رفتن به مطلب

این سبزی‌های معطر را جایگزین نمک غذا کنید


ارسال های توصیه شده

[h=1]

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
[/h]

با جایگزین کردن این سبزی‌های معطر خود را به غذاهای بی‌نمک عادت دهید.

3083600_368.jpgزهرا عبداللهی مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در گفتگو با

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
، اظهار داشت: بنا بر اعلام سازمان جهانی بهداشت، میزان دریافت سدیم در بالغین باید کمتر از 2300 میلی گرم در روز (حدود 5 گرم نمک) باشد. در سنین پایین‌تر (15- 2 سال) حداکثر میزان توصیه شده برای مصرف نمک باید کمتر از 3 گرم در روز باشد.

 

وی ادامه داد: فشار خون بالا، سکته‌ قلبی، سکته مغزی، پوکی استخوان، سرطان معده، آسم، ادم یا ورم همه از عوارض مصرف زیاد نمک است.

 

عبداللهی برای پیشگیری از افزایش فشار خون و بیماری‌های قلبی- عروقی نکاتی را عنوان کرد که در ذیل به آن اشاره می‌گردد:

 

میزان نمک مصرفی هنگام پخت غذا را کاهش دهید.

 

برای اجتناب از مصرف بی‌رویه نمک؛ بر سر سفره از نمکدان استفاده نکنید.

 

غذاهای کنسرو شده و بسیاری از موا غذایی کنسرو شده دارای مقادیر زیادی نمک هستند، که بهتر است مصرف آنها محدود گردد.

 

جوش شیرین که درصدی از آن در انواع نان و کیک به کار می‌رود حاوی مقدار زیادی سدیم (عنصر موثره نمک) است. لذا در افرادی که به علت ابتلا به بیماری محدودیت مصرف نمک دارند، مصرف این مواد نیز باید برای آنها محدود گردد.

 

برای بهبود طعم غذا و کاهش مصرف نمک در هنگام تهیه غذاها به جای نمک از سبزی‌های تازه یا خشک مثل آویشن، شوید، سیر، آب لیموترش، یا آب نارنج و ... استفاده کنید.

 

انتهای پیام/

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...