوانها را جدا کردم و گوشت را تکه تکه کرده و در آش ریختم .

 

منبع : ashpazierangin.blogfa.com

  • Like 10
لینک به دیدگاه
  • 2 ماه بعد...
منم میگم که اش فقط رشته اونم از اون رشته خونگی جون دار و ضخیم:w02:

اخه الان خیلی کم پیدا میشه همش ماشینی و بی جونه رشته ها قدیما خوب بود والله همچی شده الکی و مجازی حتی رشته آش:sigh:

  • Like 1
لینک به دیدگاه
اخه الان خیلی کم پیدا میشه همش ماشینی و بی جونه رشته ها قدیما خوب بود والله همچی شده الکی و مجازی حتی رشته آش:sigh:

 

نه بابا پیدا میشه من امروز خریدم:w58:

  • Like 1
لینک به دیدگاه
یا ابرفض

خخخ استثنائا صبح پختم:w58:

 

خوب برا صبحونه هم خوشمزه میشه سحر خیز باشی اش بخوری با مخلفات به به چه شود دلم ضعف کرد ....

  • Like 2
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...