ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ [h=2] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h]مجموعه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مواد لازم برای 4 الی 5 نفر :[TABLE=class: zebra, width: 341, align: center] [TR] [TD=class: center, align: center] گوشت مرغ یا بوقلمون با استخوان[/TD] [TD=class: center, align: center]300 الی 400 گرم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center, align: center] برنج[/TD] [TD=class: center, align: center]نصف پیمانه[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center, align: center] عدس[/TD] [TD=class: center, align: center]1 پیمانه[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center, align: center] کشک پاستوریزه[/TD] [TD=class: center, align: center] 5 قاشق غذا خوری (کشک رقیق تر 3 لیوان)[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center, align: center] زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز[/TD] [TD=class: center, align: center]به میزان لازم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center, align: center] سینه مرغ[/TD] [TD=class: center, align: center]برای کوفته ریزه[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center, align: center] پیاز داغ طلایی و سیر داغ طلایی بدون روغن[/TD] [TD=class: center, align: center]به مقدار لازم[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: center, align: center] نعناع داغ[/TD] [TD=class: center, align: center]برای تزئین[/TD] [/TR] [/TABLE] طرز تهیه : یکی از غذاهای کردستان ، آش مخصوصی به نام سه نگه سیر است . که گوشت مرغ و عدس را به همراه پیاز و زردچوبه و فلفل پخته و از طرفی برنج را هم جداگانه می پزند و وقتی مرغ و عدس پخته شد برنج را اضافه میکنند و کشک سائیده شده درون آن میریزند و بعد از بیست دقیقه جوشیدن و قوام آمدن بخشی از نعناع داغ و پیاز داغ و سیر داغ را درون آش ریخته و بقیه را روی آش تزئین میکنند کسانی که از کشک پاستوریزه استفاده میکنند به علت غلظت زیاد با اضافه کردن چند قاشق کشک و چشیدن آن، رنگ و میزان نمک را تعیین کنید ، در چنین آشهایی که کشک مصرف میشود بهتر است که نمک ریخته نشود چون به قدر کافی کشکهای پاستوریزه شور هستند و با اضافه کردن نمک ممکن است آش شور شود . در این آش من بعد از پختن گوشت ،استخوانها را جدا کردم و گوشت را تکه تکه کرده و در آش ریختم . منبع : ashpazierangin.blogfa.com 10 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9730 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ این دیگه چه اسمیه چه غذایی شودبااین پیاز :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ تقریبا مثل اش ساده پخته میشه خیلی خوشمزس قبلا خوردم ولی سهند جان همه اشها یه طرف آش رشته یه طرف 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ ili Ha ih o,alci s همه آش ها خوشمزه س 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اما اش رشته یه چیز دیگه است 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اما اش رشته یه چیز دیگه است منم میگم که اش فقط رشته اونم از اون رشته خونگی جون دار و ضخیم 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ منم میگم که اش فقط رشته اونم از اون رشته خونگی جون دار و ضخیم اخه الان خیلی کم پیدا میشه همش ماشینی و بی جونه رشته ها قدیما خوب بود والله همچی شده الکی و مجازی حتی رشته آش 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ اخه الان خیلی کم پیدا میشه همش ماشینی و بی جونه رشته ها قدیما خوب بود والله همچی شده الکی و مجازی حتی رشته آش نه بابا پیدا میشه من امروز خریدم 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ نه بابا پیدا میشه من امروز خریدم خوش به حالتون پس اش رشته دارین امشب نوش جونتون 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ خوش به حالتون پس اش رشته دارین امشب نوش جونتون نه بابا گفتم صبح خریدم نگقتم شب اش داریم 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ نه بابا گفتم صبح خریدم نگقتم شب اش داریم اهان پس نهار خوردی؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ یا ابرفض خخخ استثنائا صبح پختم 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ یا ابرفض خخخ استثنائا صبح پختم خوب برا صبحونه هم خوشمزه میشه سحر خیز باشی اش بخوری با مخلفات به به چه شود دلم ضعف کرد .... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده