رفتن به مطلب

دید امروزی برای ازدواج.....

ارسال های توصیه شده

چند مدت پیش یه صحبتی به طور اتفاقی از تی وی دیدم راستشو بخواید ناراحت شدم...

یه دختری پیام داده بود که چون پدرش رفته گر هرکی میاد خواستگاریش تا میفهمن پدرش شغلش چیه دیگه بر نمیگردن......

یا چند مدت پیش یکی میگفت باید بری دختری پیدا کنی که پدرش کارمند باشه میتونه ضامنت بشه وام بگیری .....

واقعا چرا دید ها اینگونه شده؟:ws38:

یعنی تمام معیار ها خلاصه شده تو شغل پدر ،زیبایی ظاهر .....:ws52:

به نظرتون مال این نیست که اختلاف ها زیاد نیشن؟

یهو یه دخترو میگیری پدر وضع عالی،جیب پر،اون وقت بعد ازدواج به دختر چیزی نمیده چون با شما که فقط واسه پول ددی با دخترش ازدواج کردین انتخاب کرده:ws3:

منتظر نظراتون هستم:a030:

سعی کنیم یه خورده اطراف بهتر ببینیم ......

• Like 12
لینک به دیدگاه

این ره که میروند به...........

میدونین همه دوست دارن ره صد ساله رو یک روزه برند مشکل همینه ....

راحت طلبی دردی شده برا مردم ......

و همین طور خودبینی نه دگر بینی .....

لینک به دیدگاه

به نظر من هنوزم تعداد افرادی که شخصیت و اخلاق براشون مهمتره، بیشتره

البته منکر این نمیشم که متاسفانه عقل خیلی هامون اومده تو چشممون و هرچی هم که از این دیدگاه ضربه میخوریم بازم تلاشی برای تغییرش نمیکنیم:sigh:

لینک به دیدگاه

اووووووه تا دلت بخواد از این موردا....

بعضی وقتا میشه حق داد برن و دیگه بر نگردن ولی بعضی وقتا بی انصافیه که برنمیگردن.....

این داستاد سر درازی دارد....

اگه بخوای تو این موردا تفکر کنی متاسفانه میگن از جامعه و پیشرفت و علم و....عقبی....

لینک به دیدگاه

قطعا اونایی که به خاطر پول پدر یا یه سری چیزا که به نفع خودشونه با یه دختری ازدواج میکنن،هیچ دوست داشتنی در کار نیست درسته؟؟

حالا من موندم مگه میشه بدون اینکه کسی رو دوست داشته باشی بتونی باهاش خوشبخت باشی......بتونی باهاش زندگی خوبی داشته باشی..... اصلا از زندگی لذت میبرن اینچنین آدما؟؟؟؟

لینک به دیدگاه
قطعا اونایی که به خاطر پول پدر یا یه سری چیزا که به نفع خودشونه با یه دختری ازدواج میکنن،هیچ دوست داشتنی در کار نیست درسته؟؟

حالا من موندم مگه میشه بدون اینکه کسی رو دوست داشته باشی بتونی باهاش خوشبخت باشی......بتونی باهاش زندگی خوبی داشته باشی..... اصلا از زندگی لذت میبرن اینچنین آدما؟؟؟؟

به نظر من هست اینو که میگم دیدم.

خیلی ها دارن زندگی میکنن و ادای خوشبختی در میارن ،به نظرتون چرا اینقدر خیانت زیاد شده؟

میگن ماهوراه و از این حرفا نمیگم اینا نیست ولی به نظر شخصی خودم بخشی بر میگرده به اینکه انتخاب ها اشتباه به امید اینکه پول خوشبختی میاره میرن سر زندگی ولی بعد مدتی خودشونم درک میکنن که خوشبخت نیستن ولی با روکشی از زندگی زیبا دارن زندگی میکنن.

خیلی از زوجین طلاق عاطفی گرفتن ولی زیر یه سقف دارن زندگی میکنن.

شما اطرافتونو نگاه کنید چند درصد از زندگی هاشون راضین؟یکی ناله میکنه از بیپولی یکی از اینکه اونی که انتخاب کرده اون چیزی نبوده که تو رویاهامون بود.

ولی در مقابلش نمیه پر لیوانم دیدم بعضی از افرادم دیدم که چون همدگه رو دوس دارن خیلی از مشکلات براشون راحت شده.

دوستان خواهشم اینکه اگه کسی دوس ندارین باهاش ازدواج نکنین چون زندگی خودتون هیچ زندگی یکی دیگه هم خراب میشه.

سخته شریک زندگیت ازت راضی نباشه ،دیگه اون زندگی اسمش نیست.

لینک به دیدگاه

میخوام یه چیزیو به افراد متاهل بگم البته نصیحت که نه یه حرف دوستانه:

اگه سعی بکنیم شریک زندگیمونو روز به روز بیشتر دوس داشته باشیم زندگی بهتر میشه.

فک نکنید اگه با کسی دیگه ای زندگی میکردین الان وضع بهتر بود نه همین زندگیم میشه بهترش کرد.

با این فکر که شما دیگه مسئولید بهتر زیبای های بیرون گولتون نزنه سعی کنید شریک خودتون زیبا بشه.

متاسفانه ما چون حرف نمیزنیم خیلی از حرف ها ناگفته میمونه،

کسی در نظر بگیرین میره بیرون از خونه اطرافیان میبینه میگه به به چقدر زیبان زن من چرا اینطور نیست پس به درد نمیخوره:

ولی خودتون انصافتون :تلاش کردی که اونم زیبا بشه؟براش خرج کردی؟فرستادی بره آریشگاه؟بردی ببینی چه چیزی دوس داره بخره؟.......

خودتون قضاوت کنید......

لینک به دیدگاه

یه بزرگی صحبت جالبی کرد:

میگفت اگه خونه خودت یه نیمرو بخوری و سیر بشی اگه بری بیرون حتی بهترین غذا ها بهت بدن چون سیری نمیخوری چیزی........

لینک به دیدگاه
میخوام یه چیزیو به افراد متاهل بگم البته نصیحت که نه یه حرف دوستانه:

اگه سعی بکنیم شریک زندگیمونو روز به روز بیشتر دوس داشته باشیم زندگی بهتر میشه.

فک نکنید اگه با کسی دیگه ای زندگی میکردین الان وضع بهتر بود نه همین زندگیم میشه بهترش کرد.

با این فکر که شما دیگه مسئولید بهتر زیبای های بیرون گولتون نزنه سعی کنید شریک خودتون زیبا بشه.

متاسفانه ما چون حرف نمیزنیم خیلی از حرف ها ناگفته میمونه،

کسی در نظر بگیرین میره بیرون از خونه اطرافیان میبینه میگه به به چقدر زیبان زن من چرا اینطور نیست پس به درد نمیخوره:

ولی خودتون انصافتون :تلاش کردی که اونم زیبا بشه؟براش خرج کردی؟فرستادی بره آریشگاه؟بردی ببینی چه چیزی دوس داره بخره؟.......

خودتون قضاوت کنید......

کاملا درسته

راستی مگه زیبایی های بیرون وجود داره منکه ندیدم :w16:

لینک به دیدگاه
کاملا درسته

راستی مگه زیبایی های بیرون وجود داره منکه ندیدم :w16:

مهندس وقتی زیبای های بیرون نبینی میشه قضیه همون نیمروه که بالا گفتم ،کاش یاد بگیریم به حق خودمون قانع باشیم نه دنبال هر چیزی.....

لینک به دیدگاه

دوستان سلام.میگم شاید بیشتر بخاطر اینه که جوان ها فاکتورهای سختی برای ازدواج دارن.اخه قدیما یکی کار میکردوده نفرمیخوردن ودرس میخوندن اما حالا فرق میکنه ده نفر باید کار کنند تایکی خوب بخوره وخوب بپوشه وخوب درس بخونه.:icon_gol:

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...